• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Liten med Mindre

    MSW - det var BVC som förmedlade min kontakt med psykolog att diskutera deppighet med (någon inom barn och ungdomspsykiatrin, BUP). Tror säkert att man får diskutera förlossningsfunderingar med dem också. Fråga!

  • Izzie

    AM - Du brukar har bra shoppingtips... Var hittar jag söta/tuffa barnkläder att beställa till jul på nätet?

    Letar efter kläder till Matilda att ha på alla fester, kalas och sånt framöver. Har kollat lite i butikerna, men inte hittat så mycket kul. Nätshopping är ju smidigt...

  • Lapinette

    Precis tillbaka från Uppsala. Det gick inte alls som jag hoppats . Drogad och fin och de tömde 7 eller om det var 8 folliklar. Sen sov jag en stund, åt frukost och när sköterskan kom in sa hon att det blev 5 ägg. Snacka om besvikelse. Från att min läkare såg 10 folliklar, till att det blev 7 och tillslut endast 5 ägg! Det är halva dosen mot för ett år sedan. När sköterskan gått ut så grät jag. Har hela tiden sagt att skit i samma hur många ägg det blir bara jag får ett toppembryo tillbaka men visst fasen känns det när jag så hade räknat med samma resultat som tidigare eller kanske något sämre men itne så här! Men det är som maken försökt att trösta mig med vi har ju tidigare inte gjort korta metoden... så nu snälla håll tummar och tår att de blir befrukade.

    Ytterligare en sak som inte är så skoj. Maken har feber idag. Är det inte typiskt. Han har säkert inte varit sjuk på 1 år och feber har han nästan aldrig och så just idag när han ska "leverera. Japp, som ni förstår känn det inte så skoj och just nu känner jag bara att det var den sista gången vi gjorde detta.

    När vi kom hem låg Adoptionstidningen på golvet. Kanske är det ett tecken?

  • Liten med Mindre

    STORA BAMSEKRAMAR och en stor ask näsdukar till dig Lappis!

    Fy tusan vad nesligt. Hoppas med så många tummar jag har, och några till, att det blir flera riktigt klistriga toppembryon till dig!

    KRAM

  • Fru E

    *Skickar över lite glögg (alkoholfri om du vill) och god mörk choklad till Lappis*

    AM-du frågade om jag är vid gott mod trots minus och ingen tant........förra veckan var en riktigt låg vecka och jag har väl kommit en bit upp men är inte framme än helt. Jag verkar inte få någon "riktig" tant denna månaden utan det här förgrejset innan tant verkar vara min tant men men. När det slutat får jag väl bunkra upp med stickor och se när ÄL komma och för att se att jag verkligen har ÄL med....

    BS-vänta och se vad gyn säger innan du oroar dig för mycket. Det allra mesta går ju att fixa till
    Stora blockljus har de på Åhlens med

  • Ore

    Lappis: Håller alla tummar och tår, och skickar över en JÄTTEKRAM så länge.

  • gosnosen

    Lappis - ingen tröst jag vet, men det är kvalitet som räknas och inte kvantitet!!! Stor kram till dig, du behöver den! Håller tummarna för att alla fem ägg ska befruktas och dela sig fint.

  • Mrs  B

    En stor och varm kram till dig Lappis!!!!!!!!!!!!!!

    BS
    Det är förkylningar vi har, för tusende gången i höst känns det som. Maken har haft ont i kroppen och huvudet liksom jag har nu, Malte har klet i ögonen och lite snuva och Max har snuva och är lite hängig emellanåt.

  • Lapinette

    gosnosen - jag vet, försöker intala mig att bara jag får en åter med toppkvalitet så spelar det ingen roll men jag oroar mig ändå. Har ju hittills alltid haft superbra resultat upp till denna del av processen. Mina prolem har kommit efteråt. Allt som egentligen är udda mot tidigare behandlingar borde jag se som något bra, en förändring men det är svårt att vara glad över en halverad dos av ägg.

  • _koko_

    Jag har läst ikapp allt, men kommentarerna blir korta och få. Vår ena katt dog oväntat i förra veckan, och sen åkte både jag och sambon på magsjuka i helgen, så just nu är livet inte rosa.

    Måste bara skicka en jättekram till Lappis!!! Minns tydligt hur ledsen jag var efter vårt äp, och hur sjukligt nervös jag var när jag satt och väntade på att de skulle ringa tillbaka... Hoppas på en till solskenshistoria.

    En bamsekram till BS också, låter jätteläskigt!! Hoppas du har fel... Jag knep rätt ordentligt i början efter förlossningen, men la av efter några månader. När mensen kom igång fick jag plötsligt svårt att hålla tätt vid nysningar osv, så då började jag igen. Nu har jag dock lagt av än en gång, får väl se vad som händer framöver.

    Kramar och tankar till alla!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!