• maka2b

    28/7 - 2007

    Ny tråd tjejer! Hoppas att alla hittar hit nu när den gamla stängs imorgon.

    Nu är det inte långt kvar, 19 dagar idag...

  • Svar på tråden 28/7 - 2007
  • maka2b

    esposa
    Hej, kul att *se* dig!! Härligt att flytten gått bra. Och vilken mysig hippa!
    Ang borden så kan jag berätta hur vi gör . Lokalen som vi är i heter Brännvinskungenssal så därför så döper vi våra bord till olika sprit/vin/drinkar som vi tycker om bla Rosé . Vad heter er lokal? Annars kanske olika resmål som ni varit på, städer i Sverige med anknytning, favorit artister.... Svårt!!!

  • esposa

    maka2b: Hihi! Vad smart och passande med olika alkoholsorter!! Funkar ju jättebra till namnet på lokalen. Tyvärr passar det inte hos oss. Stället heter bara "Vivesta Restaurang".... Men funderar på att ta kända kärlekspar (då skulle vårt bord kunna vara våra namn och andra skulle kunna vara Romeo&Julia, Adam&Eva, Tristan&Isolde osv...) OM min m2b inte tycker det är för sockersött förstås Annars blir det nog städer/platser vi besökt tillsammans tror jag... Tack för hjälpen!

    Nu ska jag bege mig hemåt efter att ha suttit hemma hos mina föräldrar och surftat i 3 1/2 timme! Gissa om jag saknat BT

  • Sanna81

    esposa: Kanske blombord, och då ha en bild på blomman och skriva dess namn på latin? (ehm... jo, jag är biolog).

  • maka2b

    Igår köpte jag min blivandes morgongåva. Känns skönt att ha det klart!

    Sen så är vi i stort sett klara med bordsplaceringen, JIPPI!! Och på beskrivningarna har vi kanske 15 pers kvar bara... Det börjar ordna upp sig.

    Idag ska jag prova klänningen hos skräddaren, om det behövs ändras nåt så måste han göra det imorrn för sen går han på semester... Hoppas att den är perfekt!

  • mrztigger

    gifter mig den 28/7.

    hur har ni planerat morgonen? har inget schema från morgon till 15.00 (då jag blir fru)

    hur har ni schemalagt det?

  • maka2b

    mizztigger
    Välkommen tillbaka!
    Jag kommer att från kl 9 tills det är dags sitta hos frisören + bli sminkad. Kommer även försöka äta lite lunch... Vår vigsel är kl 14.30.

  • elsa12

    Hihi, känns bara bra för mig när jag läser här, jag är klar med ALLT! Bara 16 dagar kvar... Hur har ni det med nerverna?

  • mrztigger

    maka2b:

    när beräknar du att du är klar då?

    jag måste lägga på ett kol och sy klart alla kläder!! har lite kvar men ibland så tröttnar man. skall kopiera massa massa papper också. sen skall det göras caketoppers..

    har hela härliga helgen på mig att sy klart lite..

    www.familjeliv.se/hem/mizztigger/galleri.php%F6llop+28+7

    kläderna och bröllopsplanerna än så länge

  • maka2b

    mizztigger
    Vilka vackra klänningar, va duktig du är! Otroligt stort att sy alla kläder själv *imponerad*.
    Hos frissan kommer jag inte vara klar förrän vi tar taxi till lokalen mina tärnor kommer också vara där och bli ordninggjorda + att vi ska äta lunch där så allt tar lång tid. Bara att fixa mig kommer visst ta 3 timmar!!

  • mrztigger

    då räklnar jag med 3 timmar för mig med.. var skönt. det blir frissan kl 11 på morgonen..

    skall prata med mina tänror över hur det skall gå till på morgonen, ville först bjuda på champangefrukost men kom på att jag e den enda med körkort! skall dom sitta och dricka o inte jag!! skall ringa taxi pappa och kolla om han kah köra oss på morgonen och tillbaka sen.

Svar på tråden 28/7 - 2007