• trofast

    Bröllop i sommar men några kg måste bort??

    Någon mer?

    Det skulle vara roligt att få lite sällskap mot trivselvikten och "rätt" strl på brudklänningen!

    Jag gifter mig i augusti och har alltid sagt att jag skall gifta mig i strl 36, hihi!! Jag måste ner 8-10 kg och vill gärna ha sällskap. Någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??
  • Långö2008

    Jag är med och håller tården vid liv .

    Gifter mig i slutet av augusti och vill ner en 3-4 kilo. Mitt problem är inte att jag äter fel utan i mitt tycke ganska bra men rör mig inte så mycket.
    Var förut en träningsnarkoman men har nu slappat till totalt. Har dock köpt mig ett hopprep att använda framför tv:n. Alltid något!

    Vi måste peppa varann!!!

    Tips och ideér!

  • avil

    Japp-klart vi alla fixar det till vår drömvikt!! Vare sig det är ett eller flera ,eller hur...
    Bara kämpa på!!

    Min man kom hem med en STOR godispåse igårkväll..hm.Ja,det var extrapris...vägde säker 2 kilo!
    Jag tog..tror det var 4 godisar.O sen inget mer-fast skålen stod i skafferiet!
    DÅ var jag duktig ,eller hur!!
    Får se hur det går att stå emot på eftermiddan..

  • jordgubbar och oboy

    Duktigt!! Hade jag aldrig klarat, har ingen karaktär alls när det gäller godis! M2b är under stränga order att inte ta med sig ngt " farligt " hem.


    avil skrev 2008-03-12 07:37:51 följande:
    Min man kom hem med en STOR godispåse igårkväll..hm.Ja,det var extrapris...vägde säker 2 kilo!Jag tog..tror det var 4 godisar.O sen inget mer-fast skålen stod i skafferiet!DÅ var jag duktig ,eller hur!!Får se hur det går att stå emot på eftermiddan..
  • trofast

    Bra avil!

    4 godisar kan ju inte spela någon direkt roll, eler? Själv kan jag tyvärr inte ta en enda eftersom om jag får smak på det så är risken att jag vräker i mig efter en stund, hihi..... jag kör äpplebitar på kvällen.

    Har köpt frysta bär som man antingen kan mixa med lättkesella eller naturell youghurt, jättegott.... vill man lyxa extra så kan man ställa in dem i ugnen och riva lite mörk choklad över, mums.....

  • avil

    Trofast o Jordgubbar o oboy-
    ja,jag kände mig verkligen duktig..
    O fast det står en skål med godis i skafferiet har jag idag ingen tagit! .
    Men kan ju kanske bli nån ikväll om jag inte kan stå emot.
    Nä,det är ju så--för vikten spelar ju 4 godisar ingen större roll,det är ju just det att tar man en,o två,så är det svårare att sluta,Än om man ingen tar..

  • Troll1
    avil skrev 2008-03-09 18:35:45 följande:
    troll1-nä..en morot då man är chokladsugen-HA!Oj,minns ej vad det är för krom jag brukar ta..från hälsokostaffären..en liten vig burk med grön etikett..
    Då är det nog Ledins krom. Det är ett bra märke, ska nog köpa hem dem. Det är krom i min multivit. tablett, men antagligen för låg dos.

    Idag kände jag mig verkligen grymt duktig, inget slarvande och ätande. Vad händer? Jag är på IKEA och köper en chokladkaka för 5 kr som jag äter upp i bilen hem själv. FY, för en sådan moder!!
  • J G E

    Här är en till som vill 11 kg till, jag har lyckats tappa 6kg nu på 6veckor genom att skippa vitt mjöl, socker,och äta 6ggr per dag...så nu är det bara att ta tag i resten!
    Efter förra graviditeten gick jag ner 18kg med vv och nu är man där igen efter barn nr två....
    Jag har ett löpar band i gästhuset som jag går på och försöker gympa 1ggr i veckan, mer är det svårt att hinna med min blivande man jobbar ofta sent...
    Så jag är gärna med och peppar här!

  • FruRålin080808

    Jag går inte ner!! Jag har lagt om min kost och äter bara sunt...inget socker, fibrer och mycket grönsaker, dvs GI-metoden...Men jag går knapp ner=( Försöker ta regelbundna promenader på ca 1 tim gången. Nu börjar jag tappa sugen och känner att jag får väl väga 10 kg för mycket då...men jag trivs inte. Efterson mina blodfetterligger högt måste jag dra ner på kolhydraterna och det har jag verkligen gjort! Någon som kan tipsa mig vad jag ska göra???

  • jordgubbar och oboy

    Trist, fru rålin.
    Låter ju som om du gör allting rätt i mina öron, tråkigt när det inte visar sig på vågen.. Ge inte upp!! Kanske du bara står stilla ett tag, har hört att det kan hända. Och även om inget visar sig på vågen nu, kanske du märker en väsentlig förbättring nästa gång du kollar dina värden!

Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??