Inlägg från: Pärlplattan |Visa alla inlägg
  • Pärlplattan

    Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.

    Snitte - Börjar närma sig årsdagen. Eller vad man ska kalla det. Har inte varit såhär sjukskrivningsilla hela tiden. Som tur är. Har haft kontakt med kuratorer förut som jag verkligen inte kunnat prata med, vilket givetvis är obra. Det är ju bra för mig, eftersom jag slipper prata om det jag tycker är så jobbigt, men på sikt vill jag ju må bra - inte sitta här och hata mig själv hela tiden, och allt jag gör. Typ. Blir så destruktivt.

    Englali - Ah - rotfyllning!! Tandläkaren sa att han skulle lägga den här fyllningen för att det skulle läka och att det skulle kunna räcka med en vanlig lagning istället för rotfyllning. Verkar ju funka sådär...

    Nu ska jag nog trava till sovrummet.. Där befinner sig min make. Han skulle läsa (vilket betyder att han somnade efter max tio minuter.

    Gonatt tjejer!!

  • Pärlplattan

    Snitte - Tack! Och ja, jag hoppas på den här.. Hon verkar helt okej iaf!! Det är jag glad för.

    Pumpkin - Skönt för dig! Jag blir avis.. Men nu förstår jag det hela bättre, jag ska nämligen få en rotbehandling - tjohoooooooooooooooo. Det gör ju så ont!! Eller, det liksom är ju ner i roten och nerver och allt. Men å andra sidan - trist att dra till Usa och ha ont i tanden.

    Idag ska jag börja klippa och klistra. Eller mest klistra. Ska bli toppen! Och så är det ju fredag. Det är bra det med.

  • Pärlplattan

    Pumpkin - Åker den tolfte. Så jag kommer väl förbi S-tälje natten mot denna dag, så jag kan väl bara springa in och packa ner dig i min ena väska. Har lyckats få maken att följa med iaf. Till tandläkaren alltså.

    Annim - Den här tråden är till för allt! Bara gnäll du!!

    Vad ska ni egentligen ge era älsklingar i julklapp?? Jag gillar upplevelsesaker, så nu tänkte jag försöka hitta något billigt... Tips mottages givetvis tacksamt!

  • Pärlplattan

    Hedebris - Mhm.. Vi har ju i praktiken gemensam ekonomi iofs. Jag är så konservativ när det gäller julfirandet att jag aldrig skulle kunna tänka mig att inte ge någon julklapp (oavsett vem det gäller egentligen). Fast det är klart praktiskt att göra som ni, det tycker jag, egentligen - man får ju ändå köpa julklappar till andra, men, njaaaaaaaaaa...

  • Pärlplattan

    Jag slapp!!!! Han var nästan helt säker (?) på att det bara var mat som gosat in sig i tandköttet så det blev inflammerat. Billigt blev det ju, tacksamt! Så sen fick jag ju shoppa lite mer papper och prylar - så det blir ordning på korten, någon gång.

  • Pärlplattan

    Va f-n!?!? Det gör ju skitont att behöva sitta och gnida med tandtråd efter varje måltid - tror ni verkligen att det kommer bli mindre inflammerat om man ska in och gnida efter varje måltid?

  • Pärlplattan

    Snitte - En gång om dag verkar ju mer normalt. Men det ska vara efter varje måltid. Jag märker dock att jag måste göra det, annars gör det svinont, men det är ju lite jobbigt..
    Å härligt med helgen! Hoppas du hittar mkt roligt!!

  • Pärlplattan

    Hej och hå.. En dag räcker långt för att få läsa ikapp! Fast det är roligt.

    Ni gravida i den här tråden (och som varit givetvis) - hur är det egentligen med att svettas otroligt mycket? Vi har ju jättekallt i vårt sovrum, så så fort man sticker ut tån, så fryser man - ändå ligger jag och dryper under täcket. Jag brukar inte göra det, och därav undrar jag. Eller är det klimaktieriet tro? Jag börjar ju närma mig 30... :-P

    Nu närmar jag mig monteringen av korten - kanske de blir klara innan nästa veckas slut!!!

  • Pärlplattan

    Alva - Nej, om jag nu är det, så visste jag inte det heller... Mest är det en misstanke, hade dock mens en dag sen, ganska lite/kort period men det är inte något som inte kan passera som ovanligt. Sen var det det här med svullna fötter, fingrar, mage osv. Tänkte att det kanske ändå vore bättre att testa, då slipper jag ju fundera... Fast det är liksom mysigt att gå omkring och misstänka, för då blir ju inte motsatsen bevisad iaf!

    Pumpkin - jag är imponerad själv. Förmodligen ska jag se det som att jag hängt lite väl mycket i den här tråden kanske... :-P

Svar på tråden Sista året! Sommarbröllop 2008 tuffar vidare.