Inlägg från: Pärlplattan |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Snitte - Panduro har ju t.ex en butik där.. I sthlm, menar jag.
    Säkert kan man testa med ECT på din kompis, inte vet jag egentligen - speciellt inte om hon redan har epilepsi. Antar att det är själva anfallen som på något vis ligger till grund för förbättringen - om det nu är så att inte epileptiker blir deprimerad viket ju din vän motbevisar. Kanske det inte är lika vanligt, eller väldigt ovanligt. Vad vet man? Spelar egentligen ingen roll. Det kan ju iaf inte skada att man testar eller åtminstone kollar upp. Vad jag har förstått så är det väl inte helt okontroversiellt.. Men det kanske var för tusen år sen eller bara två, fråga gör ju inget.

    Min mor sa att de trodde att dollarn eventuellt kunde komma att sjunka under sex kronor. Jag hade ju hoppats att den gjorde det, väldigt raskt och smidigt, men det är nog inte särskilt troligt.. Fast det spelar mindre roll, den är ju där den är. Kan ju vänta till jag kommer till Forex på måndag, så kan jag växla där och hoppas på det bästa!

  • Pärlplattan

    Jag tycker Gbg låter som bra, det är ju bara raka spåret härifrån (jkpg).

    Pumpkin - Nu är jag ju sjukskriven och ingen miljonär, så 5-7000 fungerar inte i min värld. Hälften däremot. Hade jag bestämt mig längre i förväg hade jag ju kunnat spara lite, men nu bokade jag ju för en månad sen ungefär, och så fett är inte bidraget. Tyvärr.. Men om du vill kan jag ju ta med lite av dina pengar och shoppa åt dig!! Kan ju kanske ta med kameran och fotografera hela alltet.. Skämt åsido. Landar nog på ungefär 3000, men det får duga. Antagligen kommer jag spara på allt "om jag behöver något annat" så får jag råshoppa sista dagarna - det är ju ingen idé att ta med sig pengar tillbaka, då får man ju inga pengar.. :-P Kanske du kunde ge mig en shoppinglektion?

    Det är annars inget vidare här. Jag begriper det inte. Eller, sådär, ni vet. Man ser sig själv i spegeln och bara tänker "Hur faaan ska jag kunna göra någonting bra någon gång, jag är så dålig och ful och tjock och äcklig" osv.osv. Så tänker jag ju även utan spegel.. Häromnatten drömde jag att jag försökte ta livet av mig och att ingen hjälpte mig när jag väl kräkts upp all medicin jag proppat i mig. Jag tolkar det som att jag faktiskt vill leva, men inte tycker att jag får någon hjälp. Typ. Amatördrömtydning. Tur att det är fredag så man får äta lite godis iaf.

    Någon som har sett det där programmet på femman? Det där där de åker över hela Ryssland? Nu har jag hittat det på nian, när började det där? Jag undrade ju hur det skulle gå och vem som vann, men antog att ingen tyckte det var tillräckligt bra...

    Nåt bra på Tv ikväll?

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Tänk 3000 att bränna på en dag, det är ju inte så illa pinkat det heller...

    Ang. drömmen, så är det klart att jag måste göra det själv - men jag behöver liksom redskap, och det har jag ju inte än.. Jag tänkte på det, att så länge man inte kommer igång med terapisamtalen ordentligt, så är det ganska bekvämt jämfört med när man ska ta upp allt till ytan, om du förstår hur jag menar.. Nu kan man ignorera det, men, det löser ju ingenting..

  • Pärlplattan

    Javisst - och när man MÅSTE bränna dem, så MÅSTE man faktiskt..

  • Pärlplattan

    Hedebris - Det är ju bra att du klarar dig på det! Jag har inte så himla mkt heller, tror ca.6000 ungefär är max från fk, men det är lite olika - vilket jag inte riktigt fattar alltid, men orkar inte engagera mig heller, vi klarar oss.

    Pumpkin - Usch vad jobbigt.. Jag förstår verkligen känslan att inte kunna hjälpa. Hoppas du kan tala om för henne att du finns här iaf. Jag och min lillasyster har ju något av en motsatt relation, för mig betyder det absolut massor när hon skriver några rader ur en låt om vad jag betyder för henne. Det är otroligt värmande och jag blir skitledsen och får prestationsångest, men samtidigt är det skönt att veta.. Måste ju vara hemskt att vara syster.

