• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nä, nu ska jag gå och röja i köket och börja med tårtorna! Ska lägga fyllningarna nu och ikväll blir det till att prova MMF:en, ska bli spännande!

  • Nienna

    Nu är jag helt slut och har en aning huvudvärk... Halva gäststyrkan har anlänt ikväll och vi har installerat alla på sina diverse sovställen...

    Det mesta är färdigt, det som ska göras i morgon är bålen, salladerna och snittarna, samt att tårtorna ska dekoreras och blommorna ska fixas.

    Min blivande make har tagit med sig ut den manliga delen av gästerna ut i skogen och lekt (skjuter gevär), barnen är med sina kusiner hos svärmor och här sitter jag med en av mina systrar och min mamma och dricker en cider.

  • Nienna

    Tack för alla lycka till! Är inte ett dugg nervös och inget stressad heller. Vädret ser också ut att bli hyfsat så just nu ser jag väldigt mycket fram emot morgondagen!

  • Nienna

    Tack Pumpkin! Nu är allt i lokalen klart, nu är det bara jag, barnen och gubben som ska fixas till... Om mindre än 3 timmar står vi där!

  • Nienna

    Hej hej brudar!

    Måste säga som Anja, vi hade en helt fantastiskt dag/kväll/natt! Vi hade supertur med vädret, sol sol och sol! Trots att vi bara var 28 st (med en del bortfall efter 22) blev det ett otroligt röj hela natten. Kl. 4 fick jag köra ut pappa och min ena bror, för då ville vi sova.

    Mina två systrar fotade hela dagen from ceremonin och nu har jag 1300!!! bilder som jag ska kolla igenom och sålla! De har varsin Canon EOS400 så det är jättefina bilder! Alla de bilderna finns i sambons dator och just nu sitter jag med min, håller på att ladda in bilderna från vår kamera så snart kommer det några bilder.

  • Nienna

    Nu finns några bilder i mitt galleri här på BT, men de är tagna med vår vanliga kamera. Ska ladda upp bättre bilder sen när jag kollat igenom systrarnas!

  • Nienna

    Jag är också här, har suttit och fixat lite med bilderna, bokat annons i lokaltidningen osv. Snart ska vi ner till svärmor och äta överbliven tårta (som förresten var supergod!)

    Jag har fått så mycket komplimanger, för jag har ju faktiskt fixat i princip allt själv. Från kläder till mat och dryck, lokal och dukning, själva vigseln (vigseltalet förättaren höll samt löftena). Fick höra från flera att det var det bästa bröllop de varit på. Det var så himla kul, alla mina syskon var där (har ju 5 st men jag är mammas och pappas enda gemensamma barn så vi ses ju aldrig allihop). Trots skilsmässor mellan våra föräldrar så är alla sams och alla pratade och dansade med alla. Ingen blev odrägligt full, kräktes, slogs eller nåt sånt!

    Ja, det var helt enkelt den bästa dagen i mitt liv!

    I morgon åker vi på vår minibröllopsresa, till Trondheim och ser Iron maiden. Två nätter på hotell, ska bli så skönt! Vi fick ju även en resa i present, till Torrevieja, Spanien. Vi funderar på att åka ner i maj, nu i höst är det ju älgjakt och harjakt. Fick även ett fint bröllops-scrapalbum (jag är ju scrappare) så det får jag sätta igång med sen. Sen så fick vi en massa pengar, de ska läggas undan till Spanienresan och det som blir över köper vi nog möbler för.

    Vi fick även pengar från släktingar och byfolk (som inte var bjudna), samt telegram från några vänner och ett från min faster som jag nästan aldrig träffar, så det var ju roliga överraskningar!

  • Nienna

    Anja - Jag ska göra Trash-the-dress med min klänning, men så kostade den ju bara drygt 1400:- inkl. frakt. Hade jag haft en så dyr klänning som du hade jag inte gjort det.

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.