Inlägg från: Pärlplattan |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Pumpkin - Fy vad trist! Just den där känslan av att "dumpas" är ju inte rolig, även om man ser det positiva med att det händer.. Hoppas verkligen att du får ett jobb närmare, där du kan vara service-trevlig face2face och ha ekonomiansvar! Hur gick det med det där jobbet i Södertälje som du pratade om för ett tag sen (förlåt om jag inte har hängt med och du redan skrivit om det). Och nej. Min smörgås/brödbit är fortfarande borta (om den nu inte ligger i påsen, men jag såg den inte igår).

    Vaknade med huvudvärk idag. Roligt. Så nu ligger jag och mina små kattflickor i soffan och ser på film. Vi har en godispåse också, men jag vet inte, känns som att det är bra om den ligger gömd där den ligger så jag inte kommer åt den...

    Alltså, nu ska jag fråga: Känns det helt fel med brunt på en sommarfest? Våra kort nu kommer att bli bruna, så jag känner att jag skulle vilja hålla kvar i den färgen även till nästa inbjudan. Samtidigt tänker jag - brunt - det är inte så somrigt. Någon som har idéer om färgkombinationer? Jag kan tycka att brunt och rosa nyanser är rätt snyggt, men ja - om någon har förslag, så är jag glad!!!

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Deras förlust... Lycka till iaf! Jag vill också äta mat och dricka vin! Ska fundera ut hur...

    Igår fixade jag passet - jag ser ut som en kriminell dåre, så jag hoppas jag får komma in i usa, men blir inte förvånad om det inte händer.

    MYCKET svårt att låta bli en godispåse, men jag klarar det ganska bra..

  • Pärlplattan

    Pumpkin - *gnager på mitt päron* Jotack.

    Försökte hitta en romantisk weekend till mig och maken. Hittade ett förslag här i stan, det är ju lite fränt att lura bort honom när jag är hemkommen till moder svea. Det känns lite extra fränt att vara i hemstaden på ett sätt, och på ett sätt inte. Ska fundera lite.. Han har just kommit hem, såg ut som han höll på att falla ihop redan i dörren, så jag ska gå och pussa lite på honom och fundera på om han är värd besväret.. (klart han är). Så därför bokade jag istället en hockeybiljett - fasen alltså, det är ju vansinnessvårt att hitta annat än ståplats. Fast iofs. Ståplats kan ju duga också men då kommer jag inte se nåt, jag ser ju knappt tvn. Rättare sagt: Det som rör sig på Tvn.

  • Pärlplattan

    Englali - Grattis!!!!

    Nu har jag valt rosa. Det passade bäst med guldfärgen.

    Annars är det just nu bara j-ligt kass.

  • Pärlplattan

    Englali och Anja - Depression. Alltså, jag är sjukskriven och depressioner går ju upp och ner. Just nu är det mest ner.. Mycket svarta tankar och ångest. Frestar på. Nu ska vi åka bort några dagar, till svärisar, det är på gott och ont. Orken är ju noll, och man ska vara glad. Eller. Jag tänker att jag ska vara glad. Mkt sånt. Å så försäkringskassan. Jag ska ju åka till min syster i USA och hälsa på - hade hon bott i Kiruna hade de inte brytt sig, men eftersom jag måste åka utomlands så måste jag redovisa exakt var och exakt när och exakt vad jag ska göra. Orkar inte riktigt. Nu är ju min kurator deltidsanställd på just FK så hon har sagt att det är ok, men ändå, det känns så tungt.

    Har nu köpt en ny kortböjarmojäng, så jag tar med mina papper och lim och prylar och ska fördjupa mig i det. Hoppas att det ska gå bra. Tyvärr kommer jag ju missa flera dagar i den här tråden, men, jag får försöka ändå...

  • Pärlplattan

    Anja - Jättfina kort!!

    Nu ska jag uppdatera mig i tråden.... Man ska aldrig åka till ett hushåll UTAN internet iflera dagar!!

  • Pärlplattan

    Anja - Jag vet, det är verkligen hemskt! Jag hoppas verkligen att min syster har trådlöst i sin lgh, så jag kan hålla er och mig själv (framförallt) uppdaterad här. Grattis i efterskott, förresten!!!

    Pumpkin - Jag hejar på dig! Hoppas du får till en ansökan, eller, flera.. Jag drömde en dröm häromdagen om att jag skulle jobba. Efter att ha lyssnat av min telefonsvarare och en från jobbet ringt. Riktigt grym ångest. Det känns tråkigt att det ska vara så. Jag vill ju egentligen jobba, men förutsättningarna nu är verkligen inte i fas med viljan. Tyvärr.

    Nu har jag gjort ett nytt kort. (Vem blev överraskad av det - egentligen..?) Det blir bra. Nu får temat bli brunt,guld och rosa. Blir bra med just det rosa - och faktiskt ganska ljus rosa. Hittade den där Allt om Bröllopsfesten. Har ni läst den, så vet ni vad vi ska ha för tårta.. Ungefär. Fast utan rosetter. Tror jag.

    Vansinnigt mycket barnprat - vi var och kollade på Barnens hus häromdagen. Och på barnvagnar. Jag funderade ett tag på att helt enkelt köpa en vagn och hoppas på det bästa, och gå omkring med vagnen så länge. Får väl njuta av era berättelser här och stilla min längtan ett tag till.

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Är det sant?? Med knottrorna menar jag? Vad intressant! Jag har massor av såna... Jag biter också ihop väldigt väldigt mycket. Hm. Där ser man.

    En annan fråga kom jag på - hur är det med tandlagningar. Jag var ju och fixade till en tand för en månad sen, fick en tillfällig lagning som skulle vara där i sådär 6 månader och nu är det INTE en hel lagning längre. Ska jag betala 900 kronor/månaden fram till det gått ett halvår så känns det ju inte helt rimligt. Kan man få en ny lagning som de betalar?? De borde ju vara som en reklamation, tycker jag.

  • Pärlplattan

    Snitte - Nej, vi ska ju inte det. Ellerl jo, någon gång förhoppningsvis. Sist fick jag se äggblåsan när jag råkade vara hos gyn för livmoderscancergrejsprov, så då tänkte jag att man kunde göra ett försök. Tror inte det funkar, trots att min kropp känns lite svullen. Skengravid kanske, men det blev mens precis som vanligt. Iaf tacksamt att den är som en klocka.. Mensen alltså.

    Jag är klistrad vid Leif. Alltså Efterlyst.

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Men när du väl kommer dit blir det dyrt. Eller. Det beror ju förstås på. Jag har ju jättedåliga tänder. Att kräkas mat och ha diabetes gör det ju inte bättre. Struntade av ekonomiska skäl att gå dit i fem år. Fick ta lån.

    Snitte - Försöker och försöker. Snarare är det väl så att vi inte skyddar oss. Å andra sidan så har det knappast behövts, eftersom jag har mått så dåligt och inte har särskilt mkt lust överhuvudtaget. Man får vara glad om det blir en gång i månaden när det är som värst. Vilket ju också är en faktor som gör att vi inte går ut så hårt, det är inte prio ett. Fast sugen. OJA. Tänk vad underbart det vore... Tänkte om man skulle läsa en mammatidning eller så. Då kanske man kan dämpa det lite.. Förstår ju att det känns långt fram, verkligen, det är ju som tusen år. Jag tänker så mkt på åldern och allt som kan vara fel på mig eller sambon eller ja, du vet, allt som gör att att man inte kan få barn, då vill man ju inte börjat försöka om två år, för då tar det så lång tid ytterligare innan man kanske eventuellt lyckas på ett eller annat sätt.

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.