Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Gomorgon tjejer!

    Både Mrs O och Pela är tillbaka - tjohooooo!!! Vad kul att se er tjejer! Jag försöker också ta mig ur mitt BT-beroende och låter bli att gå in här ibland men scchhhhhhuuuuuuuup säger det bara så är man fast igen.

    Jag var borta och drack vin igår kväll och hamnade sen framför tv:n fram till halv tolv så jag är tröööööött idag. *gäsp*

  • Telemarkgrrl

    Ja, och så är det ju fredag imorgon! Så underbart. Och nästa vecka är en kort vecka. :)

    Är det någon som har några speciella midsommarplaner/traditioner? Vi ska bara hem till svärisarna. Midsommar är inget vidare tycker jag, jag gillar inte "Små grodorna" och inte sill och nubbe heller.

  • Telemarkgrrl

    Det här har vi ju diskuterat flera gånger tidigare men åh vad jag skulle ÄLSKA att vara lyxhustru! Jag behöver inte ha ett jobb för att bli självförverkligad. Min identitet sitter som tur är inte i mitt jobb. Däremot skulle jag inte bara umgås med svenskar, handla all mat på Ikea och inte lära mig språket om jag bodde utomlands.

  • Telemarkgrrl

    Hej hej!

    Härlig fredag va? :)

    Men guuuud, vad det stormade inatt! Som tur var fixade ett par öronproppar det lilla problemet så jag sov som en gris och vaknade alldeles för sent. :)

  • Telemarkgrrl

    Fårlåt men nu kommer ytterligare ett gnällinlägg från Telis: Fy f-n vad det är jobbigt att sitta brevid lunchrummet! Jag är så trött på att folk håller och värmer sina äckliga matlådor jämt och ständigt! Vad är det för fel på att äta sallad kl 11.30?! :[:[:[

    Så, puuuh, nu känns det bättre igen. Man får väl vara tacksam för att man inte är på smällen, då hade jag suttit och hulkat vid skrivbordet halva dagarna.

  • Telemarkgrrl

    Oooo hihi, nu är det jordgubbar och vispgrädde i fikarummet.... Jag måste bara dit först, jag kommer söderöver lite senare. Jordgubbar får ju inte förspillas!

  • Telemarkgrrl

    Gomorron, go...eh förmiddag!

    Strålande sol ute och strålande sol i sinne. Idag ska jag inte göra någonting alls, härligt! Eller vi ska på drinkmiddag ikväll hos en fd kollega, skoj!

    Muffins, ska du packa idag?! :):)

    :p:p på er!

  • Telemarkgrrl

    Vickis, nu har ju inte vi träffats så där jättemycket precis men jag skulle nog vilja påstå att det där passar in på dig, utom det där med hänsynslös. Men å andra sidan så kanske du har lika många egenskaper som stämmer in på något annat stjärntecken.

    Själv ska jag enligt mitt stjärntecken vara: lugn, jordnära, metodisk, ansvarfull, lojal, pålitlig och ha en stark vilja. Men också ha ett för stort kontrollbehov, ta saker på för stort allvar, envis, tråkig och konservativ. Och ja, jag tycker nog att det stämmer alldeles utmärkt på mig. Men det kan ju vara en slump. :):)

  • Telemarkgrrl

    "Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor." Vickis, hur kan du säga att det där inte är du? :):)

  • Telemarkgrrl

    Muffins, jag är också oxe så det är bara att du tittar på mitt inlägg från kl 10.40 för att se hur även du "ska" vara. ;)

    Jag tror inte ett dugg på horoskop a la "du träffar mannen i ditt liv på fredag, vinner pengar på lördag men passa dig för medelålderskvinnor i rosa på söndag". Men det råkar vara så att oxens egenskaper stämmer bra in på mig (och på min mamma och bästa kompis som också är oxar) och därför är det lite kul att skoja om det. Däremot passar tex inte en enda av jungfruns egenskaper in på min man. Så det kan vara kul att skoja om det men det är ju knappast en vetenskap. :D:D

  • Telemarkgrrl

    Åh stackars dig som måste jobba förresten!! :(:( I Excel dessutom! :[:[:[

    Sympatikramar!

  • Telemarkgrrl

    Aaah, jag älskar Karpathos! Inget ont om BT men kanske inte det bästa stället att söka info om Grekland, kolla in forumet på www.kalimera.nu istället. Fast å andra sidan så råder det alltid blandade åsikter om grekiska öar. Jag avskydde tex Kreta men det är ju jättemånga som älskar det.

  • Telemarkgrrl

    Stort lycka till, Vickis!! Hoppas att det går bra utan en massa konflikter den här gången!

  • Telemarkgrrl

    Grattis Vickan!! 8 kg är ju skitbra!

    Zozo - jag fnissade gott åt ditt svar i den där kyrkotråden här på BT. Du verkar ha trampat på en öm tå. :):)

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4