• Pärlpl­attan
    Äldre 12 Oct 14:44
    282195 visningar
    5228 svar
    5228
    282195

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Ahaaaaaaaa - det är här ni håller hus!!

    Vi har nu bestämt oss för kort och lämnat in till kopiering. Så snart kan jag visa er också!! Nu är det svåra att knepa ihop en fin vers att ha med på korten... NÅGON frivillig som tycker sånt är roligt?? Jag välkomnar ALLT!

    Anja - Spännande.. Nu tänker ju jag hänga här till minst 15. Lätt!

  • Pärlpl­attan
    Äldre 12 Oct 15:03
    #62

    Anja - Väldigt bra affär!!

    Jag kom på när jag skrivit mitt senaste inlägg att jag glömde ta med att det mer ska vara ett litet rim som berättar att vi gift oss, men inte dansat vals och ätit tårta utan vill spara det och fira med vänner och familj. Typ. Min hjärna står still och min make har inte fattat dealen trots att jag placerade ut ett fint block på tvättkorgen mittemot toaletten. Suck.

    Någon med bra förslag på mat idag?

  • Pärlpl­attan
    Äldre 15 Oct 11:53

    I helgen upptäckte svägerska 1 vår nya status.. Vi var på dop, så när vi satt och åt (ungefär när vi började fundera på att dra oss hemåt) så såg man hennes ögon reagera! Det var jätteroligt!! Så svårt att beskriva, men ni förstår ju själva, som man registrerat någonting och sen kopplar hjärnan ihop det en stund senare.. Hon tyckte det var roligt, men undrade vad hon nu skulle göra på nyårsafton. Hennes pojkvän var mest orolig över att det blir fest samtidigt som fotbolls-EM. Tjoho!

    Idag ska jag förövrigt hämta korten, och så ska vi se om det blir några klara så vi slipper leva i hemlighet. Och ni kan få se lite bilder...

  • Pärlpl­attan
    Äldre 15 Oct 12:01

    Nu har jag hittat en bra lokal... Hur mkt betyder ca. 70 pers?? tror ni? Jag tror iofs inte att det blir mer än så, men OM. Fast jag kanske ska hoppas på att vi får hyra den ens.

  • Pärlpl­attan
    Äldre 15 Oct 12:08

    www.ikhp.se/ikhpstugan.aspx

    och sovmöjligheter är ju bra!!

  • Pärlpl­attan
    Äldre 15 Oct 12:39

    Pumpkin - Ja, det bästa är ju utsikten. Tycker jag. Läget är super! Förmodligen därför den är så populär......

  • Pärlpl­attan
    Äldre 15 Oct 13:06

    Okej.. Det blir den 5/7 istället. Tur man är flexibel! Eller snarare tur att man inte behöver så mkt mer än lokalen att fixa, ingenting annat drabbas ju. Åhh. Nu kan jag ta det lugnt resten av veckan.

  • Pärlpl­attan
    Äldre 15 Oct 13:12

    Pumpkin - Eller hur?!?!? Jag har skickat iväg ett mail, där jag skrev att vi ville boka det datumet. Får se om jag fått något svar efter jag har ätit lunch..

  • Pärlpl­attan
    Äldre 16 Oct 19:59

    Anja - snabb i vändningarna som jag är: Vi ska skicka Save the date, men det beror ju på att vi nu gjort som vi gjort. Ska börja med dem nu, tänkte jag, eftersom jag har fått hem korten.

  • Pärlpl­attan
    Äldre 16 Oct 20:11

    Anja igen - Vilken karl du har!!! Förstår din reaktion - min skulle lätt hitta godis och ta det. Och äta upp. Men eftersom han nu (för jag vet inte vilken gång i ordningen) ska börja sitt nya liv, blir det godis en gång i veckan. Bra för honom och för mig. Nu sitter han faktiskt och smaskar äpple brevid här.

    Alva - Tröttsamt jobbigt. Men det är bra att du verkar lite positiv nu! Tur att ni inte bjudit in massa gäster hursom, OM de nu inte kan ändra tiden..

    Pratade med mor min idag. Hon var glad över att vi bokat lokalen och över priset. 800 för ett dygn är ju HELT okej. Det är ju en jättepopulär lokal, förmodligen beroende på den enorma, vackra utsikten. Nu kan man börja fundera på menyn kanske, vi har ju tänkt oss buffé. Det är roligt att man har någonting roligt ibland. Och att jag inte bara stressar upp mig.

    Idag fick jag mail från en kompis - han och hans pojkvän är på jordenrunt-resa. Fatta vad man blir avis. Nu börjar jag fundera på om man ska lägga pengar på att spara en sådan tripp om två år eller så. Sen kom jag på att jag isåfall inte kan bli gravid, vilket vore tråkigt. Klart man kan resa med barn, men en ettåring på flyg runt jorden i tre månader är kanske inte praktiskt. Inte för att jag måste bli gravid nu, men om jag skulle vänta blir jag ju 30 minst, 31. Ingen katastrof, jag vet, men en viss längtan har jag ju onekloigen...

    Jaha..Lite allmänna funderingar från Jkpg!

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.