Inlägg från: jordgubbar och oboy |Visa alla inlägg
  • jordgubbar och oboy

    Bröllop i sommar men några kg måste bort??

    Några kilon hade väl varit trevligt att trolla bort. Funderar på antingen VV eller GI. Hur sjutton bestämmer man sig? Ngn som provat båda?

  • jordgubbar och oboy

    Duktigt!! Hade jag aldrig klarat, har ingen karaktär alls när det gäller godis! M2b är under stränga order att inte ta med sig ngt " farligt " hem.


    avil skrev 2008-03-12 07:37:51 följande:
    Min man kom hem med en STOR godispåse igårkväll..hm.Ja,det var extrapris...vägde säker 2 kilo!Jag tog..tror det var 4 godisar.O sen inget mer-fast skålen stod i skafferiet!DÅ var jag duktig ,eller hur!!Får se hur det går att stå emot på eftermiddan..
  • jordgubbar och oboy

    Trist, fru rålin.
    Låter ju som om du gör allting rätt i mina öron, tråkigt när det inte visar sig på vågen.. Ge inte upp!! Kanske du bara står stilla ett tag, har hört att det kan hända. Och även om inget visar sig på vågen nu, kanske du märker en väsentlig förbättring nästa gång du kollar dina värden!

  • jordgubbar och oboy
    alltidvi skrev 2008-03-17 14:08:52 följande:
    Hur har det gått för er i helgen?
    Syndade svårt med vin och sång på lördagen och pizzafrukost och GIGANTISK godispåse på söndagen. Vågen stirrar anklagande på mig, suck.
    Ja, ja, ny vecka, nya friska tag.
  • jordgubbar och oboy

    Glömde säga bra jobbat, alltidvi!! 0,5 kilo i veckan blir ganska mkt på ett par månader!!

  • jordgubbar och oboy

    Förstår inte hur ni gör för att gå ner så mkt i veckan? Trodde att -0.5 kilo/vecka var bra? - 2,5 kilo på en vecka låter jättemkt i mina öron, men jag kanske slarvar för mkt?


    trofast skrev 2008-03-17 15:50:42 följande:
    -1,1 denna veckan. Visst låter det bra men DET ÄR DET INTE!! Jag föll för frestelsen då vi blev bortbjudna på lördagen och söndagen skall vi inte prata om.... Jaja bara det fortsätter neråt så..... Tror att resultatet varit ca -2,5 (jag binder mycket vätska) om jqag inte frossat lördag och söndag.... (det är ju första veckan)
  • jordgubbar och oboy

    Avil, själv samlar jag på mig vatten som en kamel innan mens. Men det brukar "rinna av" efter andra, tredje dagen.

  • jordgubbar och oboy

    Ställa vågen mitt på bordet!! Skämt åsido gud jag kommer att behöva ALL min viljestyrka jag är en sån hopplös godisgris!

  • jordgubbar och oboy

    Jag har satt upp en bild av en gris på skåpet där godiset står, hoppas att det hjälper


    emizisen skrev 2008-03-21 09:43:55 följande:
    man skulle haft en bild på sin brudklänning nånstans lättåtkomligt så att man kan titta på den när motivationen tryter :)
  • jordgubbar och oboy

    Samlade kraft och mod och ställde mig på vågen idag, - 0.5!! Fattar ingenting, inte precis som om jag hållit igen på maten denna helgen.. Mkt märkligt, bara att tacka och ta emot! Dom där räkäggen kanske är nyttigare än vad man tror?

  • jordgubbar och oboy

    Har också ganka långt kvar tills jg gifter mig. Men i slutet av september ska jag vara i mitt livs form!! Hade jag tänkt.

Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??