  • Pärlplattan

    Och NU finns det lite bilder!!!!!

    Har börjat plocka i hop lite packning.. Det är spännande. Åker inte förrän i morgon kväll, så det är ju lugnt. Det mest bekymmersamma är jua tt få med alla grejer! Pass, pesetas osv.

  • Pärlplattan

    Nu har jag kommit hem!!!!!!!!!!

    Vi var och kollade på julgardiner idag (vi har fått nya tapeter äntligen!!). Så bad jag maken gå och lägga undan dem, så kan vi hämta dem på måndag. Så sker och så hör jag hur han säger mitt gamla namn så jag trampar fram och talar om att vi har samma efternamn nu mer... Kassörskan skrattade högt! Det gjorde jag med, hela vägen hem ungefär.

    Nu när jag är hemma och innan jag börjar med julpysslet, så ska jag försöka få klart de där korten...

    Grattis Alvaereva! - Känns nästan som om hela tråden har fått den efterlängtade bebisen! Eller, iaf tycker jag det, du har varit med så länge och allt. Hoppas att allt går bra!

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Kör hårt!! Hoppas det blir något jobb! Och tycker att ni ska kunna krypa in i Globen en vända också, det vore ju jätteroligt, om det nu finns biljetter..

    Jag fick idag ett mail från mitt gamla jobb - det var roligt och jag blir glad över att höra att de saknar mig! Det känns ju iaf bra (om man i framtiden behöver någon som referens t.ex). Så har jag varit hos min kurator och pratat. Lagom roligt, men för att komma någonstans antar jag att man måste börja någonstans. Man får lite press på sig också, så det kan ju vara bra. Ska bl.a ringa till en på ABF som har någon sysselsättningsgrej för sjukskrivna så får jag väl se då vad som kan finnas. Annars är det ju dags för julpyssel snart (jag hittade en spännande pappersaffär i Washington sista dagen). Dessutom har jag kommit på att kanske det är lika bra att jag skickar korten/savethedate/vihargiftoss som julkort. Alltså, nu när det ändå är dags. Tycker inte ni? :-P

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Ah, jag förstår! Det tycker jag absolut ni ska göra - det verkar hemskt mysigt! Korten alltså. Däremot trist med jobben, det måste ju iaf bli slut på interner någon gång.. Tycker jag.

    Anja - Huuuu... När man msåte, så är det sådär lagom roligt. Jag brukar alltid hamna i att jag bara slänger ner det som är kvar, istället för att sortera ordentligt. Vilket ju bara gör det än tristare när man ska packa upp och inte vet var någonting är. Hoppas ni får ihop det!

  • Pärlplattan

    Annim - Hoppas han fattar. Ofta får man vara rätt tydlig med sådana hintar. Häromdagen var vi ute på stan, jag hittade en kläd som jag tyckte om och sa ungefär "åh, vad fin, en sån vill jag ha i julklapp!!! kollakollakolla!" Det är ju rätt rakt på sak. Så när vi kom hem undrade han vad jag skulle vilja ha i julklapp..... Suck.

    Pumpkin - Hade inte Proffice nå fler jobb åt dig då??

    Anja - Jag minns att du skrev vad ni skrivit på julkorten/savethedate - men jag minns inte vad.. Så om du har lust får du gärna tala om, så att jag kan få lite idé.

  • Pärlplattan

    Pumpkin- Det är ju bra det! Hoppas de behöver dig snart (om du nu inte hittar något annat!) Tänk vad mycket lättare det hade varit om folk bara var ärliga.. Alltså, jag menar, hade de inte bara kunnat säga det rakt ut, så känns det mer okej tycker jag. Det finns ju säkert en anledning till att de t.ex lägger bröllopet där, som inte är att jäklas med er. Får man anta ändå...

  • Pärlplattan

    Här diskuteras det tårtor märker jag! Härligt...

