• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag är mest glad att jag nyss haft min mens eftersom jag får sån hemsk huvudvärk då, inga tabletter hjälper heller.

    Ja Anja, jag är också nyfiken, hur går det?!

  • Nienna

    Nä, nu väntar sängen och min bok! Har varit uppe sen 7 i morse och i full gång hela dan och likadant lär det bli i morgon!

    Sov så gott brudar!

  • Nienna

    God morgon!

    Anja - Vad bra att klänningen sitter bättre! Jadu, fettvalkar ovanför klänningen fick jag också, men det struntar jag i, huvudsaken är att klänningen sitter där den ska!

    Nu ska vi stoppa lite frukost i magen och sen köra ner grejor till bygdegården. Gjorde färdigt köttet igår och det blev såå gott, nu ska det bara ligga i marinad tills på lördag och då är det bara att lägga upp det på serveringsfat!

    Köpte supersnygga lösnaglar igår (för mina egna fina, långa, starka har såklart gått sönder just nu), men när jag kommer hem ser jag att det inte följde med nåt lim! Här är det omöjligt att få tag på nåt, så jag får be nån köpa med sig.

  • Nienna

    Japp, är fullt upp! Har dukat borden nu, nu är det bara detaljer kvar, som blommor i vaserna osv.

    Är bara hemma en sväng för jag hade råkat skriva namnen i fel ordning på bordsplaceringslappen vi ska ha på väggen, turligt nog var de rätt i alla 22 festprogrammen, jag blev lite nervös innan jag kollat det!

  • Nienna

    Ja, jag hade ju kunnat bli tvungen att göra om alla festprogrammen och det har jag varken haft tid eller lust med, då hade jag nog satt mig med en penna och strukit/dragit pilar/kladdat hejvilt! Det är ju ändå "bara" familjen så det hade varit skitsamma...

    Är så nöjd med dagens arbete hittills, ska ta med kameran och ta lite kort på dukningen. Tyvärr är ju lokalen inte den roligaste, men vi har ju nånstans att vara iaf.

  • Nienna

    Japp, måste ju förevigas hur fint det var INNAN alla gäster kom och förstörde!

  • Nienna

    Pumpkin - Tack! Och hotellet ser härligt ut!

    furillen - Fy vad trist att det gått så långt! Taskigt gjort med sms:et och att sen vägra svara!

  • Nienna

    Pärlan - Tack! Ja, om dukningen är fin spelar det inte så stor roll om det är hemsk träpanel och gamla kort på väggarna. Det går ju att festa bra ändå!

    Den rosa "löparen" med silverhjärtan och snirklor är presentpapper, 7,90 per rulle på ÖoB.

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.