• Nienna

    Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.

    Jag hoppas det blir bättre väder nån dag framöver så jag kan gå ner och fota invändigt, så ni verkligen får se vad det är jag gruvar mig för.

  • Nienna

    Pumpkin - Ja visst, om vi verkligen klarar det så kommer det ju vara jättehäfigt! Bo i ett hus från mitten på 1800-talet som funnits i släkten hela tiden. Ska ju försöka "behålla" eller iaf återskapa den gamla, lantliga stilen. T.ex. finns där en inbyggd säng som vi ska behålla, samt vackra dubbeldörrar osv.

  • Nienna

    Brud - Ja, vi köpte detta hus vi bor i nu för ett år sedan. Det är ett gammalt dagis, byggt 1989. Först hade vi tänkt renovera här, byta kök, flytta väggar osv. Men så blev vi kära i "gammgårn" som vi säger och bestämde oss för att lägga all tid och alla pengar på den. Det är svärmor som äger den nu, men vi ska köpa av henne det och då är det även skog och fiskerätt. Huset vi har nu köpte vi mest för att det var det enda lediga i byn och vi vill inte bo någon annanstans. Men det är ju ett rätt trist hus plus att vi har grannar alldeles inpå, det kommer vi inte ha där nere (ligger ca 50 m från huset vi bor i nu), bara ängar runt om.

  • Nienna

    Här är en gammal bild på huset: bildarkivet.jamtli.com/bild.aspx&lan=J%c3%a4mtlands+l%c3%a4n&plats=laxviken&extra=erik+nilsson&rader=3&Kolumner=5&numinset=2&FotoId=27471

    Ska beställa förstoringar på de där gamla bilderna på huset sen, och sätta upp i huset när det är klart!

  • Nienna

    Jo, det är ju det jag gruvar mig för... Det som är skönt är att barnen börjar bli så pass stora, och kommer vara ännu större när vi kör igång på allvar, så de kommer inte att kräva lika mycket tid då. Alltså, man måste inte passa dem hela tiden som man gjort förut. De kommer ju också att få vara med och hjälpa till efter förmåga och lust, men de kan lika gärna vara hemma själva eller hos kompisar och så.

  • Nienna

    Säger också god morgon! Jobbar kväll så jag tog sovmorgon, hade en fruktansvärd migrän igår och det känns fortfarande i kroppen idag. Börjar bli lite bättre nu iaf när jag fått i mig frukost.

  • Nienna

    Nä, nu är det dags att lämpa av ungarna på dagis och sen rejsa till jobbet!

    Ha en bra dag tjejer!

  • Nienna

    God morgon!

    Englali - Förstår din oro, men jag säger som Pumpkin, det kommer att gå bra! Och vilken man du har!

    Pumkin - Vilken tur att det känns bra för er, som du säger är det ju huvudsaken att nån ger dem mat och tittar till dem. Gissar att ni kommer att ha två katter som kommer att kräva väldigt mycket uppmärksamhet när ni kommer hem, så brukar det vara här när man varit borta bara några dagar...

    Jag har blivit inringd på jobb i morgon, vilket är bra eftersom jag bara hade en dags jobb denna vecka. Det går åt så många "deltidsstämpeldagar" om man bara jobbar en dag.

    På fredag bär det av till Ö-vik, Star Wars utställningen och Paradisbadet står på schemat.

Svar på tråden Hälften kvar! Sommarbröllop 2008 spurtar mot målet.