• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    a wife to be skrev 2008-08-28 20:35:18 följande:


    Nu finns det bilder i mitt galleri Vi hade ju planerat att ta foto ute i det gröna vid kyrkan, men pga allt regn så fick det bli en nödlösning på en veranda med uppsatt bakgrund, denna ska sedan redigeras, så ha överseende med att bilderna inte är helt hundra ännu.Håll till godo.
    Vad fina ni var!
  • Nienna

    Pumpkin - Åh, jag är som tidigare sagt inte ett dugg avis. Läste att ni skulle ha med datorn, du kommer väl blogga och lägga in bilder under resan va?

    Förstår att det känns onödigt, men samtidigt är det ju bra så du hinner träffa dina klasskompisar lite och inte komma helt ny när de redan gått ett tag...

  • Nienna

    Pumpkin - Bra! Sov så gott, ska också gå och lägga mig snart, ska upp vid 5,15 i morgon...

  • Nienna

    Fin bild Englali! Vad skönt att operationen gick bra och att du snart får träffa din mamma!

    God natt!

  • Nienna

    Anja - Trist att du är så flygrädd, själv älskar jag att flyga! Men så har jag flugit mycket sen jag var riktigt liten eftersom jag bodde hos pappa här uppe i Norrland och mamma bodde i Sthlm, men jag ska tänka på er på lördag, jag ska jobba så jag är uppe tidigt.

    Pappa har inget hus i Spanien, men farmor har en lgh på 27 m2. Hon har haft den i 10 år, men jag har aldrig varit dit, pga pengar såklart. Det är samma för oss, att vi aldrig varit på riktig semester tillsammans, så det ska bli så skönt!

    Ha en helt underbar semester och njuuut!

  • Nienna

    Nä, nu ska jag väcka vilddjuren och sen är det dagis och jobb! Jag har ju en "riktig" skoltjej nu också, hon började 1:an i måndags!

  • Nienna

    Kan du inte köpa papper och vika själv? Det är ju faktiskt inte så svårt, fast är det många kan det ju bli lite jobbigt...

  • Nienna

    Jo det är klart. Jag hade större mått, så jag fick bara ut ett kort per 12" papper, men så hade jag bara 10 kort att skicka också...

    Om du ska beställa från nätet kanske du inte hinner få grejorna innan ni åker, men här får du en länk till flera länkar www.scrappiz.se/index.php&task=listcats&cat_id=43&Itemid=100

  • Nienna

    Nja, knasigt och knasigt... Ovanligt kanske, men inte knasigt. Det går inte att vända dem uppåner då, eller är det nån text eller bild som gör att det inte går?

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.