Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Nu har jag gjort det igen..... del 4

    Men guuuuud vad nyfiken man blir nu!! VAR är du i världen, Anne? Inlandsklimat och hög höjd..... hmmm.....Geneve?! :D

  • Telemarkgrrl

    Äsch, det fattar väl jag! Jag försöker också vara hemlig (utan att lyckas särskilt bra). Klart man inte vill lägga ut hela sitt liv här. :)

    Det lät iallafall trevligt med inlandsklimat och hög höjd. Tänker mig varma somrar med pooler i trädgårdarna och kalla vintrar med en massa snö - så perfekt det kan bli. :)

  • Telemarkgrrl

    Men Oooooooms!!! Hur kan du?! När du vet att iallafall Vickan och jag är så sjukligt nyfikna av oss!! :D:D Berätta nu!! Har du slutat med pillren?! Eller har du kanske kommit ett steg längre än så?! :o:o:o

  • Telemarkgrrl

    Men GRATTIS gumman!!!! Oiiiiiiii, en trådbebis, vad roligt!!! :):):):):)

    Men hörru du, din lilla frögurka, kan du inte berätta hur man gör?! (Alltså, jag behöver inte dom tekniska detaljerna, dom kan jag...) :D;):D;)

  • Telemarkgrrl

    Sis - "Från båda hållen råder nog ganska ofta en famlande idé om att det inte finns nåt nedanför midjan hos de andra." Vad menar du?! Skulle mina FÖRÄLDRAR ha något nedanför midjan?! Det VÄGRAR jag att tro på! Jag är övertygad om att jag är resultatet av en jungfrufödsel.:D:D

    Mugglan - föga anade nog din mamma när hon höll sitt lilla peptalk att det skulle dröja mer än 20 år innan du blev på smällen. ;);)

  • Telemarkgrrl

    Sis - du kan skicka mina allra varmaste hälsningar till din sambo! Jag förstår PRECIS hur han känner det.

    Åååååh, ett ex till mig berättade en gång att hans mamma hade berättat för honom att dom (mamman och pappan) hade ett sånt fantastiskt sexliv och att pappan brukade bära omkring på mamman så att dom provade olika rum. :o:o:o Men KÄRA NÅN hur kan någon endaste mamma i hela världen tro att ens son vill veta något sånt?! Har folk inga spärrar?! Jag kunde inte se mina svärföräldrar i ögonen efter det.

  • Telemarkgrrl

    Heeeeeej Nennegumman!! :p:p:p

    Idag har jag köpt en väska, ett par skor och en pytteliten söt laptop. Och så har jag ätit upp ett paket Ben & Jerrys Vanilla Toffee. Jag måste vara frisk igen. :D:D

  • Telemarkgrrl

    Men Vickis, är det säkert? Du har inte läst av fel?! Jag tycker inte alls att du är så himla stor att det kan kallas för fetma! Inte ens grad 1 (vad nu dom där graderna betyder)!

Svar på tråden Nu har jag gjort det igen..... del 4