• maka2b

    28/7 - 2007

    Ny tråd tjejer! Hoppas att alla hittar hit nu när den gamla stängs imorgon.

    Nu är det inte långt kvar, 19 dagar idag...

  • Svar på tråden 28/7 - 2007
  • maka2b

    esposa
    Stackare, 5 veckor utan internet, jag skulle bli galen... Hoppas att du har möjlighet att titta in ändå under nästa vecka så vi får höra hur du mår!!

  • maka2b

    Idag så ska jag hämta min klänning!! Den har varit inlämnad för pressning. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att se den alldeles slät och fin och klar!!!

  • qbtq

    Här vill jag också vara med! Gifter mig också om 8 dagar (visst blir det så?). Ack, har planerat detta bröllop i 1,5 år men nu sitter jag ändå här hemma och är stressad över allt som ska göras *suck*
    Drabbades även av en släng av bröllopsångest igår då jag bröt ihop och grät över att jag har köpt en jätteful klänning, fula skor, spriten kommer ta slut under middagen, ngn kommer bli matförgiftad, gästerna kommer ha tråkigt och det kommer att ösregna eftersonm vi har valt en utomhusvigsel. Trodde verkligen inte att detta kunde hända mig, men nu sitter man här och är duktig nojjig. Hur går det för er andra tjejer? Börjar ni bli klara?

  • Sanna81

    qbtq: ja visst är det konstigt. Vi har planerat sedan i februari, haft gott om tid (och oftast har det känts som om det inte finns så mycket att göra just nu). och ändå sitter man här och är STRESSAD över allt.

    Att matförgifta gästerna är min favorit-noja! (Vi ska fixa maten själva och matförgiftade oss själva när vi provade förrätten (den är utbytt nu ))

    Drömde en mardröm häromnatten att gästerna plötsligt reste sig upp och gick eftersom de hade så tråkigt (ni vet hur det är på fikaraster, en reser sig upp och så går alla). *rys*.

    Ska ni ha allsånger? Vi funderar för fullt på det. Det vore jättetrevligt om det blev bra, men otroligt pinsamt om gästerna inte alls uppskattar det.

  • Susanne, Lund

    Åhh! Bröllopsmardrömmar har jag flitigt just nu. Drömde inatt att jag gick runt hela malmö för att leta rätt på blockljus till borden och det fanns bara ett enda blockljus i hela Malmö och när jag försökte fråga efter fler så skickade expediterna (alla homosexuella män, fråga inte varför) mig till nästa affär hela tiden. Jättejobbigt! Va tvungen att springa in på Lagerhaus nu på lunchrasten för att försäkra mig om att det fanns fler än ett blockljus. HaHaHa!

  • Susanne, Lund

    Vad menar du med allsånger? Du menar sjunga snapsvisor o sånt under middagen? För det ska vi ha absolut! Man kan ju inte ha fest utan lite sång till drickat! :) Vi har samlat ihop alla våra favoriter under alla fester och bröllop vi varit på till vårt sånghäfte.:)

  • Sanna81

    Susanne: Vi ska inte ens ha snaps (bara vin) så snapsvisor är väl inte så lämpligt... Vad menar du med "snapsvisor och sånt"? Vi vet ärligt talat inte vad vi ska ha *paniiiik*

  • Fru 28/7

    Någon mer än jag som har ångest över vädret? Tänk om det öser ner?? :(

  • Susanne, Lund

    snapsvisor säger jag men jag menar dryckesvisor. Vi ska inte heller ha snaps men sjunga ska vi :)

Svar på tråden 28/7 - 2007