• _elin_

    någon med erfarenhet av viktklubben?

    precis som rubriken lyder så undrar jag om det finns någon här som har erfarenhet av viktklubben.se ? Jag funderar på att testa detta, känner att jag behöver lite hjälp att motivera mig och att komma igång med träning och bättre mat.

    Är viktklubben bra? krånglig att använda? ger det resultat samt får man "hjälp" både med kost och träning eller handlar det bara om kosten?

    många frågor, tacksam för svar och inspiration! :)

  • Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?
  • Skottdagen2008

    Har bokat in tid nu för en secret box, så nu har jag verkligen ett MÅL som jag önskar nå. Måste ta tag i träningen igen så armarna blir lite fastare också. Har tid den 12 januari. Sedan gäller det att hålla nollan efter det. Ska även sy in klänningen i januari så januari är mitt slutdatum tydligen.

  • viktualia

    Skottdagen - det kan nog vara bra med ett mål som motiverar till målmedvetenhet.

    Mitt mål är att komma ner till under gränsen för övervikt och sedan testa om bebisfabriken funkar - OTROLIGT läbbigt men troligen någorlunda dags... vi fyller 31 och 32 nästa år.

  • Skottdagen2008

    bebisfabriken har funkat och vi ska väl börja träna "osäkrat" på allvar efter bröllopet på ett syskon. känns lite som om jösses, här går man ner blir snygg och så upp igen och så blir det förhoppningsvis ner igen sen då, men jag vill inte bli gravid igen, det var så tungt, men målet är värd resan, jag vet.

  • viktualia

    Skottdagen - fniss fniss.. joo visst känns det lite så (gå ner massor för att sen gå upp) men gravidkilon är ju något annat än övervikt som suttit på kroppen i evigheter och jag hade inte vågat bli gravid när jag var som tjockast...

    De flesta av mina kompisar som fått barn har blivit av med gravidkilona väldigt snabbt efter förlossningen. Kilona som dröjt sig kvar sen har inte varit gravidövervikt, utan "vanlig" övervikt...

  • Skottdagen2008

    Fast om man går upp endast de normala dvs 12-15 kg och allt ändå inte försvinner är det ändå "vanlig" övervikt, hm, ja, det är det väl, man vande sig vid sin acrawings och fikade MASSOR under amningen med andra mamamvänner på stan. En lattemamma var man helt klart.

  • viktualia

    Skottdagen - visst kan det bli "vanlig" övervikt så småningom, men efter att ha knäckt snart 21 kg så är jag inte speciellt rädd för att ta tag i ny viktnedgång i ett sånt läge

  • MSW
    Skottdagen2008 skrev 2007-11-20 11:26:57 följande:
    Vad kul med en annan 3 äpplen hög donna. Är själv 158 cm. Jag har gått från 63 kg till 59 kg och ska ytterligare ner till 56 är det tänkt. Dvs vikt innan barn. När kotten föddes vägde jag 74 kg fast det gick ganska fort ner till 64 och stannade där tills jag nu i höstas tog tag i kg:na.Vad du har lyckats, GRATTIS!
    Japp.. Här är jag! (vinkar nerifrån golvet om det var någon som inte såg mig.. ) Tack, det är verkligen skönt att orka springa fler än två steg utan att bli helt färdig.. Och på gott och ont är det inte mycket kläder kvar i garderoben! Men tycker lite som Vickan.. Att seeegt är det.. "My way to success" var att köpa en för liten brudklänning med ca nio månader kvar till bröllopet.. Och den var nästan lite för stor på vissa ställen på bröllopet.. Och första gången jag kunde knäppa den så grät jag!
    (oj vilket ego inlägg det blev)
  • Skottdagen2008

    Ego inlägg är ju positiva inlägg och det peppar ju

  • _elin_

    länge sedan jag va in här,,, och tyvärr allt för länge sedan jag åt och tränade som jag ska.
    Känner nu att det bara är 1 månad kvar till jul och bara 6 veckor kvar innan jag ska prova min klänning igen.
    Har i ställer för att gått ner lagt på mig igen, så det är tid för en nystart och denna gång ska jag hålla det. NU går jag in på vk och gör en nystart!!!
    :(

Svar på tråden någon med erfarenhet av viktklubben?