• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - Ja, lite häftigt är det ju. Han är ju, i mitt tycke, en av våra största skådespelare!

  • Nienna

    Men herregud, vilken jäkla typ! Förstår att du längtar tills du får sluta!

  • Nienna

    Ska också gå och sova, första arbetsdagen på två veckor, är inte direkt laddad.

    Anettan & Furillen - Lycka till i morgon, hoppas Er dag blir underbar!

  • Nienna

    Här har det varit lugnt idag... Jag har jobbat första dagen efter två veckors ledighet och det märks att man inte är van, jag är så trött! Värmen lär ju göra sitt också, tur att vi har AC i bilarna.

    Blev något irriterad då jag kom på jobbet, för det första har jag inte fått mitt anställningsavtal för juni än och det behöver jag skicka till a-kassan för att få ersättning från dem.

    För det andra så har jag blivit shemalagd på dagar jag eg. skulle vara ledig (skulle varit ledig tis-tor, nu ska jag jobba ons, tänk om jag haft nåt inplanerat?!) plus att de ändrat en kortkväll till en långkväll.

    För det tredje så har jag inte fått betalt för de dagarna jag blev avbokad, fast jag enligt alla jag pratat med ska ha det.

    Och för det fjärde så har jag inte fått betalt för en dag jag jobbade i slutet av juni, pga att chefen tog in tidrapporterna redan den 26:e då hon skulle gå på semester. Fast jag pratade med den andra arbetsledaren om det och hon sa att hon skulle fixa det.

    Dessutom kommer chefen inte tillbaka förrän nästa måndag, den andra arbetsledaren gick på semester igår och det finns ingen tf arbetsledare!

    Så här har ni en till som är lite arg!

  • Nienna

    Pumpkin - Låter härligt! Var har ni badat? Hotellfrukost är ju så härligt, vi fick ju njuta av två stycken i veckan.

  • Nienna

    Ja, jag har ju bott i Enhörna så jag borde ju veta. Fast jag har aldrig badat i Malmsjön eftersom vi hade en egen mysig sjö, Fågelsjön.

  • Nienna

    Japp, tråkigt nog kommer jag nog aldrig mer att åka dit. Ja, Fågelsjön är jättemysig, mycket mindre och det brukar vara jättevarmt. Sommaren -94 hade vi ofta runt 27 grader i vattnet!

  • Nienna

    Ja, 22 grader är ju skönt! Vi var till vår badplats igår, jag doppade fötterna men inte mer, höll på att frysa ihjäl! Man blir så pjåskig när man bli äldre, när man var yngre kastade man sig i älven så fort isen gått men nu badar jag nästan aldrig i sjön...

  • Nienna

    Haha, jaa det ska mycket till för att jag ska bada nuförtiden... Hoppas på badväder när vi åker till Spanien i vår, DÅ ska jag bada!

    Nä, nu måste jag kasta mina ungar i säng så jag får lite lugn och ro innan jag ska lägga mig. I morgon jobbar jag delad tur så då blir jag hemifrån mellan 6,30 och 21,30...

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.