• Äldre 18 Aug 13:27
    23984 visningar
    125 svar
    125
    23984

    2 augusti 2014

    Hej alla där ute! Jag och min sambo gifter oss 2 augusti 2014 och jag skulle tycka det vore roligt att bolla idéer och diskutera med andra som gifter sig samma datum :) Var gifter ni er, hur långt har ni kommit i planeringen osv? :)

  • Svar på tråden 2 augusti 2014
  • Plätti­s
    Äldre 9 Nov 14:58
    #91
    markab skrev 2013-11-08 22:27:51 följande:
    Va kul! Vi me eller vi gifter oss i Sävar den 2/8.
    Vars ska ni ha festen? Vi ville ha i Skeppsvik men den var bokad :(
    Vi har funderat massor fram och tillbaka, men senaste budet är att vi ska skjuta på bröllopet lite. Eller åtminstone ta paus i planeringen. Som det ser ut just nu vet vi inte om vi är kvar till nästa sommar eftersom det varit massa tjafs med jobb fram och tillbaka. 

    Från början hade vi i alla fall tänkt gifta oss i Döbelns park och ha bröllopsfesten i Druidgården precis bredvid. Men sedan började jag känna att ett västerbottnisk tema vore roligare (eftersom vi kommer härifrån båda två sedan många generationer tillbaka) så jag började kolla lokaler utanför stan. Ungefär där började det bli osäkert hur länge min sambo skulle ha jobb, och jag vet inte om jag kommer hitta något nytt efter nyår när mitt nuvarande tar slut. Så vi tog paus i planeringen och väntar på besked om det först. 

    Skeppsvik är superfint, jag tittade på det i början men satte i halsen när jag började räkna på vad det skulle kosta. Vi har ganska stora familjer båda två, och vi kunde inte riktigt tänka oss att kapa gästlistan så drastiskt för att få gifta oss där Tungan ute
  • Äldre 9 Nov 17:42
    #92

    Jag ska också gifta mig den 2:a augusti nästa år i Linköping. Vi har bokat lokal, kyrka, solist till kyrkan, fotograf, frisör, veteranbil från kyrkan. 
    Vi kommer ha en lokal där de fixar maten, dukningen samt dekorationen efter våra önskemål samt har personal. 
    Hur långt har ni kommit med inbjudningarna? Ska ni göra de själva eller beställa? När ska ni skicka ut de?
    Vad mer har ni planerat eller ska ni göra näst?
     

  • Äldre 10 Nov 08:38
    #93

    Vi satte osa sista juni :)

  • Äldre 10 Nov 08:44
    #94

    Vi kommer skicka inbjudningarna i januari redan så inga gäster hinner boka resa eller semester. Osa kommer vi sätta till 15 maj, vill hinna göra så mycket som möjligt innan vår egna semester (placeringskort, bordsplacering mm). Vi kommer göra inbjudningskorten själva, har precis gjort en prototyp så dax att sätta igång med resten snart.. Tror det blir ca 40-45 inbjudningskort, kommer göra väldigt enkla o stilrena kort så kommer förhoppningsvis inte ta så lång tid:)

  • Äldre 13 Nov 08:23
    #95

    Kul att läsa att jag inte är den enda som har kommit så långt med planeringen. Min sambo tycker att jag googlar nästan för mycket, kollar i forum och planerar. Men han är också glad att han slipper göra det. Inbjudningskorten ska jag beställa snart. Papper till festprogram är fixat och de ska jag pyssla ihop själv!

  • Äldre 17 Nov 16:31
    #96

    Vi ska snart börja med våra inbjudningskort. Vi kommer ha ca 60 st att göra så det tar nog sin lilla tid :) Vi funderar på hur man ska formulera allt och OSA och sånt.. Man vill ju ha så mycket tidsmarginal som möjligt, men samtidigt vill man ju att gästerna ska ha tid att fundera och få scheman osv.. Svårt det där.. :) 

  • Äldre 17 Nov 20:02
    #97

    hejhej. 2 aug 2014 blir även vårt datum =) Göteborg
    Vi firar 10 år 2014 så vi tänker att nu är det dax.

    Vi har bokat kyrka, lokal. Skrivit inbjudningslista.

    Lokalen vi bokat är max 100pers. vi vill gärna bjuda alla våra vänner och tänker oss då en barnfri fest från vännernas barn men våra och släktbarn kommer att vara med. hur kan man formulera detta på inbjudan så det ej missuppfattas av någon?

  • Äldre 2 Dec 12:15
    #98

    Hej!!


    jag tänkte också hoppa på tråden! Kul att ha andra par att bolla ideér med!


    Vi ska också gifta oss den 2 augusti, trädgårdsbröllop på Ellinge slott i Eslöv. Så hoppas verkligen på bra väder!!


    Känns som vi kommit rätt långt i planeringen..


    Kock och menyförslag, DJ, fotograf, bröllopsskor, en del bordsdekortioner är klara. Sen har jag turen att ha min syster som konditior så vi har börjat prata hur tårtan ska se ut och smaka.


    Mitt problem nu är att jag vill gäna skicka våra inbjudningar i små askar men hittar ju inga i Sverige som är fina och inte kostar skjortan!!

  • Äldre 2 Dec 14:22
    #99

    Jag vet att Åhlens har haft små askar för typ CDskivor, stor som en CDskiva alltså och tunna. Kanske det kan passa? Prova annars e-bay, där finns det mesta!

  • Äldre 2 Dec 15:54

    Hoppar också in här :) 2/8 viger vi oss på Waldemarsudde och sen har vi festen på Kalaset Strand nere vid vattnet vid Alviks strand. Fotograf är fixad, meny och färgtema. Tärnor och marsalker är utsedda. Klänningar har jag börjat prova och vet ungefär vilken ring jag vill ha men har inte bestämt mig ännu. Smink är fixat och även blommor. Känns som om mer och mer börjar falla på plats. 3 månader innan mitt bröllop ska jag vara enda tärna på min vänninas bröllop också så känns lite som om jag planerar 1,5 bröllop nu haha

Svar på tråden 2 augusti 2014