• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Telemarkgrrl

    AM, kan du inte tvinga hem honom till oss också?! Karlj*veln (om vi nu pratar om samma) har fortfarande inte fixat vår tapet som han pajade.

  • gosnosen

    Nenne - här kanske du kan hitta nåt: www.sandbergtapeter.se/

    Tycker att de brukar ha fina tapeter i de flesta stilar. Vi har tapet Simon som en fondvägg i hallen i en mörkbrun/guldig färg. Tror dock att det är den som står som beige på hemsidan.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Första var lite kurbitsaktigt, kul!! *tjoar och gör polskasnurrar*
    Jo, stiliserade blommor har jag lutat åt länge. En kompis har en apsnygg tapet i sin hall som är mörkbrun med turkosa, snirkliga blomliknande grejer. Nåt sånt, kanske. Den här gillar jag också
    www.maleributiken.se/maleributiken/index.jsp&&id=65188

  • fru AM
    Telemarkgrrl skrev 2008-12-02 14:38:25 följande:
    AM, kan du inte tvinga hem honom till oss också?! Karlj*veln (om vi nu pratar om samma) har fortfarande inte fixat vår tapet som han pajade.
    Va!? Helt galet! Han brukar hålla ord. Är det P.A. vi patar om? Ring honom! Hota! Muta! Tjata!
  • nennesjuttioåtta

    vad kul med tips! TACK!!!

    Muggles
    jag avvaktar händige herrn först, jag kan bara kopplingsscheman i teorin.

  • fru AM

    Konstigt - inget brann. Men det luktar fortfarande bränt. Det kan väl inte vara min hjärna?

  • Liten med Mindre

    Härligt Brr-kallt i hus Nenne!

    Vi har en superbra leverantör av gosiga fårskinnstofflor om du är sugen?

    Perfekt till jul att önska sig fler tofflor, pyjamaser och tröjor. Får ju skryta lite över mina sockor som mormor stickade för en massa år sen, angorakanin-ull med små knytsnören på. Annars gör jag nog som lilltjejen och sparkar dem av mig.

    Fast numer har jag ju en man att värma fötterna på.

    Vi fortsätter husjakten. Har ett lyxigt hus och ett mer ordinarie på gång i helgen. Tror nog mest vi ska på lyxvisningen för att glo lite. Det andra huset visar sig ligga granne med en kollegas hus (de flyttar in i februari), och de har en tjej 5 månader yngre än Mindre. Plus att i alla fall hon är trevlig. Vore ju kalas!

    Sen tjurar förstås maken lite att jag vill kika på hus på andra sidan stan - nu när han börjat bygga upp ett nätverk av kompisar där vi bor. Plus att han har nära till jobbet. Jag vill hellre flytta närmre mina föräldrar för att lättare kunna få barnpassning och ev hjälpa dem när de blir äldre. Liiite gnissligt har det blivit hemma i frågan. Men jobb kommer vi ju förmodligen byta under åren, men föräldrarna bor kvar så länge de kan.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!