• Svar på tråden Fler som gifter sig i Kiruna? Forts.......
  • Skottdagen2008

    Är så glad, har varit hos sångpedagogen idag. Jag har fått för mig att jag ska överraska alla med att sjunga en sång för m2b i kyrkan. Bara vissa nyckelpersoner ska få veta det.

    Hon kollade omfång i tonläge och om eller hur falskt jag sjunger.

    Jag hade rätt stort omfång och sjäng mer ljust än vad den låt jag vill sjunga i orginalversion så hon skulle höja upp den till mig så att det passar min röst bättre.

    Falskt trodde hon inte ens att jag kunde sjunga och då frågade jag ju hur vet hon det? Vi sjäng ju bara en sång ihop och då sa hon att eftersom jag höll mig till melodin när hon sjöng falskt och andra irriterande stämmor så höll jag mig klockrent till melodin, dvs hade jag varit en person som kan sjunga falskt så hade jag fallit i hennes spår rätt fort.

    Skönt, då är det bara nervositetn som jag behöver träna.

  • Adamia

    Bra initiativ med en ny tråd. Jag svarar mest så tråden håller sig framme, för jag har inte gjort någonting bröllopsrelaterat alls. Har precis fått in en jätteöversättning på 11.000 ord, så det blir inte så mycket planerande nu ett tag

    Vad modig du är som ska sjunga! Verkligen! Jag är nog nervös som det är. Jag har haft en tendens att svimma titt som tätt när jag är nervös och står för mycket i centrum, så jag måste koncentrera mig på att inte svimma och säga rätt saker!

    Förresten har jag ett nytt projekt: ascessoarer. Någon som har några spännande idéer? Min klänning är ganska enkel, så jag skulle vilja ha ett kul halsband till, till exempel.

  • is08

    Nu har jag beställt ring. Hittade en i butik som jag nästintill ville ha. Den kostade 16.000,- Tyckte det var lite dyt och inte exakt vad jag tänkt mig. Jag gick till en guldsmed och juvelfattare här i vår lilla "by" (vill inte berätta vart jag bor än)och beställde en precis som jag ville ha för....
    ......
    ......
    6000,-

  • Skottdagen2008

    Grattis, kanonbra pris!!

    Vi har också beställt ringarna idag, men jag är lite nervös att det ändå inte blir som vi vill. Nu måste vi bara tacka nej till Juvelen på ett bra sätt . De har ju lagt ner mycket tid på oss, men det var EXTREMT stor prisskillnad så då tar man som lekman den billigaste då man inte vet vilken skillnad de egentligen handlar om rent utseendemässigt.


    is08 skrev 2007-10-26 14:31:41 följande:
    Nu har jag beställt ring. Hittade en i butik som jag nästintill ville ha. Den kostade 16.000,- Tyckte det var lite dyt och inte exakt vad jag tänkt mig. Jag gick till en guldsmed och juvelfattare här i vår lilla "by" (vill inte berätta vart jag bor än)och beställde en precis som jag ville ha för................6000,-
  • Nanna3000

    Mycket kan nog handka om påslaget som de lägger på ringen för att gå runt. De har säkert olika stora lokalhyror mm

  • Skottdagen2008

    Jo så är det nog. Har fått så god kontakt med Lennart och Cissi och jag tror det blir hur underbara ringar som helst då de verkar mycket duktiga och har fått väldigt goda referenser.

  • is08

    Har nu bokat en som kan spela gitarr och sjunga till bröllopet.

  • is08

    Seppo...kan han hetat det? Han och sambon var på samma level i musiksmak när de pratade med varann så han bokades direkt.

  • Skottdagen2008

    kul, ja, vi vet inte riktigt vad det blir bara att mamma och pappa tyckte de spelade superbra på pappas 50 års fest. en massa gamla creedence covers och det gillar ju jag med. bra att bugga till.

Svar på tråden Fler som gifter sig i Kiruna? Forts.......