Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Meeeen åh, vilken perfekt karl du har, Vickan!! Oh så roligt, det där lät ju hundra gånger finare och mysigare än menyn dom hade på den där restaurangen! Och vilken rolig 30-årspresent! Du får rapportera sen, jag vill också åka en helg till Oslo.

  • Telemarkgrrl

    Hmmm, bra och bra vet jag inte riktigt men jag har iallafall slutat tro att jag ska dö. ;) Har legat nedbäddad sen i torsdags och inte gått längre än till badrummet och köket. Men idag ska jag nog orka ta på mig riktiga kläder iallafall, det går framåt! :)

    Ja, det var det påsklovet det. :( Men men, jag har iallafall inte ätit en massa godis, det är ju en sak som är bra med att vara sjuk.

    Hoppas att ni andra har haft det bra! :p

  • Telemarkgrrl

    Hej tjejer!

    Ingen av er som råkar vara hobbydoktor och kan berätta varför jag har feber sjätte dagen i rad? :(

    Oms, du vet väl att ingenting är gratis här i livet? Man FÅR ju inte ett kylskåp om man bor i hyreslägenhet, man har ju betalat för det med hyran. ;)

    Den största ekonomiska skillnaden mellan att bo i hyresrätt och bostadsrätt är att man i en hyresrätt vet med 100% säkerhet att man aldrig kommer att få tillbaka ett korvöre av vad man betalat i hyror (som inte bara går till sophämtning och nya kylskåp utan också till hyresvärdarnas vinst).

    Jaja, förlåt om jag låter ettrig, jag mår som sagt inte så bra idag. :(

  • Telemarkgrrl

    Gnällhönan är här igen. :( Är nu dundersnuvig och lider av sviterna efter en svår migrän igår kväll. Men febern är kanske kanske borta, hoppas hoppas!

    Inatt våldsregnade och åskade det!! Myyysigt! Men vilket knäppt väder. :?:?

  • Telemarkgrrl

    Hellu girls,

    tillbaka på kontoret efter att ha varit sjuk över hela påsken och hela förra veckan. :(:( Men nu mår jag kanske lite bättre igen.

    Så vad har man att rapportera när man har legat sjuk? Absolut igenting. :(

    Kram på er, hoppas att ni mår bra! (Ett par extra kramar till Sis - jag tänker på dig, gumman! :p:p:p)

  • Telemarkgrrl

    Omsan - ja, gärna promenad!! När kan du den här veckan?

  • Telemarkgrrl

    Hej Pela!! Vad roligt att du är tillbaka!! :):)

    Omsan-gumman, tack för en supermysig promenad, det gör vi om snart! :p:p

    Precis när jag klev in genom porten så kom jag på att det är mina föräldrars 47-åriga bröllopsdag idag. (Shit, vilken lång tid!) Och ett par minuter senare kom jag på att det är min och makens 8-årsdag idag! Undrar om det var därför han föreslog att vi skulle äta på restaurang ikväll?! I så fall så smäller jag av, han som är världens mest tankspridda människa. Skulle han ha kommit ihåg vår årsdag när inte ens jag gjorde det?! :?:o:D:?:o

  • Telemarkgrrl

    Tja, om första kyssen och första dejten och första sova-över-gången är en och samma dag så är det inte så svårt att få fram ett datum. :D

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4