• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag undrar när Roger ska få sitt nya efternamn, är inne och kikar på skatteverket varje dag, men än så länge är han en -sson...

  • Nienna

    Fast för oss är det ju ingen brådska eftersom vi inte ska ut och resa förrän typ i maj, men det skulle ju vara kul ändå, jag vill ju börja pika honom på riktigt.

  • Nienna

    Jag bytte också efternamn för ca 7 år sedan och jag kontaktade de viktigaste på en gång, sen tog jag det eftersom det kom i posten.

  • Nienna

    Pumpkin - Hemska sängkläder! Men häftigt att bo i parken! Vilken resa ni kommer att göra, är inte ett dugg avis.

    Har överlevt ett dygn med 4 barn, det är faktiskt lättare med 4 än 2. Mina två bråkar ju bara men nu delade jag upp dem i "5-åringar" och "7-åringar" och genast blir det mycket lugnare.

    Minstingarna (båda pojkar) fick sova på vår uppblåsbara madrass och de äldre (en flicka, en pojke) i Neos rum, en i hans säng och en på en tältsäng brevid. Rogers kommentar: Ska de redan börja sova ihop?!

    I morgon är det jobb igen, 4 dagar ska jag jobba nu, varav en delad tur *blä*.

    Fick hem alla kort jag beställt idag, fort gick det, förstoringen har dock inte kommit än, den kommer i en separat försändelse. Postfotos bilder var jättefina, Extrafilms inte alls så fina. Vet inte om det beror på kameran eller framkallningen, ska testa att skriva ut en bild här hemma nån dag och jämföra. Nappade idag på ett erbjudande från Aftonbladet om en gratis fotobok på 12 sidor. Är Plus-medlem och då fick man en gratis, sista dagen var idag.

    Idag har jag fixat med tackkorten till de som gav present men inte var bjudna. Har bara klistrat vanligt vitt papper på baksidan av kortet och skrivit ett tack. Till de närvarande gästerna ska jag göra riktiga tackkort med samma papper som jag hade till inbjudningarna, har beställt kort med vit ram till dem.

    Nä, nu ska jag ta och sova, det är en dag i morgon också... *låter som en tant*

  • Nienna

    Pumpkin - Superfina bilder! Har bara kikat på de första sidorna, ska kika mer senare.

  • Nienna

    För nu ska jag gå och sova... I morgon är det delad tur, blä.

  • Nienna

    Hej hej!

    Är inne och läser här varje dag, men har inte haft ork att skriva nåt. Har jobbat fre-mån och var helt slut igår. Idag är jag ledig och sov till ca 9,30, så skönt!

    På lördag ska vi ha grillfest, tre familjer kommer hit och vi ska äta och dricka gott. Vi blir 8 vuxna och 9 barn, fullt hus.

    Har försökt skriva ner en berättelse om vår dag, men bara kommit en bit på väg, ska försöka skriva färdigt idag och lägga upp på bloggen.

    Nu måste jag gå och kolla hur det går för ungarna, de skulle plocka fram frukost!

  • Nienna

    Pumpkin - Var har du beställt ifrån och vad har du beställt?

    Själv har jag beställt papper till tackkorten, till albumet ska jag beställa senare. Har iaf bestämt mig för att köra på samma färgtema som vi hade på bröllopet, rosa, vit/ivory och silver. Har en hel del grejor redan, så det blir mest basgrejor som ska beställas.

  • Nienna

    Jag ska ha samma papper till tackkorten som vi hade till inbjudningarna, rosa. Har fått hem korten, beställde med vit ram , det är ju så snyggt.

    Idag har jag också fått mina nya glasögon, men de känns lite konstiga, kanske bara för att man är ovan. Beställde hem provbågar i torsdags, fick dem i fredags, skickade tillbaka direkt och idag låg de i lådan, snabba ryck!

    Bild finns här: bannahoj.blogspot.com/

  • Nienna

    Japp, väldigt snygga. Hoppas man vänjer sig, det är roligt med lite färg, mina förra var mörkblå, inte så kul.

    Nu har jag skrivit om vår dag: brollopsplanering.blogspot.com/

    Ska även ladda upp mer bilder på vår hemsida, men jag måste välja ut vilka först...

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.