• trofast

    Bröllop i sommar men några kg måste bort??

    Någon mer?

    Det skulle vara roligt att få lite sällskap mot trivselvikten och "rätt" strl på brudklänningen!

    Jag gifter mig i augusti och har alltid sagt att jag skall gifta mig i strl 36, hihi!! Jag måste ner 8-10 kg och vill gärna ha sällskap. Någon som vill hänga med??

  • Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??
  • trofast

    Ja men måste ju utgå ifrån sig själv!! Jag är ganska liten i typen men har gått upp mycket (för mig) efter att ha fått 2 barn tätt. Håller du på att gå ner eller är du nöjd?

  • trofast

    Tja, jag börjar imorgon. Tyvärr har jag gått upp och ner lite som en jojjo de senaste åren, ingen katasrof men 5 kilo hit och dit. Jag är nästintill besatt av sötsaker så det är inte enkelt. Jag tillhör inte dem som inte fattar hur man kan få i sig en 200g chokladkaka på en kväll, jag ÄR den som får det .

    Nu känner jag mig jättemoriverad eftersom det är giftermål på mallis i sommar. Vi skall dessutom till turkiet i juni och som det är nu känner jag mig obekväm i badkläder.

    Jag önskar att jag kunde köpa mig ett löpband och springa varje kväll men min man säger stopp.... han tycker inte vi har plats och att jag kan ge mig ut och springa. Visst kan jag det men då blir ju han låst hemma med barnen och det är iNte heller poppis (nu låter han ju jättehemsk, det är han INTE).

    Jag älskar att träna och gjorde det mycket förr, spinning och styrketräning. Nu tränar jag inget pga tidsbrist. Vi har 2 små barn, jag pluggar heltid, min man resejobbar mycket och vi renoverar huset..... ja du fattar

    Imorgon startar jag!!

  • trofast

    bara jag.

    Japp det är kvällarna som är jobbiga. På dagen har man ju fullt upp och då är det oftast enkelt bara man har planerat.

  • trofast

    Hmmm ja, problemet är väll oftast inte att veta hur man skall äta utan att faktiskt leva som man lär, eller? Efter jag fick mitt första barn gick jag ner från 74kg till 58kg (är 166 cm). Sedan fick jag barn igen och smällde upp som en ballong till 82kg (det var vad jag vägde precis innan förlossningen). När mitt andra barn fötts vägde jag 74 igen, hua..... Gick ner till 62 och ha i vinter kalasat lite för mycket. Nu är jag någonstans mellan 66-68 (vågar inte väga mig) och vill ner till 58 igen. Jag har hittills gjort några halvtaffliga försök men nu känner jag mig verkligen motiverad eftersom jag vill vara smal på mitt bröllop!!!!! ca 10 kg fram tills augusti skall jag fixa.

    Kul att få lite sällskap!!!!! Det spelar ju ingen roll om man skall gå ner 2kg eller 20kg, stöd behövs!!

  • trofast

    1:a dagen. Vägde in mig i morse och vägde MER än jag trott, suck..... 68,8 stog det på vågen... tröstar mig med att jag käka pizza i gårkväll och har ägglossning (hmmmm, ursäkter).

    Jaja skit samma vad jag väger nu (eller vikt över huvud taget)...... det viktiga är att nu skall överflödet bort!!

  • trofast

    Håller den här tråden vid liv.... kanske mest för min egen skull men ändå

    Kramar.....

  • trofast

    Bra avil!

    4 godisar kan ju inte spela någon direkt roll, eler? Själv kan jag tyvärr inte ta en enda eftersom om jag får smak på det så är risken att jag vräker i mig efter en stund, hihi..... jag kör äpplebitar på kvällen.

    Har köpt frysta bär som man antingen kan mixa med lättkesella eller naturell youghurt, jättegott.... vill man lyxa extra så kan man ställa in dem i ugnen och riva lite mörk choklad över, mums.....

  • trofast

    avil

    Måste nog hålla med starchick..... visst är det du som skall trivas med din vikt men 54 kg till 165 cm är faktiskt i underkant enligt bmi. Själv är jag 166 och jag har vägt 54 för många år sedan. Mina kompisar trodde att jag var anorektisk..... så smal var jag när jag vägde 54.

    det jag vill säga är att vi är ju byggda på olika sätt och därför är ju inte vikt det primära utan välmående....

    Fattar du vad jag menar??

    Usch vad jag babbalr.......

  • trofast

    Ok misstänkte att det var så att du var "liten".... För dig kanske det handlar mest om att hitta en bra träningsform?? Trots 2 barn och lite "övervikt" har jag inga problem med magen just... jag är päronformad och har istället mitt runt höfter och lår, jag är lite över axlar och bröst, hmpf....

    Vi är ju så olika som sagt.....

Svar på tråden Bröllop i sommar men några kg måste bort??