• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - När får man se några fler bilder då?

  • Nienna

    Pumpkin - Jättefin bild! Där sa du ju nåt, man kanske inte ska ha samma bild i tidningen som i tackkorten, de flesta har ju LT och ÖP... Men jag har ju inte hunnit kolla igenom alla bilder än, kanske hittar nån annan till tackkorten.

  • Nienna

    Ska också sova nu, vi åker ju till Trondheim i morgon fm.

    Godnatt!

  • Nienna

    Hallå brudar!

    Nu är vi hemma från vår "lillbröllopsresa". Vi åkte till Trondheim i tisdags, kom fram till hotellet, checkade in, duschade och iväg på konserten (Iron maiden). Den var helt suverän, bara gamla godingar! Efter konserten tänkte vi gå på pub, men det såg stängt ut överallt så vi köpte mat på Burger king och tog med till hotellet.

    Igår klev vi upp och åt en mycket god hotellfrukost, sen ut och "sightseeade". Var upp till en gammal fästning, men det var inte så mycket att se. Sen blev det Nidarosdomen och vilken jä-la byggnad, helt otroligt! Den började byggas 1030 och var färdig ca 300 år senare, vilket hantverk! Helt i sten och på ena fasaden är det fullt av statyer, bla. Jesus, Adam & Eva samt några norska biskopar, väldigt magnifikt!

    Vid 15 gick vi och satte oss på en uteservering, en flotte mitt ute i Nidelva. Vi åt en god pizza och drack öl/cider. Rätt var det är kommer det en gubbe som jag tycker att jag känner igen, han säger något och jag väser till Roger: "Det är ju Sven Wollter!" och det var det! Frågade om jag fick störa på semestern och bad om en autograf och så tog Roger ett kort, så jag har bildbevis. SMS:ade några här i Sverige och de trodde inte på oss men de har fått se bilden och autografen.

    Sen satt vi där tills klockan var 22, då gick vi tillbaka till hotellet. Vi kom hem idag vid 17 och ungarna har haft det så bra med mormor och skött sig riktigt bra.

    Flamora - Vi hade en helt underbar dag och natt, vädret var perfekt, inte en droppe regn. Vi festade tills kl 4, då fick vi köra ut de sista gästerna. Har lagt in några bilder här i galleriet samt i bloggen: brollopsplanering.blogspot.com

  • Nienna

    Flamora - Tack, det är vanliga lösnaglar, 70 å Coop. Har fått många kommentarer om dem. Bilderna är tagna på vår vigselplats, så vi behövde inte åka nånstans för att fota.

    Filifjonkan - Vad heter du då, så man kan kika?

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.