• Lennarts Fru

    Unga Fruar/Blivande fruar under 30?

    Undrar om de finns många av oss yngre brudar här som är under 30 år?

    Själv är jag lyckligt gift i 3 månader och snart två veckor och är 20 år gammal ? =)

  • Svar på tråden Unga Fruar/Blivande fruar under 30?
  • paradisfågel

    Lennarts fru, okay, vad sjöng du för låt? Jag funderar på att sjunga i kyrkan (har dock ingen bra sångröst så vi får väl se om jag verkligen vågar)

  • Diz

    DIY står för Do It Yourself. Jag som är pysslig älskar det...

    Finns hur mycket att göra som helst...

    Det går att sy stolsöverdrag av IKEA-lakan, så även bordsdukar. Löpare kan man göra av färgade lakan eller panelgardiner. Dekorationer kan man göra av det som finns i naturen, eller konservburkar (bild finns i galleriet mitt). Inbjudningskort och trycksaker görs lätt själv.

    Vi kommer att ha mycket som vi gjort själva, jag har redan börjat spara konservburkar. Varje gång jag är på IKEA köper jag med mig några GALEJ ljushållare (går att använda till både blommor och ljus) och lakan, på så sätt blir det inte så stora utgifter när det närmar sig.

    Till placeringskorten kommer jag att ordna en stor kruka med ett träd (utan blad) i, typ som en spretig buske . Där kommer jag att göra placeringskorten av papper, fästa ett snöre som ögla att hänga upp i trädet, snöret får sedan fortsätta ner under kortet, där jag trär på några pärlor för lite bling. (bild i galleriet) Detta träd kommer sedan att få dubbla som "well-wishes-träd", gästerna kommer att få skriva lyckönskningar på kort jag förberett med ett snöre och plats att fästa polaroidkort (de får ta kort på sällskapet), lyckönskningarna hängs sen upp i trädet.

    Det finns så mycket skoj pyssel...
    Placeringskorten tex, går att göra av stenar, vinkorkar, muffins (eller andra kakor), snapsglas, ljushållare, med hjälp av gräs, näver, kottar, snäckor, eller äpplen, för att nämna några.

  • Lennarts Fru

    paradisfågel, jag sjöng lite allt möjligt.
    du är allt - shirley clamp
    om du tvekar - sarek
    youre mr inspiration - chicago
    håll mitt hjärta - björn skifs
    om igen - lena philipsson
    och en egen låt.

    kommer inte ihåg i fall de var flre, jag hade en liten sångstund.. tanken var att jag skulle sjunga en låt men folk bad om mer och mer och mer ;P de var jobbigt tillsist .. haha .. men tur dom bad om mer och inte mindre ;P hihi

  • paradisfågel

    Diz, ahh okay, då förstar jag vad du menar Vi kommer nog också göra lite pyssel.. Tycker om att sitta o pyssla

  • paradisfågel

    Lennarts fru, haha ja, de brukar ju tyda på att de gillar de de hör Vilket du ska vara väldigt glad för!

  • Lennarts Fru

    det är jag.. jag har svårt att tro på mig själv bara.. alltså jag har svårt för att se om jag verkligen är så bra som folk påstår. Jag tänker ofta på dom som söker till idol och låter fördjävligt som säger att deras föräldra, vänner och alla säger att dom ör bra åsså låter dom som kråko, kanske är de så i mitt fall med...

    nä, jag vet att jag i alla fall inte är helt tondöv.. men bra vet jag inte ...


    paradisfågel skrev 2008-11-25 10:21:08 följande:
    Lennarts fru, haha ja, de brukar ju tyda på att de gillar de de hör Vilket du ska vara väldigt glad för!
  • paradisfågel

    Lennarts fru, de har jag svårt att tro! Tror snarare att de på Idol frågar rakt ut vad deras vänner/familj osv tycker.. O att de då får höra att de sjunger bra.. Men om de spontant vill att man ska sjunga mer så tolkar iaf jag de som att de verkligen tycker att de sjunger bra.. Vem vet, de vänner o familj till de på Idol kanske verkligen tycker att de låter bra?

  • Lennarts Fru

    ja de är ju sant i och för sig ..


    paradisfågel skrev 2008-11-25 10:29:03 följande:
    Lennarts fru, de har jag svårt att tro! Tror snarare att de på Idol frågar rakt ut vad deras vänner/familj osv tycker.. O att de då får höra att de sjunger bra.. Men om de spontant vill att man ska sjunga mer så tolkar iaf jag de som att de verkligen tycker att de sjunger bra.. Vem vet, de vänner o familj till de på Idol kanske verkligen tycker att de låter bra?
  • J D
    WinterorSummer skrev 2008-11-24 22:57:04 följande:
    Hej Hej!Jag och sambon kommer vara 24 år när vi gifter oss (jag är 7 dagar äldre ;)), vi har då varit tillsammans och sambos i ca 7 år och våra två söner kommer vara dryga 2½ år samt drygt 1 år gamla. Trots vår späda ålder är vi inte först ut, gymnasieklasskompisarna hann före med ett år. Vad är oddsen att det i en och samma klass blir två par som gifter sig med varandra och skaffar familj ;)Jag har läst tidigare inlägg och blir "förundrad" (hittar inte rätt ord, det är menat positivt) över hur många det är som gift/ska gifta sig inom så kort tid efter att nu blivit tillsammans. Måste vara en underbar känsla att så snabbt kunna känna "This is it, det är han som gäller"! Själva så tog vi oss vår tid ;) Blev tillsammans i gymnasiet vid 17 års ålder, gick i samma klass ... Flyttade ihop typ samma dag och har sedan dess jobbat HÅRT på att få allt att fungera och nu gör det det :) Det är också en helt underbar känsla, typ att vi gått igenom "hell and back" tillsammans och kärleken är starkare än någonsin, någon gjort en liknande resa tillsammans?Grattis alla ni som har tagit/ska ta steget :)
    Tja, vi är 23 och 24 och ska gifta oss nästa sommar, har då varit tillsammans i 1½ år nästan. Vi visste direkt att det var vi. Kunde ha gift mig i år lika gärna men vi vill ha ett lite större bröllop så det behöver planeras. Är mkt beredda på att jobba hårt för att få det att fungera.
  • lindacecilia

    Hejsan!

    Jag kommer att vara 23 när vi gifter oss..
    Är idag 21 år!

    Så visst finns det fler som du!


    ¤evig kärlek till min ingemar¤
Svar på tråden Unga Fruar/Blivande fruar under 30?