• trofast

    Bröllop i sommar men några kg måste bort??

    Någon mer?

    Det skulle vara roligt att få lite sällskap mot trivselvikten och "rätt" strl på brudklänningen!

    Jag gifter mig i augusti och har alltid sagt att jag skall gifta mig i strl 36, hihi!! Jag måste ner 8-10 kg och vill gärna ha sällskap. Någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??
  • Fredrik och Sabine

    Jag skulle bli lycklig om jag kom ner i strl 44-46!
    Viss skillnad mot 36

  • trofast

    Ja men måste ju utgå ifrån sig själv!! Jag är ganska liten i typen men har gått upp mycket (för mig) efter att ha fått 2 barn tätt. Håller du på att gå ner eller är du nöjd?

  • Fredrik och Sabine
    trofast skrev 2008-03-09 11:41:34 följande:
    Ja men måste ju utgå ifrån sig själv!! Jag är ganska liten i typen men har gått upp mycket (för mig) efter att ha fått 2 barn tätt. Håller du på att gå ner eller är du nöjd?
    JAg försöker käka rätt mkt GI-mat och se bara äta godis på lördagarna. Jag har också investerat i en crosstrainer som jag kör på 3-4 ggr i veckan...men det händer inte så mkt med vikten.
    Men jag har ju blivit smalare i kroppen, så jag antar att det beror på att musklerna man får av crosstrainern väger mer än fett

    Så det är ett bra investeringstips till dig

    Det svåra för mig är att låta bli choklad och godis. Sen blir det ju vin och ofta ost på lördagskvällarna.
    Men jag ska försöka skärpa mig

    Hur går det för dig?
  • trofast

    Tja, jag börjar imorgon. Tyvärr har jag gått upp och ner lite som en jojjo de senaste åren, ingen katasrof men 5 kilo hit och dit. Jag är nästintill besatt av sötsaker så det är inte enkelt. Jag tillhör inte dem som inte fattar hur man kan få i sig en 200g chokladkaka på en kväll, jag ÄR den som får det .

    Nu känner jag mig jättemoriverad eftersom det är giftermål på mallis i sommar. Vi skall dessutom till turkiet i juni och som det är nu känner jag mig obekväm i badkläder.

    Jag önskar att jag kunde köpa mig ett löpband och springa varje kväll men min man säger stopp.... han tycker inte vi har plats och att jag kan ge mig ut och springa. Visst kan jag det men då blir ju han låst hemma med barnen och det är iNte heller poppis (nu låter han ju jättehemsk, det är han INTE).

    Jag älskar att träna och gjorde det mycket förr, spinning och styrketräning. Nu tränar jag inget pga tidsbrist. Vi har 2 små barn, jag pluggar heltid, min man resejobbar mycket och vi renoverar huset..... ja du fattar

    Imorgon startar jag!!

  • bara jag

    Jag ska gå ner ca 4-5 kg. Får inte gå ner mer, då klänningen kommer bli för stor. Jag fick ett ryck igår när solen sken och bestämde mig: this is it! Fast jag kommer inte gå på någon speciell diet, utan att äta med mkt sunt förnuft och träna 3 ggr i veckan. Mitt mål är att få fasta armar och få bort lite på magen och låren.

    Tyvärr är jag också svag för godis: Lösgodis!
    Och det är främst efter 18 som suget sätter igång, fast jag har ätit jämnt under dagen. Det är då jag behöver som mest stöd!
    Någon annan som tycker det är jobbigare framåt kvällsingen?

  • trofast

    bara jag.

    Japp det är kvällarna som är jobbiga. På dagen har man ju fullt upp och då är det oftast enkelt bara man har planerat.

  • Brud 07/2008

    Nu skriver jag i din tråd

    Jag har 2 kg kvar till "målvikten" Väger för tillfället 67, men ska ner till 65 innan bröllopet i juni. Sen om jag går ner mera så blir det en bonus, men ville inte sätta för högt mål då blir jag bara besviken om jag inte går ner.
    Skulle vilja gå ner till 60 kg, men inte tills i sommar då jag ammar min dotter nu och inte vill "banta"
    Så fort jag slutar amma blir det stenhårt

    Har gått ner 13 kg efter jag fått barn

  • avil

    Trofast-jag är med!
    Ska förvisso bara ner från ca 55kg,kanske ett par till typ 53!
    Men det är svåra kilon!
    HAR redan köpt klänning,gifter mig i sep.
    Den är storlek 36 o passar! men vill bara förfina magen lite...
    Har gått ner från ca 57 till 55 på ungefär 2 månader.
    För mig får det ta tid! har inte bråttom,vill hellre ta det lugnt o äta regelbundet o bra mat,o att det kan bestå sem.än att stressa m nergången..

  • avil

    ett tips jag har-ät kromtabletter! det minskar sötsuget enormt!
    jag har testat flera gånger o för mig hjälper det utan tvekan!

  • Saxiquine

    Jag gick med i Aftonbladets Viktklubb och har gått ner tio kilo på en halvårsperiod.
    Jag satte ett långsiktig mål eftersom det handlar om att bryta mönster och det är inget man gör på en kvart, men vill ni gå ner snabbare går det givetvis också, men kräver rätt mycket mer motivation.

    Kan dock rekommendera stället om man inte fuskar med dagboken. Där fyller man i varende pinal man ätit under dagen och DÅ ser du verkligen hur mycket extra skit som slunkit in genom munnen.

    Lycka till!!!

Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??