• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Nä, det här har jag inte tid med, har hur mycket som helst att göra! Måste börja bära kartonger idag, halva vårat sovrum är belamrat med kartonger sen vi flyttade in för ett år sedan...

  • Nienna

    Är så glad att jag inte behöver bekymra mig om sånt där eftersom jag vet att varken jag eller sambon får nån hippa/sexa och ingen av oss är intresserade av att få någon heller, har heller inga tärnor eller marskalker.

    Men jag tycker synd om er som blir besvikna på dåligt planerade/uteblivna hippor och tärnor/marskalker som inte "sköter sitt jobb".

  • Nienna

    Jag är ledig denna vecka och har sovmorgon varje morgon, därför syns jag inte till före kl 9,30.

    Runt själva bröllopsplaneringen är jag inte ett dugg stressad, har börjat med maten och i morgon ska jag ner till stan och handla det sista samt plocka jordgubbar (tack och lov för dålig sommar och att man bor i Norrland )! Det jag känner mig stressad över är att huset ser ut som det gör med kartonger och grejor överallt, men vi började röja igår och det är redan bättre.

  • Nienna

    Och vi ska nog inte dansa alls, min sambo vill inte... OM vi mot förmodan dansar så blir det nog bara en vanlig tryckare.

  • Nienna

    Idag har jag fått servetterna som en tjej var snäll och köpte till mig, så här ska vikas! Sen ska jag även sy ihop festhäftena med silvertråd.

    Mitt löshår kom idag också och jag har hunnit prova det lite snabbt, som det ser ut nu blir det en fläta, det blev faktiskt hyfsat snyggt och då är mitt hår ändå otvättat och rufsigt just nu. Färgen stämde inte helt överrens med den färg jag har, men iom att jag har slingor gör det inte så mycket.

  • Nienna

    Pumpkin - Fy, inte retas sådär! Här blir det ingen pizza förrän efter bröllopet, vill ju inte riskera att lägga på mig fler kilon.

    Sydde färdigt de 6 "barnprogrammen" med nål och silvertråd, de vuxnas (22 st) syr jag med maskin, sååå mycket snabbare och lättare!

  • Nienna

    Du kan få vika servetter åt mig om du vill? Eller städa hela vårt hus?

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.