    Vi har ju en vän som bakar tårtor, den här vännen verkar tycka att tidpunkten för vårt bröllop är lite fel för henne. Sånt kan jag bli sur på, jag fattar liksom att alla inte kan komma, men hon är en nära vän och när jag berättar 8 månader i förväg vilket datum som är det slutgiltiga så kan man ju tänka sig att det är lättare att ta hänsyn till det. Men det är ju jag.. *morr* SÅDAN brud man aldrig skulle bli. Suck.

    Är det någon som har sett "Judge Judy"? Står på vår tv nu och bubblar - det är ju helknäppt!!

  • Pärlplattan

    Snitte - Nej, hon jobbar som mest då (under förutsättning att hon får samma jobb som i somras). Jag tänker bara att det är ju lättare att säga från början att det och det datumet kan jag inte.. Alla helger jobbar man ju inte, inte ens om man är lite "säsongsarbetare".

  • Pärlplattan

    Hedebris - Fy fn vad trist! Självklart ska hon ju kunna göra det hon vill osv. Men helt omöjligt att ta sig hem till detta kan det ju inte vara, speciellt inteför en så speciell grej! Visserligen är inte bröllopet det viktigaste för kompisarna som det är för en själv, men ändå. Att vara tärna är ju en väldigt speciell uppgift och man väljer kanske inte första bästa till det.

    Apropå det, så har en av tjejerna som skulle varit tärna vid vårt bröllop (och för den delen fortfarande kommer att ha den typen av roll vid festen även om det givetivs inte blir på samma sätt) inte sagt ett ljud sen hon fick veta. Jag har full förståelse om man blir arg och tycker det är dålig stil (eller iofs, det är ju vi som gifter oss och inte de, men ändå jag kan förstå) men att inte säga någonting??? Då känner jag lite som du Hedebris, att jag har inte lust att skicka någon inbjudan eller ett kort med det kort vi valt ut heller. Varför då? Suck. Verkar som allt kommer i grupp här!! Då kan vi gnälla i kör.

    Pumpkin - Vad roligt! Jag hoppas det går bra! Skopunkten måste ju vara bra, då borde du få personalrabatt!!

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Kollade också dina kort, fast på facebook - Jättefina!!! Grymma!

    Idag är det dags för julskyltning, plus bak och sådant härligt roligt! Kanske är det dags att jag sätter igång, kom jag på, om jag ska bli klar i tid...

  • Pärlplattan

    Hedebris - Vad bra att det löst sig med tärnan (här skrev jag tårta först....)

    Tror att det är bra att ha en dresscode faktiskt. Så man vet ungefär, vi ska köra på kavaj eftersom det är svårt att förstå t.ex "sommarfin". Sen är det ju självklart att vi inte kommer att skjuta nån som kommer utan kavaj... Det är viktiga för oss är att de känner sig bekväma och att de trivs och då ingår ju kläderna på nå vis också. Tycker jag. Men, det är ju upp till varje brudpar..

    Nu kom min älskling med pizza! Vi har bakat pepparkakor och pyntant idag så man behöbver fylla upp!

  • Pärlplattan

    Anettan73 - Kanske inte om de inte betalar rubbet..? Det är min gissning!

    Nu ska jag snaaaaaaaart börja med lussekatterna. Hej och hå! Så har jag suttit och planerat helgens godisbak med min vän, vilket ska bli så mysigt. Och så var det ju det där med julkorten. Det får bli i morgon, då har jag förmodligen mindra mjöldamm!

    Vad tror ni om någon slags liten ceremoni på festen, min kusin är ju pastor, så man kanske kunde ordna en liten stund för att liksom bara, få något som liknar en vigsel. Eller?

  • Pärlplattan

    Englali - HUR är din tand som du ska rotfylla?? För jag har en som ev. skulle rotfyllas och som fick en tillfällig lagning. Jag har inte ont i den, så länge jag inte äter, men jag tror att det är nå fel, eftersom jag så fort jag tuggar mat får jätteont och sen måste jag använda tandtråd för att det inte ska fortsätta göra ont. Tanden är jättespetsig och mellanrummet till tanden bredvid är ENORMT. Eftersom jag inte har ont alltid, så är det ingen ko på isen, antar jag, men ändå - Ska det vara såhär tills i april så vet jag inte vad jag ska göra? Hoppas iaf att det blir bra med tanden din!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.