• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Ore

    Och körsbär mums, men inte körsbärslikörspraliner. Det går bort!

  • Oms

    BS - det går att ta bort luvan, det har vi gjort på Mathildas overall då den inte passar så bra. sen har den ett starkt gummiband under foten som man har under stöveln så att overallen sitter bra

  • Oms

    Mrs B jag inboxar dig länken till övriga bilder på oss!

    Appropå tårtor - ikväll ska jag baka två tårtor till morgondagen då vi firar 1-årignen m släkt o vänner, har ännu itne bestämt mig för vilken sorts tårtor jag ska baka men hoppas det ger sig under dagen -ska nog göra en supergod lyxchokladtårta m mint smak som smälter i munnen... men den är inget för barn då den görs på mestadels 70% choklad

  • Oms

    Mrs B - hur inboxar man dig? jag får bara ett felmeddelande hela tiden!

  • Liten med Mindre

    BS - bra att du kommer iväg till både läkare o gyn! Nu ska det bli ordning på torpet!

    AM - har också slarvat med knipen, och kommit på mig själv de senaste dagarna. Bra sysselsättning när väntan på T-banan blir lång.

    Lappis - vi gjorde ringar hos Anders Fors och är nöjda. Visserligen ingen avancerad design. T-banan går nästan ända fram.

  • Mrs  B

    Har precis hämtat Max (har varit på teater med dagis) och ätit en snabblunch (rester).

    Det var trots direkt när vi kom hem.... men nu med mat i magen är det lite bättre iaf.

    Max skulle ha lekt med en kompis men Maltes ena öga är alldeles "geggit" och kompisens mamma är höggravid och har sammandragningar så hon ville inte ha någon smitta och det kan man ju förstå. Men Max blev ledsen.

  • Izzie

    Vad mycket som skrivits sen sist... Jag som skulle städat...

    AM - Superfina ringar!

    Har märkt att jag blivit mer och mer förjust i glitter o glamour med åren. Var väldigt sparsmakad förr. Min vigselring är dock ganska enkel. Smälte ned förlovningsringen och gjorde som denna:
    www.handsweden.se/viewpage.asp&id=9
    Fast med designen som var för två år sedan. Lite mer kantig i fattningen och två smala ringar till. En i vitguld och en i rödguld. Halvdann bild finns i mitt galleri.
    Försökte hitta bild på vår tårta, men den hade försvunnit. Måste kolla upp var jag kan få tag på den igen.

    Vi hade ett paisleymönster från en svartvit tapet av Cole & Son som tema. Färgerna för hela bröllopet var svart, vitt och mörkrött. Vi hade vita marsipantårtor med hallon och chokladmousse och paisleymönstret var tryckt på marsipanen. Sen lite röda rosor som dekoration. Jag var nöjd!

    Nenne - Tycker det var asdåligt om alla andra var bjudna utom du! Sånt retar mig verkligen. Vet att jag och maken inte blev bjudna till olika tillställningar i makens gäng under en period eftersom han var den siste att få barn. Sen sa de "Vi trodde inte ni tyckte det var kul med alla barnen där". Jag blev ledsen, för det tycker jag är upp till oss att avgöra om vi tycker det är jobbigt eller inte. Och vi hade inte börjat försöka eller så, så ämnet var inte känsligt för oss. Vad som däremot var jobbigt var just känslan av att bli utestängd... (Usch, blir fortfarande sur när jag tänker på det...)

    Oms - Hon är för söt din lilla Mathilda! Jag vill oxå ha länken med ALLA bilderna!

    BS - Bra att du bokat tid hos gyn! Vet oxå hur det känns med att skämmas med vikten. Usch, kan få ångest dagarna innan. Jag har oxå alltid klänning el tunika när jag går till gyn. Man är utelämnad nog som man är...

  • Izzie

    oj, min länk funkade visst sådär. Det är den ringen som är längst upp till höger...

  • Lapinette

    Snygg ring Izzie.

    Har varit ute i köket (här på jobbet) och kikat. Det står glögg, pepparkakor, kvibille förberett. Det gillar jag med att jobba här, de kommer alltid ihåg högtider. Har även fått en julblomma på bordet. Vi alla hjärtans får alla en ros och vid påsk får vi självfallet en liten påskpresent.

  • Fru E

    Lapinette-vad trevligt . Kanske skulle ha lite fika här hemma medan man pyntar......men måste göra lite lussekatter först och fler pepparkakor för de gav jag till brorsonen. Han blev helt förtvivlad när han inte fick lägga pepparkakorna i min burk så jag fick hälla ut dem igen och låta honom lägga i dem

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!