Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Nääe Oms, vilken djungel!! Inte ska det behöva vara sååå krångligt??

  • Telemarkgrrl

    Men Oms-gumman, hjälper inte pappan till alls?! :(:p:(

  • Telemarkgrrl

    Morrn morrn!

    Oms, det är spännande att höra hur det funkar det här med underhållsbidrag osv. Jag hade verkligen ingen aning. Hur mycket får du från Försäkringskassan då? Får alla lika mycket därifrån eller är det också baserat på en massa skumma uträkningar? Som Vickan sa, man undrar verkligen om din dotters pappa får revidera sin uppfattning om vad barn kostar när han får ett till (tyvärr lär väl det inte göra att han har mer pengar dock)!

  • Telemarkgrrl

    Heeeej tjejer!

    Muffins, har ni sol nu igen?! Här är bara grått och mulet. :(

    Zozo, hur gick lunchen, blev det surkål? :)

    Vickis, ha en suuuuuuperrolig födelsedagsfest!! :p:p:p

    Sister, GRATTIS i efterskott!! :p:p:p

    Oms, hinner vi med en prommis till innan det blir påsk? :?:?

  • Telemarkgrrl

    Oh vad roligt att festen blev lyckad Vickan!! :):)

    Helgrapport: I lördags kom vi på att vi behövde balkongmöbler så vi kikade lite på nätet och hittade ett par schyssta stolar på Ikea. Kollade att dom faktiskt fanns inne och åkte ut till varuhuset (det är i dom lägena man önskar att man har bil:(). Väl där så upptäckte vi att dom förstås inte var så schyssta i verkligheten men vi hittade en annan modell som var bra. Och den modellen fanns förstås inte hemma. :[:[:[ Så vi fick åka hem igen utan att ha köpt någonting alls på Ikea (inte ens värmeljus!). :)

    Igår var vi på två bjudbruncher som båda två inkluderade champagne. Uuuuuhh, det var riktigt jobbigt att äta så mycket god mat och dricka så mycket god champagne men vad gör man inte när man blir bjuden. :D

  • Telemarkgrrl

    Vickan, jag är alldeles för snål för att betala 500 spänn för att få grejorna hemskickade.:)

  • Telemarkgrrl

    Vickan, det är på helgerna det är krångligt att ta sig till Ikea, i veckorna går det direktbuss inifrån stan. Så det enda som behövs är egentligen att vi fattar att man inte ska åka dit på helgerna utan en lugn och skön vardagskväll. Direktbussen ut och sen taxi hem för högst 200 pix, nemas problemas.

    Oms, jag håller inte riktigt med dig om att man inte behöver körkort om man inte har bil. Tvärtom så är det ju skitsmart. Då hyr man en bil bara just då när man behöver den istället för att använda den till att skjutsa barn fram och tillbaka varenda dag eller för att åka och köpa en liter mjölk. Jag tycker att alla människor ska köra bil så lite det bara går för miljöns skull men det finns ju situationer där det kan vara livsavgörande att ha körkort.

    Oms igen, imorgon passar alldeles strålande! Idag måste jag vara hemma kl 16 för att ta emot en leverans av glasmosaik till vårt badrum.

  • Telemarkgrrl

    Fast mycket att göra på jobbet. *slutar hoppa * :(

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4