Inlägg från: Pärlplattan |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Snitte - Ja, det är rätt praktiskt och väldigt mysigt. Så på det viset är det ju bra att inte veta.

    Pumpkin - Håll du tummarna du. Det är ingen panik direkt, men jag vore väl knappast ledsen om det vore ett frö.

    Det känns som om jag svarar väldigt diplomatiskt - med mig själv, för att jag verkligen inte ska bli besviken, och snarast räknar upp vilka symptom jag absolut inte har (typ de man förknippar med graviditet). Egentligen har vi ju egentligen inte försökt särskilt mycket eller intensivt, så det blir ju mer en överraskning i så fall. Fast det är klart, då blir min klänning alldeles för liten, så egentligen är det bättre utan magen...

  • Pärlplattan

    Jag har just hittat mitt framtidsprojekt - det går ut på att få min make att flytta sådär 85 mil norrut och köpa ett gammalt ruckel som vi ska totalrenovera i en by på få invånare varav hälften är släkt till mig på min faders sida... Jag räknar med att det projektet tar några år.

  • Pärlplattan

    Nu har min svägerska löst svettproblemet - Jag har sköldkörtel-problem. Säger hon. Då har man också svårt att bli gravid (vi har ju knappt försökt, förutom nu då när vi fick se ägget på bild). Positiva klubben liksom... Allt man kan få, får jag. Så är det, så nu tror jag snarare på det. Lika bra att sätta upp sig på adoptionslistan.

  • Pärlplattan

    Nu har jag inte orkat läsa igenom allt igen - men det är iaf ingen bebis. Jag kanske svettas ändå bara. Det var nog egentligen bra.

    Nu ska vi inte få några paket i jul heller. Första gången jag inte ska fira som vanligt hemma, så blir det helt konstigt. En julklapp till någon i familjen. Upprörd blir man ju. Jag förstår inte varför inte jag kan få köpa trettio julklappar till alla? Jag förväntar mig ingenting av dem, det roliga är ju att köpa ju.. Suck och stön. Jag fattar det ekonomiska i det hela. Men ändååååååååååååååååå.

  • Pärlplattan

    miapias - Ja, det är ju det man undrar.. Nu ska jag gå ut på en rask promenad med maken. Han ska banne mig få jobba! (Han tyckte nämligen det var en bra idé)

  • Pärlplattan

    Jag hejar ivrigt på er alla duktiga jobbsökare!!!

    Inatt har jag drömt mardrömmar igen - så jädra jobbigt. Inte så mkt för att det är så otäcka drömmar utan för att man sover så dåligt. Det är inte sådär att det kommer sjutton läskiga monster och låser in mig i en liten låda som de slänger ner i en brinnande ugn, utan om människor som på ett eller annat sätt varit med någon gång i mitt liv (t.ex gymnasietkompisar eller bara människor som gick i skolan) och så rörs allting ihop och jag mår skitdåligt i drömmen och uaaaaarhhhhhhhhhhhggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Kanske ska försöka hämta ut min knarktablett och sova en natt.. Men det verkar otäckt tycker jag. Men man blir ju helt slut!!

    Ska idag försöka gå och hämta ut mitt pass - tänk, om en vecka ligger jag förhoppningsvis och sover - däckad av tidsförskjutningen - i min systers rum i Washington!!!

  • Pärlplattan

    Jag har sömntabletter och har ju fått starkare vara just för att slippa drömma och så, eftersom, som sagt, sömnen är oerhört viktig.

    På torsdag ska jag till min läkare, då ska jag fråga om jag kan få lite fler ECT-behandlingar, det kanske kunde hjälpa mig att komma upp ur det här träsket som är just nu.

    Har kommit en bit på väg med korten - man får ju skrivkramp och det tar rätt bra med tid, men, förhoppningsvis ska jag väl klara av det. Sen börjar jag med kuverten. Det blir nog det värsta..

  • Pärlplattan

    Snitte - Grattis!

    Pumpkin - ECT är Elchocksbehandling som ibland används för att lindra en depression (jag vet inte, men en del kansäkert bli av med det helt, men för mig blev det mer av en lindring) genom att man helt enkelt ger stötar. Man blir sövd, så man märker ju ingenting, men det är en kort behandling, tar ca 5 minuter. Fick sån behandling i somras och upplevde att det depressionen dämpades lite, några veckor/månader därefter. Som det är nu känns det ungefär precis som innan jag blev inlagd vid midsommar, och jag tycker det känns obehagligt. Jag hoppas att behandling ihop med kuratorsamtal kan göra att det liksom fortsätter uppåt, när man väl börjat, så att man inte sjunker ner i hålet igen och inga problem egentligen har löst sig.

    Hann skriva några fler kort igår, man får lite skrivkramp, men det blir snyggt. Tyvärr lyckas jag inte få det helt rakt, men kanske är det bara jag som kommer att se det.. Handstilen är det åtminstone inget fel på, så förhoppningsvis fokuserar de på det!

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Jag tycker också det är en bra idé!! Och jag vet inte varför ECT fungerar. Grejen var, tror jag, att man upptäckte att epileptiker inte blir deprimerade, och därför tänkte man att om man framkallar ett epileptiskt anfall så kan det lösa det. Eller något sådant ungefär.. Jag vet alltså inte varför, bara det de sa till mig ungefär. Fungerar gör det ju, iaf för mig, men det kan ju variera det också. Försökte förstå om min läkare tyckte det var bra elelr dåligt idag, men jag vet inte.. Tyvärr orkar man ju inte riktigt tjata heller.

    Apropå bröllopsresor - Vad tror ni man kan behöva växla med sig till Usa? Alltså, jag fattar ju att man kan bränna ungefär hur mkt som helst på 10 dagar, men det kan ändå vara bra med lite andra röster än min egen!

  • Pärlplattan

    Haha... Jag ska bara shoppa det jag tycker verkar roligt! (alltså, givetvis bör det ju finnas utrymme för intag av mat, men i stort så är det inget särskilt sådär, mer än, ja, det jag vill ha). Dollarn ligger ju lågt, så det är ju bra att passa på, kan man tänka sig..

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.