• trofast

    Bröllop i sommar men några kg måste bort??

    Någon mer?

    Det skulle vara roligt att få lite sällskap mot trivselvikten och "rätt" strl på brudklänningen!

    Jag gifter mig i augusti och har alltid sagt att jag skall gifta mig i strl 36, hihi!! Jag måste ner 8-10 kg och vill gärna ha sällskap. Någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??
  • J G E

    -0,5 på en vecka ÄR bra! Det är lättare tycker jag att hålla en stadig nergång när det går i den farten...Bra jobbat!
    Själv stod jag stilla denna vecka, det verkar som att jag går ner 1kg varannan vecka istället.

    Nu håller jag på att packa för fullt. Vi reser till nordnorge i kväll och ska vara två veckor hos svärföräldrarna....inte lätt att hålla igen då! Kommer att bli mycket grilla korv på fjället och en del rödvin också.....dom har alltid godis och snacks hemma . Jag ska försöka säga nej men man vill ju också unna sig lite på semestern!
    Lycka till i veckan till er andra!

  • sofiaaaa

    Tycker också att 2,5 kg på en vecka låter jättemycket, men klart motiverande om vågen skulle visa det.

    Trofast, är det vettig mat och motion som gäller för dig eller går du på någon "diet"?

  • trofast

    Alltså!!!!!

    Känner att jag måste förklara de där 2,5 kilona nu, hahaha!!

    När jag vägde in mig alltså för en vecka sedan då hade jag käkat pizza + choklad + druckit en liter vatten på kvällen + ägglossning!!!!! Denna veckan var första veckan i min "viktmiskning" och då gör jag mig av med allt "överskottsvatten" vilket jag brukar kunna samla på mig mycket!!!!! Detta vara alltså hela sanningen med de beräknade 2,5 eller kanske till och med 3 kilona som jag pratade om!!!!!!!!!!!!!! men.... eftersom jag fuskade hela helgen så samlade jag på mig vatten igen och hux flux så var det BARA -1,1 kilo, förstår ni nu??

    Normalt FÖR MIG är -0,7/vecka och det tycker jag är ett kanonresultat!!

    Jag går inte på "diet" utan försöker leva hälsosamt.

  • hanjoh

    hejsan en nykomling i denna tråd, jag strävar också efter en 36:a tilll bröllopet;)
    jag vill gå ner ungefär 5-7 kilo då är jag 34/36 skulle jag tro?
    hoppas kunna följas åt på vägen...

  • emizisen

    Hoppar också på tråden.
    vill gå ner från 71,5 kg till 65 kg till 8 juni.
    kände som att detta var en tråd där man kan få lite stöd och bli peppad av andras medgång!

  • alltidvi

    Tack! Får hoppas att det tuffar på i den takten. Jag har väldigt lätt för att bygga muskler så om jag fortsätter att gå ner 0,5kg + tränar så kommer nog kroppen jag längtar efter (även om vågen inte visar på en så stor nedgång..)

    jordgubbar och oboy skrev 2008-03-17 14:16:41 följande:


    Glömde säga bra jobbat, alltidvi!! 0,5 kilo i veckan blir ganska mkt på ett par månader!!
  • alltidvi

    Släkten och deras "godis" är alltid svårast tycker jag. Enda gången jag inte blivit "itrugad" onyttigheter är i julas. Jag hade en extremt jobbig uvi och åt absolut inget sött för att försöka få bort den. Det skälet "accepterades" och jag slapp höra tjat om "ska du inte ta en liten bit bara..." Det svåra med semester är ju just att man vill unna sig... Just nu försöker jag köra på att vin är ok (dricker inte så mkt) men inte något sött, det funkar ok..

    J G E skrev 2008-03-17 16:08:42 följande:


    -0,5 på en vecka ÄR bra! Det är lättare tycker jag att hålla en stadig nergång när det går i den farten...Bra jobbat!Själv stod jag stilla denna vecka, det verkar som att jag går ner 1kg varannan vecka istället.Nu håller jag på att packa för fullt. Vi reser till nordnorge i kväll och ska vara två veckor hos svärföräldrarna....inte lätt att hålla igen då! Kommer att bli mycket grilla korv på fjället och en del rödvin också.....dom har alltid godis och snacks hemma . Jag ska försöka säga nej men man vill ju också unna sig lite på semestern!Lycka till i veckan till er andra!
  • Goldensea

    Det är intressant att höra om allas egna dieter och vägar till viktminskning. Själv önskar jag att jag skulle kunna ha satt upp en storlek 36 som mål men jag är glad om jag kommer ner i den 42'a som jag beställt. Jag började på 98,9 kilo i Oktober och är nu nere på 86,4. Jag är också med i Viktklubb och skrev i början upp allt jag åt. Nu registrerar jag bara vikten varje vecka och de dagar jag är tveksam på om jag är under mina 1600 kalorier så registrera jag min mat i dagboken. Det som fungerar för mig är att byta ut en del mål till nutrilett och liknande måltidsersättningar. Ett glas nutrilett varje morgon och sedan en dietbar på vardagkvällarna då vi kommer hem sent. På helgerna brukar vi dock unna oss nåt lite extra. Jag hoppas bara på att jag lyckas ända till bröllopet och inte ger upp. Det är ju för j-kla gott med riktigt goda men icke så sunda maträtter.. och godis ska vi inte snacka om...

  • emizisen

    Lyckades med att komma upp i morse för att dra mig iväg till gymmet. är ju så himla skönt när man väl varit där. blev en timmes styrkeräning. nu är frågan hur jag ska klara min lediga dag utan för mkt soffliggandes och godisätande!

  • alltidvi

    Det går säkert jättebra! Om jag väl lyckats gå att träna känner jag oftast att jag inte vill "förstöra" min träning med godis... men vi får se hur det går idag-spenderade min lunch på ett pilatespass så jag känner mig nyttig, tyvärr står det en väldigt god? kladdkaka i kylen här på jobbet. Hoppas på viljestyrka i em!


    emizisen skrev 2008-03-18 09:49:22 följande:
    Lyckades med att komma upp i morse för att dra mig iväg till gymmet. är ju så himla skönt när man väl varit där. blev en timmes styrkeräning. nu är frågan hur jag ska klara min lediga dag utan för mkt soffliggandes och godisätande!
Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??