Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Anne - jag fick också en tandborste sen att ha hemma hos honom. En av dom gulligaste presenterna faktiskt. :) (För inte kan det ha varit en hint om min morgonandedräkt?? :o:o)

    Jag tycker inte heller att årsdagen är så mycket att fira nu när man har en bröllopsdag. Kommer han bara ihåg min födelsedag och vår bröllopsdag så räcker det alldeles väl.

    Omsan - men stackars lilla gumman, är du suuuuuk?! :(:( Bums tillbaka till sängen och maken med dig!

  • Telemarkgrrl

    (Anne förresten, jag blir så glad när jag ser ditt nick och drömmer mig tillbaka till somrar i hängmattan när man läste alla Anne-böckerna. Om och om igen. :) Oooh, när Gilbert låg för döden och Anne till sist insåg att hon älskade honom ..... aaaaaah, så romantiskt! *blir tårögd här*)

  • Telemarkgrrl

    Jag har aldrig haft böckerna men har haft allvarliga funderingar på att låna hela serien på bibblan och plöja samtliga i ett sträck.

    Den och hela Svarta hingsten-serien. :):)

  • Telemarkgrrl

    Jag bjuder in mig själv redan nu, Vickan!!;) Dels för att låna böckerna och dels för att träffa dina päron, dom verkar så myyyyysiga!! :D:D

  • Telemarkgrrl

    Förmiddag?! Åh Pela, jag tycker så synd om dig! Du verkar ha hamnat så skevt i tillvaron. ;);)

    Pela, hur mår du nu förresten? Har all yrsel lagt sig?

    Vickan, spännande med huset och jobbet!!

    *nu mot tekokaren ...*

  • Telemarkgrrl

    Guten morgen!

    Sitter hemma och jobbar. Mycket najs förutom att man får ganska ont i ryggen av den icke-ergonomiska ställningen i soffan. :)

    Om det var så att jag kunde vara gravid så skulle jag nog tro att jag var det för på den senaste tiden har jag drabbats av ett sjukt juicebehov. Apelsin, äpple, mango, jordgubb ... det spelar ingen roll vilken sort bara den är färskpressad. Brukar köpa med mig en till jobbet på morgnarna så idag känner jag mig bara som en spillra av mig själv när jag sitter här hemma där det bara finns juice på helgerna. :(

    Mrs O - urk jag är inte ett dugg avundsjuk. När vi flyttade in i vår lägenhet målade vi om och bytte golv överallt, bara det var otroligt jobbigt när man hade ett arbete att sköta på dagtid också. Kan inte tänka mig hur jobbigt det måste vara om man dessutom ska renovera kök och badrum och såna stora grejor.

    Hur har vi det med vår Oms-sjukling?!

  • Telemarkgrrl

    Gomorron gomorron!

    Det är fredag, tjohooooo!!

    I morgon blir det återträff med min gamla grundskoleklass, ska bli jättekul! Har nog inte sett en del av dom på 15 år. :o Vickan, kommer jag att träffa din kollega tror du, har hon sagt nåt om sina helgplaner? :)

  • Telemarkgrrl

    Go morron go morron i tråden!

    Jag har varit på klassåterträff i helgen, det var kul! Men lätt surrealistiskt att se hur gamla alla såg ut, hur kan det komma sig att det bara är jag som fortfarande ser ut som jag gjorde på gymnasiet?! :o;):?

    Sen har jag fått tillbaka samma skit som jag hade runt påsk, lite feber, så fruktansvärt trött och absolut noll aptit. Suck, jag vill bara vara frisk nu. :(:(

    Nä, nu måste jag jobba lite... :[:[

  • Telemarkgrrl

    Muffins, usch vad trist det låter med såna där evighetsgräl som inte leder någon vart. Är det den där pengahistorien fortfarande?

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4