• 8108

    080808

    Nu har vi kommit fram till ett datum som känns bra

    080808 visserligen inte det tradionella-en lördag, utan en fredag men det känns helt rätt ändå

    Någon annan som redan börjat planera? (vi har ju ioförsig småplanerat ett bra tag nu men två graviditeter har smugit sig in emellan )

  • Svar på tråden 080808
  • Wega

    Hej!

    Vi funderar också på 080808, men är lite osäkra på tid för vigsel och annat eftersom det är en fredagskväll. För oss är det lite knepigt eftersom många kommer resandes från olika delar av landet. Skulle vara intressant att höra hur ni tänker!

    Allt gott!

  • Jeenny

    Ja hoppar in i denna tråd... Vi har oxå tänkt 080808... Inte bokat nåt än, men har vatt i kontakt me kyrka så vi e igång :P

  • 3an

    Jag hoppas också på att få komma med här!

    Vi förlovade oss den 8/8 2000, och funderar nu på om det kanske är dags för bröllop nästa sommar - äntligen!!!

    Jag tycker att 080808 vore ett ypperligt datum, medan min käre m2b inte vill bestämma sig för något datum riktigt än. Vi får se hur det blir till slut!

  • Madeleene

    Välkommen in alla nya. Hur vill ni ha det? Kyrkligt eller borgligt?

  • Peetra

    Hej!
    Hoppar in här ja me :) Vi ska göra vårt yttersta för att kunna gifta oss 080808. Just i dagarna håller vi på att kolla upp alla kostnade o sådär.
    Vi ska nog gifta oss me präst men kanske inte i kyrkan utan på en båt... Det blir en kostnads fråga i slutet... hehe
    Jag kommer nog att beställa min brudklänning från Kina då det är billigt att få den uppsydd därifrån och att min kropp behöver en måttanpassad klänning.
    Vi bor i Värmland förresten. Var i landet håller ni hus?

  • 3an

    För min del så skulle det gärna få vara ett borgerligt bröllop, medan sambon är mer inne på ett kyrkligt - jag tror att det är viktigare VAR det är för honom än för mig, men det är ytterligare en sak som vi ska diskutera igenom alltså!

  • Sara o Per

    Peetra - Jag håller till i Bohuslän. Mysigt att gifta sig på en båt! :)

  • 3an

    Min m2b är så velig om hur han vill ha det när vi gifter oss nästa år, eftersom han själv bara har varit på ett bröllop i hela sitt liv (ett stort bröllop med ca 150 gäster). Vi satt och försökte spåna lite igår, men han kunde inte riktigt tänka sig in i alla olika scenarier som man faktiskt måste ta ställning till (kyrka/borgerligt, många gäster/närmaste släkten/ bara vi/, påkostat/enkelt osv.). Som tur är ska vi på bröllop nästa helg, och då får han ju i alla fall ett bröllop till att jämföra med!

    Hoppas det får fart på hans tankeverkstad!!!

Svar på tråden 080808