• konstigabaralillajag

  LCHF - ngn mer?

  Finns det ngn mer här som äter enligt LCHF eller är jag ensam?

 • Svar på tråden LCHF - ngn mer?
 • Originalrosen

  Ja, då borde det funka utmärkt att fortsätta. Förmodligen har du inte fått bort alla kolhydrater och så äter du nog för sällan och för lite. Ja, jag skämtar inte.

  Bästa rådet är att läsa på olika sajter om LCHF och följa recepten.

 • jenkow

  Jag kör också med LCHF. På måndag har jag kört 3 veckor och jag mår bättre än någonsin. Tycker det är underbart det här. Har än så länge gått ner 2,3 kg på 2 veckor då.. Hhar väl ca 10 kvar innan jag är nöjd.

 • emersson

  Jag kör lchf just nu :)Ska gå ner 9 kg förhoppningsvis :)

 • konstigabaralillajag

  En ny receptsida med LCHF-recept:
  www.lchfrecept.com/

  Har ni ngt recept så kan ni lägga till det på den sidan...

  Kämpa nu på tjejer, vi kommer klarar detta :)

 • emersson

  Jag har aldrig haft en sån energi och mått så bra som man gör på lchf mat måste jag säga, går lite segt med viktminskningen just nu men det är väl bara att "ha is i kistan" ;)
  Lite mysigt är det att bara njuta av sitt "välmående" :)

 • konstigabaralillajag

  Japp, ibland gäller det att ha is i kistan...

  Idag har jag avslutat kvällen med en god marängpaj med hallon. Jättesmarrig var den :)


  emersson skrev 2009-03-08 19:21:35 följande:
  Jag har aldrig haft en sån energi och mått så bra som man gör på lchf mat måste jag säga, går lite segt med viktminskningen just nu men det är väl bara att "ha is i kistan" ;) Lite mysigt är det att bara njuta av sitt "välmående" :)
 • Jasminaa

  är lchf samma sak som GI? är det rätt uppfattning jag fått att man inte ska äat kolhydrater de första veckorna, och inget socker utan man ska äta fett och proteiner , kött, ägg, sallad (allt som växer över jorden), ost och nötter? får man dricka mjölk med? jag vill börja men vet inte om jag tänker rätt vill inte kämpa och slita i onödan , jag har hört att man kan gå ner upp till 6 kg på 2 veckor

 • konstigabaralillajag

  Lchf och Gi är inte samma sak. När du äter gi så delar du upp det i långsamma och snabba kolhydrater. Med lchf utseluter man alla sorters kolhydrater. Man kan säga att lchf är GI-noll.
  Däremot (tror jag) att GI-kostens rivstart är som lchf (har aldrig ätit enligt GI-metoden)

  Jag äter lchf och äter det som innehåller max 5g kolhydrater/100g men jag äter också nötter som innehåller mer... fast med måtta. Även mörk choklad.

  Det är fullt möjligt att gå ner 6 kg på 2 veckor. Jag gick ner 8 kg den första veckan jag åt enligt lchf. Det blev totalt 27 kg på 6 månader.
  MEN man ska också komma ihåg att de första kilona är vatten och om man bantat med pulver osv tidigare så kan det ta lite längre tid innan kroppen börjar släppa på överskottet. Kroppen har varit inne på svält och sparar allt som man stoppar i sig och det är när kroppen förstår att den inte ska "svältas" mer som den börjar släppa...

  Lycka till!

 • Jasminaa

  konstigabaralillajag: tack för svaret då förstår jag, jag ska börja med det imorgon. hoppas det går bra jag har så dålig självdisciplin bara, faller lätt för frestelser men jag vet att jag klarar det jag har bantat förut och gått ner 10 kg från 73 kg till 63 men så gick jag upp allt och lite till senare när jag började slarva så himla tråkigt. Känner mej så tjock kan inte ha kläder som jag hade för ett år sen :( allt är förlitet och jag vet inte vad jag gjort kan börja gråta när jag tänker på det jag har haft så bra självförtroende innan men nu e det så dåligt jag känner mej ful bara för att jag e tjock :( är 170cm och vägger 75. viss det kanske e normalt för nån men för en 18 årig tjej? som vill känna sig snygg och va som alla jämnåriga tjejer? Nej det är inte normalt för mig vill väga 60 och ska inte ge mej måste komma dit.

 • MittiPrickBrud

  tog mig en fuskhelg...
  semla
  alkohol
  inte bra...  Nya tag idag.

  Kanske äter jag då för lite! Tycker det är svårt att få till det.

Svar på tråden LCHF - ngn mer?