• konstigabaralillajag

  LCHF - ngn mer?

  Finns det ngn mer här som äter enligt LCHF eller är jag ensam?

 • Svar på tråden LCHF - ngn mer?
 • konstigabaralillajag

  Bara att ta nya tag, har varit där jag med... Känns surt efteråt och man ångrar sig men det är såååå gott med ngt "otillåtet" ibland.
  Har du gått upp i vikt efter helgen så är det säkerligen inte fett utan kroppen har bundit vatten pga kolhydraterna. Ge det ett par dagar så är du tillbaka på samma ruta igen som du var innan helgen :)

  Jag har också svårt att veta om jag äter tillräckligt. Men när jag äter enbart enligt LCHF så äter jag endast när jag är hungrig. Då får jag i mig det jag behöver...


  MittiPrickBrud skrev 2009-03-09 16:40:44 följande:
  tog mig en fuskhelg...semlaalkoholinte bra... Nya tag idag.Kanske äter jag då för lite! Tycker det är svårt att få till det.
 • emersson

  Kan man dricka lightläsk typ pepsi max när man äter lchf? Det är nog det enda jag har riktigt svårt att klara mig utan...men bromsar det viktnedgången så är det nog ganska lätt att låta bli...

 • konstigabaralillajag

  Här har du en som är beroende av pepsi max och jag har faktiskt låtit det vara. Jag har tagit bort det andra onyttiga så detta behåller jag :)
  Men det är individuellt hur man klarar av det. En del stannar av i viktminskningen, en del triggar det sötsuget och en del märker inte av det. Det är bara att prova för att se hur just din kropp klarar av det.

  Sen hur bra det är att dricka light kan man ju fundera på men gott är det ;P


  emersson skrev 2009-03-09 19:37:39 följande:
  Kan man dricka lightläsk typ pepsi max när man äter lchf? Det är nog det enda jag har riktigt svårt att klara mig utan...men bromsar det viktnedgången så är det nog ganska lätt att låta bli...
 • emersson

  Haha underbart :) Då vet jag vad jag ska köpa imorgon, så får vi se vad min kropp säger om det. Jag har ju turen att kunna äta hur mycke ost som helst iaf ;)Hur många kg har du tänkt att gå ner till? Jag har ju mina 9 kg att kämpa med :)

 • konstigabaralillajag

  Visst är det underbart :)

  Jag tror faktiskt inte min kropp är känslig, har iaf inget jag behöver begränsa. Jag har ca 12 kg kvar att gå ner så det är ett tag men jag har till 29 augusti så det är ett tag kvar...

 • emersson

  Hur har din viktnedgång sett ut? går du ner lite varje dag eller kommer det i omgångar? hur länge kan du stå på en platå? lite nyfiken bara :)

 • emersson

  Läste lite tidigare inlägg du skrivit, kan tänka mig att min kropp är lite förstörd av alla miljoner bantingsförsök man gjort... :( men men man får väl vräka i sig smör ett tag så den fattar att här finns det obegränsat med mat ;)

 • konstigabaralillajag

  Jag hamnar ganska ofta i platåer. Går ngr lite och så stannar det upp, går ner igen och stannar upp. Jag kan stå ganska länge på en platå, ibland kan det kännas som en evighet :) Men eftersom jag gick ner 27 kg på 6 månader så varade de inte för evigt :P
  Just nu väntar jag på att den nuvarande platån ska släppa taget om kroppen, förhoppningsvis när mensen som jag har nu tar slut...

  Har man bantat så kan det ta ett tag. Till slut släpper det, frossa i extra smör :) Till slut släpper det, men OM man slitit på kroppen med olika bantningsmetoder så kan det ta upp till 6 månader innan kroppen börjar "slappna av". Men det behöver inte vara så för dig. Jag hade provat och slitit på min kropp innan men den släppte på fettet dirket iaf:)

  Har du gått ner ngt?

 • emersson

  Jag gick ner 1,5 kg, sen var jag på min festhelg och gick upp 3 kg, sen gick jag ner 1,5 och nu står jag då på plus/minus noll. Men man mår ju otroligt bra på denna diet som sagt så det känns ju som att man bara ska härda ut ett tag så släpper det sen :) Så jag hoppas verkligen det :) Ska försöka låta bli att gnälla så mycke utan låta det gå en månad iaf så får man se om det händer nåt. Hur eller hur så kommer jag aldrig sluta äta så här för man kan ju inte må bättre. Inga "sockerfall", bättre humör och en enorm energi :)

 • september2009bröllop

  Hmm funderar på om man kanske skulle haka på här... Känner att jag behöver en rivstart för att gå ner de 10 kilona jag vill få bort. Har ni "bara" lagt om kosten eller har ni även ökat på motionen?

Svar på tråden LCHF - ngn mer?