• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Fru E

    BS,Lapinette-bara att ta nya tag

    Får avvakta och se om den riktiga tanten kommer eller om detta var min tant denna månaden. Så här sen har hon aldrig varit!! Lite klurigare att räkna vilken dag man är på bara men men

    Dags att steka köttbullar!

  • Izzie

    EA - Vad trist! Jag hade hoppats på dig! När tanten sedan kom till mig idag, tänkte jag att jag kunde uppehålla henne ett tag och att hon inte skulle hitta dig, men hon hade visst redan reserverat plats...

    Vem är nästa som BIMar? Passa på nu när hon är hos mig!

    Fast jag var verkligen glad att hon kom. Jag och maken slarvade lite, och eftersom tanten var några dagar sen började jag ana oråd. Det hade verkligen INTE passat nu när jag snart ska börja jobba igen. Vill tidigast dra igång karusellen om ca 1 år... Behöver lite återhämtning, både ekonomiskt, mentalt och kroppsligt först.

    Nähä, dags att baka ut en plåt med peppisar. Kom precis hem från den lokala julmarknaden och nu vill maken och jag njuta av pepparkakor, cambozola och glögg... mums!

  • BrudSommar2006

    Var köper man bautastora blockljus? Har fått en stor ljuslykta till vår trapp av mina snälla föräldrar.

    Här är livmoderframfallet ett faktum, jag har ju vetat om det en tid men förträngt det, det har nog varit så här rätt länge faktiskt. Livmodertappen sitter som en tampong som kommit fel mellan benen liksom, den sticker nästan ut. Nåja, har läst på på nätet och man försöker tydligen undvika operation om man inte har några besvär så jag är väl inte så orolig för det men om Iris någonsin kommer att kunna få något syskon är ju mer tveksamt. Får ge mig till tåls nu i två veckor men jag är jäkligt nervös. Har tagit fram mina viktväktarpapper igen nu för nu kan jag inte mesa längre, nu måste jag ner och det fort. Så här lagom till jul när det är så lätt att hårdbanta, tjohooo... Märks det att jag inte mår så bra av det här... Nu är Iris badad och klar, nu ska vi läsa lite. Hej svejs.

  • viktualia

    Brudsommar - åååå jag önskar SÅ att du hittar motivation till att banta! Man blir en lyckligare människa när man lyckats med något sådant!! *peppa peppa peppa*

    Och framfall är ju inte skoj... visste inte att unga människor kunde få det... har däremot skött om en tant när jag jobbade i hemtjänsten och det var nåt hemskt... gaaaaaaaaaaaa där snackar vi läbbigt! Antar att det tar ett tag innan det blir så illa, men det är nog bra att söka hjälp så tidigt som möjligt!!!

    Bautablockljus - gissar att de finns på IKEA och på stora blomsterhandlar typ Plantagen....

  • fru AM

    EA - trist och konstigt med minus - men du verkar vid gott mod ändå!? Kram

    BS: Jag lovar dig - jag trodde också att jag hade framfall efter Livias födelse. Det du beskriver låter väldigt bekant ... Satt då och läste på internet och blev helt deprimerad (inte alltid bra att gooogla för mycket) ... Det behöver inte vara så farligt att det är den diagnosen som gäller för dig heller! Vi får se när du varit hos gyn. Det kan ju vara så att bäckenbotten behöver lite eller mycket gympa "bara" - det finns tydligen även vissa hjälpmedel för det (och då menar jag inte såna som ni andra snuskhumror tänker på nu! ). Håller tummarna för dig BS - och testa att knipa lite innan gyn-besöket, för jag förmodar att läkaren kommer be dig göra det under undersökningen. Bra att vara förberedd! KRAM

    Och kram till alla

  • Telemarkgrrl

    EA, usch vad trist med minus. Kramar!

    BS, waaah, vad läskigt med framfall. Hoppas verkligen att du kan få hjälp snabbt!

    Tänkte förresten också på Lagerhaus vad det gäller stora blockljus.

    Lappis, lycka till så jättemycket imorgon!

  • viktualia

    Jag passerade förresten både Chokladfabriken och Stockhome i fredags... chokladfabriken för njutningens skull och Stockhome för alla sanslösa prylar.. även ljus...

    Dags att ladda om för en ny vecka!

  • MSW

    Godmorgon!

    Ea: Konstigt med no tant och minus.. SKit med bilen!

    Vickan: Synd med minus, men nu kommer ni väl försöka mer aktivt, så då borde det juh snart bli ett plus!

    Bs: Lycka till med gyn besöket, hoppas det ligger ngt i det am säger!

    Idag ska jag på efterkontroll! Ser inte direkt fram emot att gå dit, men ser verkligen fram emot att ha det gjort och bli (förhoppningsvis) "godkänd"..
    Annars har vi klarat av både dop och badhusbad i helgen, det har gått bra, men det är skönt att det är över (mest dopet då..).. A var vaken hela tiden i kyrkan, men grät inte utan illglodde mest på prästen..
    De senaste två nätterna har sonen somnat kl21 vaknat vid 3 och sju för mat och sedan somnat om. Igår till nio och idag har han inte vaknat än (jag har tittat på julkalendern och så ska vi juh iväg till 10.. Annars hade jag också legat kvar i sängen).. Så skönt.. Hoppas att det är här för att stanna.. Men förmodligen beror det juh på dop och bad..

    Hoppas veckan börjar bra för alla! (håller tummar och tår för lappis)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!