• Vikbobrud

    sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!

    Hej,
    jag ska gifta mig nästa sommar och skulle gärna få lite feedback och höra lite hur andra blivande brudar tänker. Vill gärna komma i kontakt med fialott: det verkar som att vi ska gifta oss på samma ställe !! jag har bokat mauritzberg. för övrigt så skrev jag på din tråd om att de inte hade så mycket koll där och att jag tyvärr inte fick ett sånt gott intryck. Det skulle vara kul att få höra andra brudars tankar kring planering. Hur ser er budget ut? HUr stort bröllop? Något speciellt tema?

    Hälsningar
    Vikbobrud

  • Svar på tråden sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!
  • Vikbobrud

    Jag var där innan jul och kollade, det är ju från 25 kr och uppåt. Det beror ju helt på vilka smaker och fyllning man vill ha och det påverkar priset. Tjejen bakom disken hade varit på ett bröllop med flera våningar och de var från Lindahls, olika smaker och annat gott.

    Måste säga att jag tycker att sockerbagarna är lite dyra, det är ju 40kr/bit. Fast deras tårtor kanske är finare och kanske har man mer att välja mellan.

  • caprea

    vart o kollat klänning idag.. bläää beslutsångest... varför ska de va så svårt att välja klänning?!?

  • fialott

    Kan tipsa om TårtFixar´n i Söderköping som gör bröllopstårta som kostar 23:-/person och då ingår bord, duk, blommor och brudpar enligt ett informationspapper jag har från dem. Jag har ingen aning om de gör goda tårtor, men det är iaf billigt!

  • Tomas tös

    caprea

    om du tyker det är svårt att välja klänning så har du provat på fel ställen Jag hade tänkt mig en enkel klänning med långa trumpetärmar.. åkte och provade och tjejen säger "du MÅSTE bara prova den här även om den inte alls är som du tänkt dig men den skulle bara passa så bra" så nu ska jag ha en klänning som är helt bar upptill och massor av sydda veck o brodyr.. den är helt otrolig men skulle ALDRIG ha provat den om hon inte bett mig tänk vad jag gått misste om! jag visste direkt när jag vände mig mig om och tittade i spegeln att det var rätt!

    Så käpma på! din klänning finns någonstans därute! be om hjälp att hitta den

  • Tomas tös

    Fialott

    ska definitivt kolla med Tårtfixarna! verkar ju jättebra

  • fialott

    Tomas tös: jag måste bara fråga var det var du hittade din klänning? Det låter ju som om de har jättebra service om hon föreslog en klänning som sen blev så bra!? Själv har jag inte kommit iväg till något ställe alls för att prova klänning än men måste försöka göra det snart för jag blir knäpp av att bara sitta hemma och titta på alla miljontals klänningar som finns på nätet...

  • fialott

    Kan de som vill inte skriva lite kort om de affärer ni varit i, vilket bemötande ni fått och vilken prisklass klänningarna legat i ungefär? Jag kommer säkert att åka runt till flera själv, men det är ju alltid bra att ha lite "kött på benen" innan man ger sig ut.

  • Tomas tös

    Fialott

    Ingen kommer tro mig för jag har bara läst dåliga saker om dom här... men jag var på Rafaela nere på drottninggatan mitt emot bishop. det var en ung tjej som pratade oavbrutet under hela provningen, hon var jättetrevlig men det var verkligen kul. *skrattar * och då menar jag verkligen oavbrutet! Dock verkade hon veta vad hon gjorde.. Provade flera olika sorters klänningar för att känna på vilken stil som var "jag" och vad som passade just min figur.

  • Wire

    Ska till Norrköping och prova kläder tillsammans med min tärna på lördag så jag skulle också vilja läsa vilka affärer ni har varit på, hur är personalen, utbudet och ungefärliga prisklasser. All info välkommen!

Svar på tråden sommar2006: norrköpingsbrudar sökes!