• lotta49

    Gi:are, finns ni där ute? Del 2

    Såg att våran tråd var stängd så vi kör vidare i denna!

  • Svar på tråden Gi:are, finns ni där ute? Del 2
  • 16 aug

    Jodie: får man fråga när du började med GI? Vilken fas går du efter? Grattis till -

    Frågar igen; någon som är i fas 1?

  • 16 aug

    aha duktig du är. Jag vill med.. funderar på det..

  • 16 aug

    men är det inte svårt att hålla reda på så man får i sig rätt mångd av allt annat? & inte för mycket fett osv.?

    Många frågor.. Tack för hjälpen!

  • TinaE

    16 aug skrev 2007-09-22 20:50:10 följande:


    men är det inte svårt att hålla reda på så man får i sig rätt mångd av allt annat? & inte för mycket fett osv.?Många frågor.. Tack för hjälpen!
    En kupad hand är en portion = vad man ska äta per mattillfälle! (enklare så) Det är alltså kött och sås o grönsaker. Grönsaker ska vara mest av!
    I början komemr du vara hungrig, för att du äter mindre, men allteftersom så drar magsäcken ihop sig och du kommer bli mätt skrämmande fort (=behöver inte äta mer än kupade handen!!).

    Det lättaste är att köpa en kokbok, tex:
    www.adlibris.se/product.aspx

    Då lär du dej hur mycke du ska äta och vad. Det allra lätatste sättet att sätta sej in i dieten!
    Sen lär man sej, och efter ett tag behöver man inte ens titta i boken!
  • 16 aug
    Jodie skrev 2007-09-23 14:38:09 följande:
    16 augVarken fett eller grädde är förbjudet enligt GI-metoden. Det är kolhydraterna du ska skära ner på!
    jooo men alltså man kan väl inte äta hur mycket som helst?!
  • 16 aug

    TinaE: tack Ska kolla in den..

    Tänk & vara smal på sitt bröllop

  • 16 aug

    Jodie: så bra

    Tack! Får se om jag ska börja

  • 16 aug

    en fråga till... hur löser ni det om ni är bjudna på middag? Eller åker iväg en vecka?

Svar på tråden Gi:are, finns ni där ute? Del 2