• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Ja, det är ju en helt egen värld, scrappingen... Jag har hållit på sen början av 2006. I början köpte jag allt och följde med bra i trender osv, men nu kör jag mer avskalat. Mest svart-vitt med nån accentfärg, inte så mycket dekorationer och nästan inget mönstrat papper. Ska ta och fota och lägga upp mina "nyaste" layouter tror jag... Har du sett min scrapblogg? niennacalaelen.blogspot.com

  • Nienna

    Tack, vad snällt. Har lagt in de senaste layouterna nu.

    Det är bara att fråga om du undrar över något, även om jag inte hänger med så mycket som tidigare så har jag nog koll på det mesta fortfarande.

  • Nienna

    Jag har dem i album och kikar på dem ibland, visar dem för folk som kommer och hälsar på. Det är ju mycket roligare än "vanliga" fotoalbum, man kan ju skriva mer t.ex. en historia om fotot, varför det togs, vilka som är med, tankar eller känslor man hade just när fotot togs osv. Inte bara datum och plats.

    Hade jag inte hållit på med scrapping hade jag nog inte framkallat några bilder alls, då hade de nog legat på sina CD-skivor och nästan aldrig blivit tittade på...

  • Nienna

    Det finns speciella scrapalbum. Jag scrappar i formatet 12"*12" vilket är ca 30*30 cm och det är ju stort jämfört med vanliga fotoalbum. Jag sätter layouterna i plastfickor, två i varje plastficka (en fram och en bak).

  • Nienna

    Ja, jag gillar det formatet mest, jag gillar att scrappa med många bilder och med ett mindre format ryms det ju inte så många bilder. Gillar att göra småbilder (4 bilder på ett fotopapper), de är roliga att scrappa med, brukar göra så att det ser ut som bilder från en fotoautomat.

  • Nienna

    Jag känner inte för nånting, bara ligga på soffan och slappa typ, eller inte ens det. Värmen tar kål på en! Hade behövt klippa gräset, men det är för varmt för det och på kvällen kommer småjävlarna och då går det inte att vara ute...

    Fast nu kom jag på att det är Morden i Midsomer ikväll, det ska jag iaf se!

  • Nienna

    God morgon! Idag har jag en lite knasig tur, jobbar 10,30-ca 18. Jag ska vara följeslagare till en dam som ska på sjukhuset. Vi har 10 mil dit så det blir ju några timmar.

  • Nienna

    Nu ska jag hoppa in i duschen, göra i ordning ungarna och sen åka. De ska få följa med kompisar hem idag eftersom jag jobbar så sent och Roger ska iväg på en grej. När jag slutat åker jag och hämtar barnen + ungarna de varit hos, för de ska få sova hos oss i natt (jag är ledig i morgon). Det är mycket lättare att vara hemma med barnen om de har nån att leka med, är de själva bråkar de så förbannat...

    Härligt med ännu en solig dag!

  • Nienna

    Den bilden var ju jättefin! Hur går det med era andra bilder, har ni valt klart? Ni skulle ha en annan till tackkorten va?

    Vi hade ju en i tidningen och sen har jag hittat en annan till tackkorten, den är inte så annorlunda, men lite ändå.

  • Nienna

    Ok, förstår att du längtar! Är så glad att mina systrar fotade så jag fick bilderna dagen efter. Har suttit och sorterat och raderat och tillslut blev det 1400 bilder kvar, från kvällen före till tidig söndagmorgon. Har bränt över alla på skivor och framkallat 145 bilder + en förstoring.

    Nä, duschen var det!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.