14 juli 2007
Hej hej.
Har inte vart här på ett tag nu. Hyr ligger ni andra till i planeringen? Här känns det som allt börjar falla på sin plats :)
Hej hej.
Har inte vart här på ett tag nu. Hyr ligger ni andra till i planeringen? Här känns det som allt börjar falla på sin plats :)
ohhh...vad roligt ni verkade ha det! jag önskar att att jag hade så nära vänner att de skulle hippa mig men jag kommer nog inte bli hippad. min m2b däremot e det palner för...jag hoppas att han får kul..de ska tydligen at ut honom och go.carta...=) han komemr bli överlycklig!!
Hörrni brudar nu får ni hjälpa mig med en sak. Vart i eran dukning tänkte ni lägga festprogrammen? Vi är inte ense här hemma.
nu har vi bestämt mat, har vi missat något?
brudskåls tillbehör:
ej bestämt
mousserande vin
förrätt:
rostad ciabatta (en tredjedels ciabatta)
med skaldjursröra, sallad tomat dill etc.
dryck vitt vin.
huvudrätt- buffé:
pastrami
lufttorkad skinka
vitlöksmarinerad kycklingfilé
pastasallad
vinegrett potatissallad
mozzarella- och tomatsallad
dijonsås
chillipepparsås
baguette
dryck rött vin.
sen hade jag tänkt att vi ska ha grissini på bordet.
efterrätt:
tårta och kaffe med avec.
Snacks och dryck efter:
chips
salta pinnar
etc.
vin, öl, whiskey.
vickning:
korv med bröd
dryck mjölk.
Å vad hungrig jag blir Verkar toppen!
frokennina: vad kul, jag är så orolig att det inte kommer att bli bra, vet inte varför dock....
Oroa dig inte det blir görbra
Smart med mjölk till vickningen
Ingen som kan hjälpa mig med min ovanstående fråga?
Gabbies vi har inte kommit så långt. det tror jag att vi bestämmer när vi gör dukningen, men det beror ju helt och hållet på var man har servetten tex.
Börjar känna fjärilar i magen, mindre än en månad kvar!
Coloratura: du är absolut inte ensam...
nu är det verkligen jättenära