Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Muffins - åh vad jobbigt! :(:(

    Vickan - fniss fniss, ja, det var lite jobbigt för mig med i lördags när dom pratade om henne och undrade var hon bor och jobbar osv. :)

  • Telemarkgrrl

    Gomorron gomorron!

    Oms, jag säger som Emil (nästan): "Du och jag, Oms, du och jag!" *zzzzzz...zzzzz*

    Sis, hur mår du nu?! Börjar det kännas lite lättare? Kram!

    Muffins, kram på dig också, det verkar vara en jobbig situation du har där!

    Ja, KRAM på er allihopa förresten! :);):)

  • Telemarkgrrl

    Omsan, det lär inte bli någon promenad på ett tag. Jag har feber, mår skitdåligt och har precis kommit hem från vårdcentralen. Sänkan var nästan utanför skalan och så hade jag massa vita blodkroppar i urinen. Nån slags kraftig infektion nånstans alltså, så nu blir det en dunderkur penicillin. Men först tillbaka till sängen. :(

    :p:p på er!

  • Telemarkgrrl

    Fniss, det är faktiskt Muffins som fyller år i morgon, Oms. :) Men festa på ni bara, själv kommer jag ligga hemma under täcket precis som idag tror jag.

    Har nu tittat på både Desperate Housewives och Grey's Anatomy som jag hade inspelade från veckan, så vad ska jag göra nuuuu?! Hmmm, sova blir nog bra tror jag!

  • Telemarkgrrl

    Hej girls,

    och GRATTIS Muffins! Hoppas att du får en jättefin dag!

    Nu har jag fått reda på vad det är för fel på mig, jag har urinvägsinfektion. Jag har inte haft det förut men jag hade nog trott att man skulle få andra symptom än bara allmänt hängig och feber?! Nåja, det är det prover säger iallafall så nu hoppas jag att penicillinet biter riktigt bra så att jag kan få frisk igen, känns som att det var ett tag sen.

    Heeeeeeeej MsK! Jag trodde att du hade övergivit oss! GRATTIS till halvtidsseminariet, vad kul att det gick så bra!!

  • Telemarkgrrl

    Ms K - jag är inne på dag 3 av antibiotikan nu och har fortfarande feber men jag väljer ändå att tro på dig, snart blir det bättre!

    Ååååh, jag vill också gifta mig den 17:e maj 2008!!!! :D:D:D:D

  • Telemarkgrrl

    Nej nej, alltså jag VILL!! Jag är redan gift men det är ju så roligt att gifta sig, jag vill göra det en gång om året. :D

  • Telemarkgrrl

    Vickan, ju jag vet. Eftersom dom inte visste var infektionen satt så fick jag en sorts penicillin i onsdags och så fick jag byta till en annan sort igår när proverna visade på uvi. Det är klart att det kommer att hjälpa, det MÅSTE hjälpa! :[;)

  • Telemarkgrrl

    Helloooo girls!

    Första helt feberfria dagen på tre veckor! ttJOHOOOOOO (...OJ...)!!! Nu ska jag bara bli lite piggare igen så är man tillbaka på banan.

    Nu blir det lite jobb som jag borde ha gjort i förra veckan när jag var sjuk. :(

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4