• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • fru AM

    Cicci har börjat jobba denna vecka! Och det är ju en liten omställning ...

    Oj vad jag håller tummarna för Lappis och herrLappis befruktade ägg!

  • Lapinette

    BS - ja detta väder passar oss perfekt. Det låg dock lite mer snö i Uppsala än vad man ser här i Stockholm men absolut inte på vägen.

    AM - det är återföring imorgon kl 14:00. Har de inte hört av sig innan dess ska det ha gått vägen. Vill nu INTE har några telsamtal från ett 018-nummer.

  • BrudSommar2006

    Hej AM! Hur mår du? Inget illamående? Inga cravings? Hur många namn har maken strukit från din namnlista? Är ni verkligen helt säkra på att ni inte ska klicka på länken era galningar?! Här har ni en som ju betalade för ett extra UL bara för att få veta och ni får informationen serverad...

  • fru AM

    Ett gnälligt egoinlägg: Jag hade sett fram emot att gå och köpa några par byxor som magen får plats i och bestämt mig för vilken affär som skulle få den stora äran ... Nu såg jag på nätet att den affären klappat igen (growinlife). Måste ta mig till Söderfilialen där de säljer ut hela lagret, vilket innebär att när jag väl kommer fram så kommer det bara finnas stl 34 och 48 kvar. I allt.

  • BrudSommar2006

    Har just smort in händerna med handkräm så tummarna glider lite, speciellt i kombination med tangentbordsknatter men det ska nog gå bra! Vem var det som sade att man bara ska hålla en tumme för två betyder otur? Kan någon tala om för mig hur många tummar jag ska hålla för nu sitter jag här och blir alldeles nervös.

  • BrudSommar2006

    AM, vad trist! Var det ett speciellt märke som bara fanns i just den affären som du är ute efter? Det går inte att hitta på nätet?

  • Fru E

    Här i Skåne är det verkligen inte någon snö kvar utan regnar och är kallt, grått och trist!

    Lappis-lovar att göra allt jag kan så att du inte får några 018 samtal

    BS-ja till på fredag kan jag avvakta och se om hon dragit igång eller inte....måste ju avboka 24 timmar innan för att slippa betala. Förra gången gick det fint att boka om när tanten kom men ibland har det varit en sur sköterska som svarat att jag inte får boka om "bara" pga tantens ankomst...

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2008-12-02 10:04:31 följande:
    AM, vad trist! Var det ett speciellt märke som bara fanns i just den affären som du är ute efter? Det går inte att hitta på nätet?
    Det är främst märket mamalicious som jag är ute efter. Det finns på mammaklädessajter men jag har svårt att köpa byxor på nätet eftersom jag har så rackarns långa ben, och rätt breda höfter - vill gärna prova innan. Sedan hade de en jättefin tunika/klänning som jag hade spanat in till jul ... Äsch får ta mig till Söder!
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2008-12-02 10:00:51 följande:
    Hej AM! Hur mår du? Inget illamående? Inga cravings? Hur många namn har maken strukit från din namnlista? Är ni verkligen helt säkra på att ni inte ska klicka på länken era galningar?! Här har ni en som ju betalade för ett extra UL bara för att få veta och ni får informationen serverad...
    Inget illamående längre! Inga cravings! Vi har nu 4 pojknamn och 9 (12)flicknamn på okejlistan (de inom parentes kräver lite mer tillvänjning för makens räkning). Vi är rätt övertygade om att vi vill bli överraskade vad gäller kön i maj, men jag förmodar att länken finns kvar (det stod inget bäst före-datum). Det känns för mig som om jag blir överlycklig för vad det än blir om jag får veta vid förlossningen, men om vi skulle kolla nu så är jag rädd för att bli lite snopen ("oj blev det ingen son för J", eller "nähä, fick inte Livia någon syster ..."). Om ni hajar vad jag menar.
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!