Inlägg från: Nikajo |Visa alla inlägg
  • Nikajo

    tjohoo majbrudar -08

    En till med datum i maj. 17 maj är det min tur!!! Det mesta är klart. Lite smålir kvar, men det stora är klart.

  • Nikajo

    Vi åker två veckor till Dominikanska republiken, Punta Cana. Bor all inclusive adults only på ett fint hotell med all tänkbar lyx! Längtar!!!

  • Nikajo

    Jag glömde skriva att vi gifter oss i Trollhättan, närmare bestämt i Västra Tunhems kyrka.

  • Nikajo

    080503 Champis_Sanna, Katrineholm
    080510 fiffinurlig, Eskilstuna
    080510 SusanneLee, Leksand
    080510 FruFA, Skövde
    080517 17maj Göteborg,
    080517 Nikajo, Trollhättan
    080517 JS080517,
    080517 stenkrossen, Rönnäng Tjörn
    080517 Trisen, Finland
    080524 JohanoCissi, Kristianstad
    080524 L 76,
    080524 MissNiss
    080531 bartan,Kungälv
    080531 jelikr, Björna Örnsköldsvik
    080531 halo08, Ronneby

  • Nikajo

    33 dagar kvar! Börjar pirra nu! Vi beställde Vigselprogrammen igår. Blev så fina!

  • Nikajo

    Igår köpte jag korgar till näbbarna att ha rosenbladen i, som skall strös i kyrkan, och matchande större korg till såpbubblorna. Detta har jag letat länge efter, så det var skönt att få det gjort! Beställde underkläder att ha under klänningen på eliteladies.se också. Har redan köpt BH.n, men höfthållare, strumpor och strumpeband blev det. Trosorna fanns inte i min storlek tyvärr, så det skall jag köpa. Sen köpte jag skor till näbbarna med. Bara strumpbyxor kvar att handla till don, så är allt till dom fixat. Det artar sig!

  • Nikajo

    Vi var och beställde m2bs vigselring igår. Han skall ha en likadan till som våra förlovningsringar. Min fick jag redan när han friade, men den lämnades in för gravyr samtidigt. Och förlovningsringarna lämnades in för puts.

  • Nikajo

    Våra vigselprogram kom idag! Så fina! Åh så jag längtar nu! 19 dagar kvar nu! Skall åka till IKEA imorgon och handla lakan till dukar, rosa panelgardiner att ha som löpare, servetter, vaser och champagneglas.

  • Nikajo

    Idag har jag vart hos frissan för provsmink och provuppsättning nr två. Jäklar så bra det blev! Glad!
    Lämnat in min klänning på kemtvätt. (Köpt en begagnad)
    Handlat strumpbyxor till näbbarna, en till korg till bröllopsbubblorna, då jag beställt fler, köpt rosa matchande godis till skålarna vi skall ha på borden, och när jag kom hem nu, så hade min efterlängtade "just married" bikini kommit! Såå fin, och passar perfekt!!!

  • Nikajo

    Brud-08 skrev 2008-05-07 09:03:17 följande:


    AAAAAAHHHHHHHHHHH 17 dagar kvar och kyrkan kontaktar nu oss och vill dubbelkolla med oss, då säger de att vi bokat tid 15:00 och jag har bokat 14:00, visst det kanske går att lösa.. men jag blir så irriterad. Bilen måste ändras om det går, middagen måste planeras om, måste meddela alla gäster om ändrad tid.. AAAAAAHHHHHHH blir så irriterad.
    Kan inte kyrkan ändra tiden istöllet. Låter lättare.
  • Nikajo

    Hittade ett matchande pärlarmband till mitt halsband på lunchen bara sådär. Glad!

  • Nikajo

    Dubbelkollat med DJ:n vi bokat idag. Tur vi ringde, för han trodde att det inte blev nåt, för vi inte hört av oss!? Hallo!!! Skall man ringa och bekräfta många gånger efter man bokat eller?! Tur han kunde iallafall! Puh!
    Idag när m2b skulle hämta våra ringar, så visade sig att hans vigselring behöver bankas ut lite, för vi tog samma stl som förlovningsringen, och fingret är större där vigselringen kommer att sitta, och butiksbiträdet hade inte sagt nåt om detta till oss. Vi har breda ringar bör tilläggas. Och min vigselring hade dom glömt att gravera!!! Tur vi inte hämtade ut ringarna dagen innan! Tänk på detta alla där ute. Var ute i god tid!

  • Nikajo

    Vart på banken och fixat testamente, äktenskapsförord och alla bankpapper iordning. Inte så romantiskt, men ack så nödvändigt. Vi gifter oss för 2:a ggn båda två, så nu är man lite smartare än sist.

  • Nikajo

    Jag är sur för vi har beställt en cake topper på e-bay för 9 dagar sedan, och idag kom ett mail att dom skickar idag, så varan kommer om 7-10 dagar. Den hinner ju inte komma till vårt bröllop 17 maj alltså! Så nu letar jag febrilt efter en ny cake topper, som skall hinna komma till nästa lördag!

  • Nikajo

    Vi gifter oss på lördag!!!
    Ringarna hämtade.
    Just married badkläderna har kommit.
    Resväskan håller på att packas. Åker på honeymoon på måndag!
    Igår hade vi planeringsmiddag för alla som har uppgifter på bröllopet. Kul!
    Bilen vi ville ha med chaufför, gav klartecken igår! En gammal rosa Caddilac cab.

Svar på tråden tjohoo majbrudar -08