• Fenixx

    JULI - 2010

    Ja då är det väl även dags för oss Juli-brudar 2010 att få en egen tråd där vi kan samlas och dela med oss av tips för nästa sommars stundande bröllop!!

  • Svar på tråden JULI - 2010
  • Fenixx

    märta81>> skoj då har vi samma datum! (3juli) välkommen hit. vad härligt med vigsel på gotland. vi ska själva dit sen på bröllopsresan vid medeltidsveckan.

  • Märta81

    Fenixx - ah, härligt, medeltidsveckan är fantastisk! Vart ska ni bo någonstans?

  • Fenixx

    vi ska åka dit med ett annat par, men har inte bestämt vart vi ska bo ännu. vi vill helst ha ett hus eller lägenhet.

  • Märta81

    ja precis, det är synd att det är så dyrt, gotlandsfolket passar ju på att ta saftigt betalt under somrarna, särskilt sthlm-, almedals- och medeltidsveckorna. Men tar man med sig bil och kan tänka sig att bo en bit utanför visby kan man nog komma ner i pris lite.

  • Fenixx

    ja det är en rejält höjning på boende den veckan. men då vi är 2 par så blir det ju lite bättre iallafall med boendekostnad.

  • Emmis28

    Hej!

    Vi gifter oss också den 3/7! Jag hör till dem som faktiskt inte hade planerat mitt bröllop i detalj redan när jag var 12... så det är en helt ny värld som har öppnat sig för mig! Väldigt roligt är det!

    Hur är det för er andra, har ni stenkoll redan? :)

  • Fenixx

    välkommen emmis28! skoj att vi börjar bli några på det datumet.

    har inte heller planerat mitt bröllop sen jag var barn, utan tankarna kom sen jag träffade min sambo lite och förra året tog det fart rejält.

    vi vet exakt hur vi vill ha allt..går bara och inväntar så vi kan handla det vi behöver, träffa sömmerska, osv osv
    lite grann har vi handlat för att dela upp kostnaderna.

  • Emmis28

    Vad bra, då kan man alltså fråga dig om allt sen.. hihi. Toppen det här att kunna utbyta erfarenheter, få tips osv. Det är så sjukt mycket som ska planeras. Vi får stanna upp ibland och påminna oss om att ett giftermål inte bara är själva bröllopet!

    Just nu är kyrkan bokad och lokal nästan klar. Och det är allt för nu. Sen pågår diskussioner om budget, vad det får kosta, vilka vi ska bjuda osv.

  • Fenixx

    ja man har väl blivit lite skadad av att ha varit på BT ganska länge nu.
    men är roligt också att få och ge tips.

    blir verkligen skoj att se bilder från allas bröllop sen nästa år.

  • josspossgirl1

    hej svejs
    Inte skrivit på ett tag nu.. är mest innne på datorn under dagtid på jobbet , och då blir de tmest läsning, sen glömmer jag att kommentera

    Har stenkoll på allt, kontrollfreak som jag är.. och vet ni... Förra veckan beställde jag ringarna Jag vet att det är ett år kvar, MEN jag läste av en slump här på BT i fredags att schalins skulle höja sina ringar med upp till 40 procent i måndags.. detta läste jag i fredags. Så jag tog ungarna ( då sambon såklart hade inventering hela fredagen, suck), och åkte ner till Nordstans Guld här i göteborg.... och beställde mina ringar. Då vi har rundade förlovningsringar nu så ska vi smälta ner våra förlovningsringar till en ny ring till sambon, och köpa kantiga ringar i stället, så de matchar min vigsel ring. Hur som helst, så kostade ringarna totalt i fredags 8995 kr för schalins Nimbus som vigselring och schalins... eh, nåt, Som förlovningsring....Min vigselring kostade alltså 6395 kr. När jag ringde dem i månadgs efter prishöjningen skulle ringen gå på 10150. GISSA om jag blev glad att jag såg höjningen av en slump Mycket nöjd... dock skall de ju betalas nu oxå när jag hämtar dem om två veckor. Har lånat pengar av mina föräldrar, så det löser sig....

    Kollade på en lokal i Tisdags, men det var inget för oss.. ska till två andra ställen i morgon, är jättenyfiken och exhalterad över detta.. åh, vill gifta mig nuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ha en bra dag . KRAM på er

Svar på tråden JULI - 2010