• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Då har man fått lite mat i magen så nu är det dags att hugga i igen, nu ska köket röjas!

  • Nienna

    Anja - Vilken jobbig situation och vilken puckad tjej! Snacka om att bara tänka på sig själv!

    Vi kommer mest troligt att åka på vår bröllopsresa i maj, vi ska ju få en resa till Spanien men nu i höst är det omöjligt att åka med all jakt osv, så pappa undrade om vi ville åka i maj i stället och det vill vi ju såklart!

    Idag är det dags för storhandling, får ångest när jag tänker på alla pengar som kommer att gå åt idag...

  • Nienna

    Hemma från storhandling, blev inte så farligt som jag trott... Lyckades också äntligen hitta en strumpebandshållare som jag ville ha (och kunde prova för att se så den passade)!

    Blev även färsk potatis och färska jordgubbar, men jag plockade inga själv för det kom en störtskur just då! Sen när jag kom hem kom det en hagel- och åskskur, kul! Men väderutsikterna ser bättre ut idag, nu ska det vara 19 grader och mulet på lördag och det kan jag leva med, bara det inte tokregnar och blåser mycket!

    Pumpkin - Skulle inte ni köpa iPhones?

    Nu ska jag åka till svärmor (där jag fick lämpa av barnen idag, tack och lov!) och få mig lite middag!

  • Nienna

    Filifjonkan - Vad fina ni var!

    Pumpkin - Jag är ju också sugen på en iPhone, men avvaktar pga det du påpekade...

    Englali - Hur länge sedan var det du beställde?

    Nu har jag gjort 3 satser MMF till tårtorna, samt stekt 9 fläskfiléer, 5 är färdiga och 4 ligger i ugnen och genomsteks. När de har svalnat ska de läggas i nästa marinad och ligga där tills på lördag.

    Känner att jag varit väldigt produktiv idag!

  • Nienna

    Englali - Det tog ca 2 v för mig, jag fick en avi (med tull och momsavg). Fick betala ca 300 kr i avgift och hade betalat ca 900 för klänningarna.

  • Nienna

    Nu har jag skrivit en snäll liten lapp som jag ska sätta upp på vår vigselplats eftersom sambons (oinbjudna) moster hade sagt något om "offentlig plats" till svärmor. Hoppas att de har så pass mycket hyfs i kroppen att de håller sig borta.

    Så här skrev jag:

    "Lördagen den 19 juli 2008
    Kl. 15.00 kommer vi att gifta oss här på Sågbacken.

    Vi skulle bli glada om Ni, trots att detta är en offentlig plats, respekterar vår önskan om en privat vigselceremoni med endast våra inbjudna gäster närvarande.

    Med vänlig hälsning
    Johanna & Roger"

  • Nienna

    Pumpkin - Japp, idag har jag gjort massor! Vi har fått ut alla kartonger ur sovrummet också så nu har vi plats för en luftmadrass där.

    Englali - Vad jobbigt att ha det så varje månad! Hoppas att en liten snart flyttar in, om den inte redan gjort det!

    Pumpkin & Englali - Ja, jag tycker lappen var bra och jag hoppas verkligen att folk kan respektera det. Har skrivit ut den och satt i en plastficka, ska åka dit och sätta upp den i morgon. I morgon ska jag även börja köra saker till lokalen och ställa i ordning bord osv, ev börja duka också.

  • Nienna

    Ja, mostern hade också sagt nåt om att det brukar vara tyska turister där osv, men det har jag aldrig sett. I så fall tror jag säkert att de kan gå nån annanstans den lilla stund det tar för oss att vigas, tror inte att nån skulle ta illa upp om man bad dem gå en stund. Det skulle inte jag i alla fall...

  • Nienna

    Englali - Jag vet inte riktigt, jag har testat så tidigt med båda mina och därför vetat att jag varit gravid vid den tidpunkt du i så fall skulle befinna dig i nu (lång och krånglig mening ). Sen så var det ju så länge sen jag var gravid så jag minns inte riktigt... Men jag har för mig att många i mina "vänta barn-grupper" på nätet sa att de kände sig svullna och bubbliga i magen.

  • Nienna

    Mmm och är det nåt så hoppas jag verkligen att du får må bra, speciellt på din bröllopsdag! Jag har mått rätt illa med båda mina de första veckorna, dock inte kräkts nåt. Men jag klarade inte av vissa lukter, kunde t.ex. inte öppna kylskåpet på flera veckor vilket gjorde att jag åt dåligt vilket i sin tur gjorde att jag mådde mer illa! Ond cirkel...

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.