• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • muggles

    Izzie: tv-serien Systrar eller? Jag kommer ihåg namnet hehe...

    Lappis: tumhållning pågår!

    Det där laxreceptet finns i en av Fredagsgourmet-böckerna om ni har dem (här finns också en variant: www.matklubben.se/recept/laxfile_med_cashew_vitloek_och_limebaedd_936.html , om man behöver mått)

    Moas nya favoritord är "banaaan!" Maken blev så häpen igår när han skulle ge henne banan och hon utbrister detta ord, bara sådär.

    Mitt tips till er som har krypbarn mm är att filma små snuttar med digitalkameran - hur kul som helst att kolla på i efterhand! Vi har gjort det sedan BB (för att visa farmor/farfar som bor lite längre ifrån), och det ger så mkt mer än bara foton. Vi har mest filmat vardagssnuttar (när hon äter själv för första ggn mm), det är sådant jag tycker är kul att kolla på sedan.

  • Ore

    Ingen Oms än?

    Lax hoppar jag, kanske lär mig äta det så småningom...?

    Moa verkar vara en väldigt klipsk tjej, banan är jättegott!!! Och häftigt att hon lär sig prata så snabbt att hon lyckas överraska!

  • Fru E

    Ore-min käre make hävdar att han är allergisk mot fisk för han vägrar äta det

  • Mrs  B

    Sitter och skriver och skickar lite ansökningar till de få jobb som finns att söka och upptäcker till min fasa att jag har stavat mitt eget namn fel....

    Är det därför jag inte fått något svar på de 4 jobb jag sökt?????????????????????????

  • fru AM

    Åter från Söder! Ni kan sluta oroa er!

    Alla plagg jag ville ha fanns i min storlek! Galet! Det blev tre klänningar/tunikor (bl a den jag åkte dit för) + ett par snygga svarta byxor med hög magmudd (och en babybjörnpall till Livia). Kläderna på 50% - jag är HÖG av shoppinglycka! Nu har jag pimpat magen - behöver inte köpa fler mammakläder nu tror jag!

    Och Izzie: Namnet från tv-serien står på listan - dock med en stark och oväntad konkurrent ...

    Lappis: Osäker på om det var knivsöder eller sprutsöder affären låg på - hursomhelst klarade jag mig bra. Kungsholmen är livsfarligt, det har jag också hört!

  • Izzie

    But for the love of... Kan ngn snäll själ inboxa mig namnet!!!
    Muggles - Inte snällt att retas sådär

    MrsB - Kan kanske ligga något i det! Själv är jag allergisk mot stavfel i ansökningar...

    AM - Grattis till dina shoppingfynd! Det finns inget som kan få en på så gott humör som lite lyckosam shopping! Själv hittade jag halkstrumpbyxor på Pippilotta! Det är inte lätt att få tag på det annars...

  • Izzie

    Fast jag har jagat en Matinique-jacka åt maken på MQ och där var jag inte lyckosam. Ringde runt alla butiker i Göteborg, Linköping och Halmstad - men icke... Nu ville maken jag skulle ringa Stockholmsbutikerna med, men ngn måtta får det nog vara.

  • Lapinette

    Varför är alla så hemliga? Kan ni inte skriva upp era namnlistor? Själv har jag ju då inte funderat så himla våldsamt (ska kanske bli gravid först eller komma först i adoptionskön). Men har ju sagt sedan 20 år tillbaka att om det blir en flicka ska hon heta Nathalie.

    Tjejnamn: Nathalie, Norah (har jag nyligen fått för mig), Emma

    Killnamn: Jonathan, Leo

    Har inte kommit överens med maken i någon av dessa namn och Emma går bort då åtminstone två vänner har döttrar med det namnet.

  • FruCicci

    Hej!

    Tittat in en snabbis från jobbet.
    FY FAN FÖR ATT JOBBA!!!!
    Ucsh, det är verkligen deppigt. Men jag har kommit på tillsammans med Frullan, att efter nyår så är det bara 4 månader, för denna gången tänker jag inte jobba dagen innan jag föder barn, så det blir till att sluta 4 veckor innan BF.

    Vet inte vad som har hänt, men kan utläsa att det verkar positivt för Lappis och att det är återföring i morgon. Håller tummarna.

    Jag ska till min barnmorska på fredag. Akut tid. De skickar remiss till Huddinge idag för FVP. Sen får jag se vad jag gör i slutändan.
    Det stor Ultra Ljudet är ombokat till en specialist läkare, som ska gå igenom barnet lite mer noggrannt.
    Så en lite n bit på vägen nu.

    En sak till, jag kommer göra allt för att hitta en ny tjänst på ett nytt företag när jag är klar för inskolning med barn nr 2. Åååå vad seckigt det är här, tråkiga gamla rävar hela bunten.
    Tack gode gud att jag får gå till dagis halv 3 idag, så jag slipper vara här till 17.

    OJ, vilket muntert inlägg det blev - not

    AM, nice med shopping.
    Jag får se när det är tid för det till mig. Jag hade lite mage i vecka 10-11, men den försvann lika fort. Det var väl tarmarna som svullnade i samband med allt som händer inne i kroppen.
    Nu är det inte en människa som skulle kunna tro att jag är gravid, vilket är bra jobb mässigt. Tror jag ska berätta på jobbet i mitten av januari, då är jag halv-vägs.

    Som "vanligt" har jag gått ner 3 kg
    Så sjukt, där ser man vad det är för kaloriinnehåll i bla vin.

    I torsdags var jag i vecka 12+6 enligt KUB, så nu måste jag vara inne i vecka 14 tror jag?

    Hur som helst, ville bara vinka in lite snabbt. Ska försöka läsa på avstånd idag, så jag hänger med vad som händer...

    STORA KRAMAR

  • FruCicci

    Just nu har jag killnamn: Oscar och Philip
    Tjejnamn: Louise, Leonor, Emelie, Viola
    Fast min man kan endast tänka sig Louise och Oscar av ovan tror jag... vi har faktiskt inte ens diskuterat namn...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!