• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ja, det funkar väl! Jättefint kort!

  • Nienna

    Hallå tjejer!

    Nu har jag jobbat 4 dagar och är helt slut! I morgon är jag ledig och sen är det 4 dagars jobb till... Ikväll är jag och barnen hemma själva för mannen har åkt till en kompis för att jaga hare. De skulle vara ute i skogen kl 5 i morgon bitti! Då kommer jag att ligga och sova! Turligt nog är Ella ledig på måndagar så vi ska ha sovmorgon och sen en mysig slappardag!

    Nu ska jag ta och ladda över lite bilder från kameran till datorn, bl.a. bilderna från Star Wars utställningen vi var på förra helgen.

  • Nienna

    Just det, pratade med pappas fru idag, de är ju i Spanien. 37,5ºC hade de! Här har vi bara haft runt +10ºC idag, det börjar bli höst!

  • Nienna

    Nähä, kameran var visst med på jakten...

    Pumpkin - Härligt! Vad är första anhalten?

  • Nienna

    Pumpkin - Åh, vad härligt! Jag säger det igen, det ska bli så roligt att följa er resa!

    Har lagt upp några bilder på min arbetsplats på Facebook, jag har inget dåligt jobb direkt.

  • Nienna

    Ja, det är ju det. Jag är ju ångermanlänning från början och det är ju också ett vackert landskap med alla tallmoar och den sandiga marken men jämtland med sina fjäll och sjöar är ju också underbart! Kommer aldrig att kalla mig för jämtlänning, men halva mitt hjärta tillhör detta landskap.

  • Nienna

    sajberpillan - Japp, brukar alltid säga (lite retsamt): Hellre klyktattare än surjamt! Var kommer du från? Jo, jag trivs bra här i Jämtland, men längtar jag "hem" är det bara ca 10 mil dit.

    Visst var utställningen häftig? Jag har inte ens sett alla filmerna, men det måste man ju nästan nu. Min goa son, 5 år, deklarerade efteråt att han ska göra film när han blir stor!

    Pumpkin - Ja, det är ju enklast så.

  • Nienna

    Furillen - Härligt! Ni är många som åker på bröllopsresa nu...

    Har varit ledig idag, det blev en sväng ut i skogen med hela familjen. Maken röjde väg, barnen lekte, hunden jagade och jag plockade blåbär! Blev knappt en liter, men till en liten paj räcker det ju iaf.

  • Nienna

    sajberpillan - Jag kommer från Junsele från början men har växt upp mest i Backe.

    Pumpkin - Ha en helt underbar resa nu!

  • Nienna

    Ja, visst är det. Vardagen har väl återgått till det normala för de flesta, eller så är de på bröllopsresa. Själv är jag hemma med en sjuk liten son, han har feber men är inte förkyld eller har ont nånstans eller nåt, konstigt...

    Annars så jobbar jag mest varje dag känns det som, men jag älskar mitt jobb! I morse kände jag bara, Nej, jag vill inte vara hemma och vabba! men jag var tvungen eftersom sambon skulle fixa med bilen på jobbet, men i morgon är det han som får vara hemma!

  • Nienna

    Pumkin - Spännande! Kikade på resedagboken i morse, men jag var för trött för att orka skriva nåt.

  • Nienna

    Barn är ju för härliga! Jag älskar ju Kent (gruppen) och idag spelade jag en låt med dem och då frågade Neo (5 år) mig: "Mamma är du kär i Kent?" Nej, sa jag men jag älskar deras musik. "Jo, du är kär i Kent, du är hans flickvän!" säger han då! Haha! Fick då förklara än en gång att det inte är nån av killarna som heter Kent utan att det bara är gruppen som heter så.

  • Nienna

    Ja, man vet aldrig vad de tänker...

    Idag har jag och Neo tillbringat 4 timmar vid slakthuset, det blev 4 älgar skjutna på första jaktdagen för i år. Ella åkte på kalas (och är inte hemma än), men Neo ville inte eftersom vi fick veta redan i morse att det var en älg skjuten. Han tycker det är jätteroligt att vara med där nere, speciellt eftersom hans bästa kompis bor på samma gård som slakthuset och hans pappa och farfar jagar också, så de brukar leka medans gubbarna flår älgarna.

    Jag hade egentligen tänkt städa idag, men det får jag spara till i morgon, nu orkar jag inte. Nu tänker jag istället ta mig en cider och sätta mig ute och njuta av de sista solstrålarna, det har varit en jättehärlig dag här!

  • Nienna

    Alltså Neo och hans kompis leker, inte kompisens pappa och farfar (såg att min mening blev lite konstig), fast att jaga och flå älgar kanske också kan klassas som lek.

  • Nienna

    Välkomna hem Anja! Låter som en helt underbar resa, ser fram emot bilder!

  • Nienna

    Nu har jag kapat av håret, finns bilder på Facebook om nån är nyfiken...

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.