0 Följare 0 Följer

kärleken

Planerar bröllop

A+L


 


Vi planerar bröllop augusti 2014 och ska göra bröllopet precis som vi vill ha det! Middag och fest på ett säter och vigsel och mingel om möjligt utomhus i naturen!


 


 
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 2 Jul 20:35 kärleken svarade i tråden: 2st VITA PARAPLYER med trähandtag:
Sålda!

Äldre 6 Aug 23:10 kärleken svarade i tråden: 16 augusti 2014 !: Tack för peppen, vi är på banan igen. Och vädret förändrad lite hela tiden verkar det som.. Gah!!! Bara dryga veckan kvar! Så himla roligt och overkligt!! Vi har precis fixar bordsplaceringslappar och ska nu skriva.
Äldre 5 Aug 23:43 kärleken svarade i tråden: 16 augusti 2014 !: Usch - jag veeet att allt kan ändrad massor med gånger men vädersiterna har precis börjat visa vår helg.. Inre Småland ska inte bara få en del regn - det ska typ bli 15 grader !!! Detta har verkligen tagit ner mitt.
Äldre 31 Jul 13:16 kärleken svarade i tråden: 16 augusti 2014 !: Nä 25 grader och en varm kväll. Sol med lite moln då och då vore perfekt. Inget regn alls dagarna innan heller, men vi får väl se. Vi ska gifta oss ute på en äng så jag vill ju inte ställa in det.
Äldre 31 Jul 10:41 kärleken svarade i tråden: 16 augusti 2014 !: Hoppas ni får riktigt bra hippor! Det jag tänkte på min hippa var att vad som än händer så var positiv och glad! För jag ÄR ju glad för att det händer och allt de gör.
Äldre 31 Jul 08:05 kärleken svarade i tråden: Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan! :
Vilken härlig rygg och "axelband"! Jättefin!

Äldre 31 Jul 08:04 kärleken svarade i tråden: 16 augusti 2014 !: Hej! Vi sover tillsammans natten innan! Vi bor i mina föräldrars sommarstuga (riktigt mysig vid vattnet!) natten innan och så kommer alla dit och så gör vi oss klara på lördagen! Ser fram emot det! Jag har hört.
Äldre 30 Jul 08:08 kärleken svarade i tråden: Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan! : Hur gick det att prova klänningen? Bild? 

Har någon av er märkt att ni blir extra "stora" när det är så här varmt? Min klänning satt lite föööör tait när jag provade den i söndags kväll.
Äldre 29 Jul 11:52 kärleken svarade i tråden: Visa DIN brudklänning! :D: Helt underbar klänning! Åh - perfekt överdel med ärmarna och ringningen! Så vackert. Jag tittar nog lite för mycket på andras klänningar fortfarande, även fast jag har m in och inte har någon möjlighet.
Äldre 29 Jul 10:57 kärleken svarade i tråden: 16 augusti 2014 !: Härligt! Vi har också börjat med placeringskorten och bordsnamnen till borden. Så roligt att allt börjar bli klart. Men det känns som om jag kommer på mer och mer saker hela tiden. Vi som ska gifta oss i en annan.