• konstigabaralillajag

  LCHF - ngn mer?

  Finns det ngn mer här som äter enligt LCHF eller är jag ensam?

 • Svar på tråden LCHF - ngn mer?
 • konstigabaralillajag

  Näpp, du ska inte köpa ngt godis. Och om du abssolut måste köp bara ngr bitar (jag har ätit ngr idag - gott men har ont i magen nu :/ = inte värt det!)
  Jag skriver min mailadress i din gästbok så ska du se att vi klarar ut detta med pepp och stöd :P


  emersson skrev 2009-03-21 10:34:42 följande:
  Tack :) vad gullig du är...du är en ängel, tänkte faktiskt precis att nu går jag ner till kiosken o köper ett kg godis...(är på jobbet)ska bara kika in på forumet en snabbis.ska jobba på lite till här, mailar gärna dig lite sen, tack
 • september2009bröllop

  Hoppas du kunde stå emot godissuget.. Igår va jag med mig kompis som ville baka men då sa jag ifrån.. sa dock att om hon ville kunde vi göra choklad panacottan någon längat till tidigare i tråden.. och ååååååååå vad god den va!!!! och jag höll mig kvar i ketos

  Funderar dock på att all denna pendling i vikt kan va skadlig? Jag skrev ju häromdagen att jag gått ner 0.8 kg på ett dygn och igår hade jag gått upp 0.6 kg igen för att till idag ha gått ner 0.8 till... Ett himla vågspel de här.. Nu vet jag ju att man inte ska väga sig varje dag men de e ju så svårt att låta bli så här i början...

 • emersson

  Jodå, det gick stå imot, konstigabaralillajag kom med en sån passlig peppning :): )
  jadu, denna pendling, man blir ju så himla glad när man går ner och lika ledsen när man går upp, man kämpar ju verkligen hela tiden och då vill man ju få lite resultat. Ikväll har jag iaf "svullat" lite med extra ostbitar och ägg med majonnäs :) struntar i alla kalorier idag:D undra just vad man kommer väga imorgon....

 • september2009bröllop

  ibland får man nöja sig med de


  emersson skrev 2009-03-21 19:19:04 följande:
  jag äter iaf "rätt" mat, det får räcka idag ;)
 • frida79

  Japp här är en till LCHF:are

  Har mågna kilon att gå ner. Hittills så har jag gått ner ca 10 kg. Mår jättebra och har massor av energi! Har noll problem att hålla kosten. Har ätit så här i 3 månader, det blir bara enklare och enklare. Det händer att jag gör egenvalda avstickare från kosten, men det är sällan. Har noll problem att återgå till LCHF sen. Kanske går det lite långsammare då. Men det gör inget. Jag har inte brottom. Det är ju dessutom bra att inte gå ner för snabbt. Vill att skinnet ska hänga med i krympningen samt inte tappa bara vatten och muskelvikt.

  Andra effekter:
  Inga finnar!
  Ingen trasslande mage!
  Inga mat eller godissug!
  Nästan obefintlig PMS, mkt lindrigare mensvärk!
  Jämnare humör!

 • emersson

  Jag får alla goda effekter utom viktnedgång....nu har jag gått upp ytteligare så nu är jag +/0 på två veckor, fy vad sur man blir. Men men, ska försöka ta nya tag här ändå, men måste erkänna att det känns lite tröstlöst, man kunde väl fått gå ner lite iaf...hur äter ni andra om dagarna? går ni ner lite varje vecka eller kommer det i omgångar?

 • september2009bröllop

  vad tråkigt emersson.. men de släpper nog snart igen ska du se...

  min frukost ser likadan ut varje morgon.. lite hallon och frön med yoghurt. till det äter jag två ägg.. till lunch och middag äter jag som vanligt fast jag skippar ris och sånt som sambon äter till.. denna veckan har de blivit:

  -köttfärssås med kokta grönsaker
  -gratinerad kassler med äpple och lök
  -gratinerad kycklingfilé
  -fläskkotlett med sås gjord på skyn och grädde
  -fläskfilé "gryta" (fläskfile i cream freiche sås)
  -kebabkött med sallad, salsa och dressing
  -fetaost biffar
  -omelett med chilistekta räkor och lök

  gårdagens middag är oftast nästkommande dags lunch

  sen har jag ätit några rullost med philadelphia och körbärstomat eller paprika och sen så åt jag ju choklad panacottan med hallon..

 • emersson

  Ok, ungefär som jag äter då ... ja, hoppas det släpper snart. Alla mina bantingskurer har gått dåligt pga att jag tröttnat så den här gången ska jag inte ge mig. Det är ju trots allt en god diet eftersom man får ju äta massor av gott iaf :)Sen sägs det ju att dom sista kilona är sega att få bort, ska försöka att gå mer promenader om kvällarna :)

 • september2009bröllop

  jo de har jag ju så sklart börjat göra me.. rör mer på mig asså.. går på promenader och igår va vi och åkte skridskor.. tror helt klart att de drar sitt strå till stacken oxå..

Svar på tråden LCHF - ngn mer?