• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Pumpkin - Självklart måste det gå att lösa!

  • Nienna

    God morgon brudar! Igår kväll var min pappa med fru hit en sväng med grejor från IKEA. De ska hjälpa till med maten, göra potatisgratäng & fetaostsås (till varmrätten) samt gubbröra till vickningen. De kommer hit på fredag och hjälper till med alla förberedelser, dessutom kommer min mamma med sin gubbe och två av mina syskon så vi kommer att få bra med hjälp!

    Nu jobbar jag ikväll, i morgon och på söndag sen har jag inte tagit på mig mer jobb innan bröllopet, jag har helt enkelt inte tid. Vi måste röja hela huset för att få plats med alla som ska bo här plus att jag ska in till stan och handla en dag samt laga all maten (förutom den pappa+fru ska göra).

  • Nienna

    Jag hade också 1,3 på högskoleprovet när jag skrev det typ 2004. Skulle vilja skriva det igen, inte för att jag tänker plugga nåt mer men jag tyckte att det var kul och jag vet att jag kan få bättre resultat!

  • Nienna
    KKC skrev 2008-07-11 10:36:09 följande:
    ja visst är det kul att skriva högskoleprovet, folk kollar på mig som om jag vore knäpp när jag säger det
    Haha, ja då är jag inte ensam då, tyckte det var skitkul!
  • Nienna

    Vad bra Pumpkin! Min pappa fick 1,4 när han skrev och jag har sagt att jag ska slå det så jag måste upp i minst 1,5 jag också.

  • Nienna

    Pumpkin - Åh, vad härligt! När vi var i Israel för 13 år sedan var vi på ett ställe som hette Dolphin reef (www.dolphinreef.co.il/) där man fick prova på att dyka (med gastuber), jag fick då känna på en delfin när den gled förbi, men har aldrig simmat med dem "på riktigt". Skulle jag också vilja göra nån gång i mitt liv!

  • Nienna
    Englali skrev 2008-07-14 07:58:53 följande:
    Haha, jag har ju bara 4 veckor kvar nu så det kanske är dags att jag bestämmer mig för ngt snart!?!
    Äsch, jag har 5 dagar kvar och har inte bestämt mig än så det är väl ingen brådska för dig.

    Idag ska jag skriva en lååång lista på vad som ska handlas (i matväg) för på onsdag ska jag ner till stan och shoppa. Ska även iväg och plocka jordgubbar då, är så glad över att jordgubbarna är så sena här uppe, de har precis öppnat självplocken!

    Har även bestämt mig för att avbeställa tårtorna och göra dem själv, ska ändå göra en nötfri tårta och då kan jag lika gärna göra 3 till, de ska vara likadana förutom att en ska vara utan marsipan och det är mycket godare med hemgjort. Ska ha chokladmousse och nyplockade, mosade jordgubbar i!

    Idag ska jag också ta upp fläskfiléerna och lägga dem i marinad, i morgon blir det till att steka dem och sen får de ligga i den andra marinaden tills det är dags att äta dem, åååh det är så gott!!!
  • Nienna

    Mm, tror det blir bäst och godast. Kommer ju inte ta nå mycket längre tid att göra 4 tårtor när det ska vara samma fyllning.

  • Nienna

    Grattis Filifjonkan, berätta mer och finns det bilder???

    hedebris - Fy, vad läskigt!

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.